İmamHatip Lisesi

İmam Hatip Mezunları

felsefefe Üye
mahooooooooooo
muharrem Üye
Emret a?am, aha da geldim. Ömer konusuna hala de?inmemi?siniz.Sizleri ?iddetle protesto ediyorum. Bu konun gündemden dü?mesini istemiyorum! Baz? mihraklar (Karada?,Osman gibi) bu olay? unutturmaya çalışıyorlar.Ama ben unutmayaca??m! Sizler en iyisi mi telefon aç?p Ömere olay? sorun.Yoksa ben burdan açıklayaca??m. Zavall? Ömerin ba??na gelecekleri dü?ündükçe gülme krizim tutuyor.Ayr?caNalçac? da i?in içinde. "Title" bu f?st?k f?st??a baka baka morar?r laf?n? nas?l buldun? Özgün bir çal??ma.(!!!!) Bu s?fat?"ÖMER ve NALÇACI" içinkullanmay? teklif ediyorum. Yürekten selamlar,sevgiler...
admin Yönetici
Ömer abi konusunu ana sayfayam? ta??sak :)
muharrem Üye
Sevgili ADM?N, Hakl?s?n bence de iyi olurdu.Ama ci?er i?te k?yam?yorsun.Zavall? karde?imin karizmas? söz konusu.Baksana garibim yaz? bile yazam?yor. Suçunu itiraf etmeyebilir ama kesece?im cezay? çekerse sorun yok,hakk?mdan vazgeçerim. Yürekten selamlar,sayg?lar.
Ahmet karadag Üye
Dostum, Ömer konusunu bir araya gelince halletsekte burada ba?ka konularla ilgilensek diyorum.Hani daha iyi olmaz m?? Selamlar sayg?lar
Ahmet karadag Üye
Dostlar, 15.03.2005 Tarihinde ?stanbulda Osman ve Salim'le bereberdik.Hepinize çok çok selamlar? var. Gerçi Osman her zamanki gibi randevusuna yakla??k 4 saat geç geldi.Ama sa?l?k olsun.Çok güzel beraber olmak. Selamlar Sayg?lar
felsefefe Üye
evet sevgili ahmet seni görmek güzeldi Edited by - Ahmet karadag on 18 Mar 2006 11:26:50
felsefefe Üye
Aziz dostlar bu bölüm her zaman bizim as?l konular? kendi görü?lerimize uygun olarak açıklad???m?z bölümdü. Bazan sert bazan mütevevazi bazan da çıklmaz konulara de?indik. De?inmeyede devam edece?iz. Burada herkes niye bizm gibi yazmaz dü?ünmez diye bazan kafa yoruyorum. Oysa benim hep dikkate almad???m konu Allah hepimizi farkl? yaratm?? ... O yüzden benim öncelikli meselem di?erinin sonuncu meselesi olabiliyor. Bu gün bir kerküklü ile tan??t?m. Kerkük özlemini her f?rsatta açıkl?yor. Onun can?n? s?kan Kürtlerin durumu ve Kerkükte yap?lanlar. Baz? açıklamaya çal??t?m. Kürt meselesi ile Karaman Beyli?i parelelini açıklad?m. Osmanl?da bir Karaman meslesi vard? biliyorsunuz. Türkiyeninde Kürt meselesi... Kürt meslesini daha fazla büyütmenin kimseye bir faydas? olmaz. Kürtler t?pk? Araplar gibi dü?mandan dost olunmayaca??n? ö?renecekler. Bu gün Arapların ba??na geleni Osmanl?y? arkadan vuran O günkü Arapların akl?na gelirmiydi dersiniz. Ancak Türkiye Cumhuriyeti yanl?? yapmaya devam etmekte... Diyemiyorki yav o kadar Arap devleti kuruldu birde kürt devleti kurulsun bende yard?mc? olay?m. Efendim Devletin resmi görü?ü ne Efendim Irak bütünlü?ünden yanay?z. Irak bölünmemeli Eeee bölünürse ne olacak... Türkiyenin bütünlü?ü de zarar görür. Bre ?a?k?n senin devletinin tarihi dünya tarihi kadar eski Bre ?a?k?n sen kendi kuvvetini art?raca??na ba?kaların?n zay?f olmas?n? bekliyorsun. Bre ?a?k?n senin kuvvetin ne kadar yüksekse dü?man?n kim olursa olsun o kadar senden korkup çekinecektir. Bre ?a?k?n Titre ve kendine dön Bre ?a?k?n dü?man ele?tirlmekle sava? kazan?lmaz . Sözün özü e?er Irakta kürtler kendine bir devlet kurmak isterse bu desteklenmeli ve daha fazla dü?manlara güç kazand?r?lmamal?d?r. ?iilerde ayr? devlet kurmak isterse bu da desteklenmelidir. Ayr?ca Kürtler ?unu göz ard? etmekte ki bu onların sonunun ba?lagc?d?r. Amerika er yada geç Iraktan çekilecektir. Ben 30 y?l süre veriyorum Bu otuz y?l bilemediniz 40 y?l sonra kürtler nereye gidecekler.Açıkças? çok merak ediyorum. Sayg?lar?mla
muharrem Üye
Merhabalar gönül dostlar?m,nas?ls?n?z? Sevgili Huzeyfe,sen senin gibi karde?lerimiz de bizim gönül dostlar?m?zd?r. Osmanc???m gene döktürmü?sün.Ama sana kat?lmad???m baz? noktlar var.Kürt devleti kimin çıkarına olacak?Öncelikle bunun tahlilinin yap?lmas? laz?m.Unutmayal?m ki bugün binlerce masumun kan?n?n döküldü?ü topraklarda ba?kaların?n emelleri var.Ke?ke her?ey d??ar?dan göründü?ü kadar masum olsa.Ama madalyonun öteki yüzüne iyi bakmak laz?m.Neden acaba bu karde?lerimiz üzerinde oyunlar oynan?yor? Kürtler samimi,candan ama en önemlisi de yürekten islama ba?l? olan insanlard?r.Gerekti?inde can?n? vermeye hazır samimi insanlard?r.Biz Kürt (ki biz hiçbir zaman böyle bir ayr?m?n içinde olmad?k) arkada?lar?m?z? böyle tan?d?k.Benim için hala da öyleler. Bu kirli oyun o mübarek topraklarda emeli olan kirli ellerin oyunundan ba?ka bir?ey de?ildir.Dü?ünsenize bir devlet kurulsa (ki asl?nda var) kimin amac?na hizmet edecek? Kürtlerin mi?Geçelim bunlar?.Çünkü arz-? mev'ud emeli olanlar buralar? kimseye b?rakmazlar.Adamlar "biz vadedilmi? topraklar? al?ncaya kadar dünya huzur yüzü görmeyecek" diyorlar.Bunun üzerine söyleyecek söz bulam?yorum ben. Peki çözüm mü?Çanakkale! Ne alakas? m? var? Geçen sene nasip oldu gittik oralara.Mezar ta?larına bak?yorsun o zamanki Osmanl? co?rafyas?n?n her yerinden gelmi? ?ehit isimleri yaz?l?.Yani k?sacas? bir olmal?y?z.Aksi halde tespih taneleri gibi da??l?r gideriz. Bizler ?rk fikrini ön plana çıkar?rsak da??l?r?z. Hani bir Türk,bir Kürt, bir Arap ve de bir yahudi arkada? olmu?lar da bir yere gidiyorlarm??.Kala kala sonunda yahudi kalm?? (k?sa kestim). Bilmem anlatabildim mi? Ben yakla??k on seneden beri bat?da ya??yorum.Baz? insanların kafas?nda öyle bir Kürt imaj? var ki akl?n durur.Hani ?talyanların "Eyvah Türkler geliyor!" gibi bir laf? vard?r ya... gerisini anlay?n. ??te bizi ancak böyle parçalayabilirlerdi ve nitekim yapt?lar da... ?imdi bat?s? ile do?usu birbirine dü?man olan bir ülkeyi dü?ünün; burada huzur olur mu? Bence en önemlisi,farkl?l?klar? ön plana çıkarmak yerine bu farkl?l?klar? o güzel ?slam potas?nda eritmeyi dü?ünmeliyiz.??te o zaman birilerinin korktuklar? ba?larına gelecektir. Bir dü?ünün e?er Irak halk? topyekün bu katliama kar?? dursayd? acabahergün onlarca masumun kan? dökülür müydü? ??te "sen ayr?s?n,farkl?s?n!" politikas?n?n sonuçlar?! Hepinizi selamların en güzeli ile selaml?yorum..
felsefefe Üye
Karde? çok güzel yazm??s?n Bu mesele istedi?imiz geli?miyor Sen burada soylemek istedi?in her konu aynen uygulan?yor insanlar kand?r?l?yor ve ba?ar? diye bir ?ey kalmad?. ?nsan?m?z her alanda beraberli?e muhtaç ba?ar? ?ans?m?z bu beraberli?e ihtiyaç ne yaz?k ki duymuyor. Selamlar ve sayg?lar
Ahmet karadag Üye
Dostlar, San?r?m neden hep "dostlar" diye ba?lad???m? ?imdi daha iyi anl?yorsunuz herhalde Selamlar Sayg?lar
felsefefe Üye
aziz dost elbette senin dostun olmk güzel ?ey
Ahmet karadag Üye
Dostlar, Ne mutlu banaki sizin gibi dostlar?m var.Allah?ma ?ükürler olsun. Selamlar Sayg?lar
muharrem Üye
Ne mutlu bana ki sizler gibi insanların dostlu?unu kazanm???m.Ne mutlu bana ki dostum diyince akl?ma sizler geliyorsunuz!.
muharrem Üye
ÜRKEK BA?LADI?IMIZ ?EYLER, GÜN OLUP VAZGEÇILMEZ OLUNCA, BIR BAKI?TA SEVGIYI YAKALIYORSAK, KENDIMIZI GÜÇLÜ, CO?KULU, TUTKULU HISSEDIYORSAK DESENE ARKADA?IM, BIZ DOSTUZ..
muharrem Üye
ÜRKEK BA?LADI?IMIZ ?EYLER, GÜN OLUP VAZGEÇILMEZ OLUNCA, BIR BAKI?TA SEVGIYI YAKALIYORSAK, KENDIMIZI GÜÇLÜ, CO?KULU, TUTKULU HISSEDIYORSAK DESENE ARKADA?IM, BIZ DOSTUZ..
felsefefe Üye
Kurt meselesi bir handikap olacaksa devletlerini kurmalar? daha faydal?d?r. Saddam gibi bir emevi kal?nt?s?n?n elinde kalmalarından daha iyidir. Ortadogu hep dikatatorlere mahkum mu kalacak. Kendi kendini adilce insanlar yonetemyecek mi. adalet herkese laz?m asl?na bakarsan ?rk kavram? ortadogu ?c?n tamamen zararl? millet kavram? ?rk manas?nda deg?l sen daha ?y? b?l?rs?n kardesim insanların bize soylett?g?n? deg?l bizim soylememiz gerekeni soyleyebilmeliyiz yonlendirilmek provake edilemeye ac?k olmak.... b?z?m ?c?n bas?t ve gulunc olmal? proveke ed?lmemel?y?z herkes ajan olab?l?r herkes nefs?ne yen?lm?s olab?l?r b?l?yorsun Hz. Hasan? e?i zeh?rledi o buyuk ?nsana en yak?n? zarar verd? Yezid onu sat?n ald? Hz. Hasan?n es?n? dusune biliyormusun hang? kad?n onun yerınde olmak ?ster her prokator ayn? zaman da ilk sat?lm?s ?nsand?r ?lk proveke ed?len ?lk sat?lan Ilk proveke ed?len ?nsan havva anam?z sayg?lar?mla
Ahmet karadag Üye
Dostlar, Yine duraksama dönemi ba?lad? galiba.Muharrem nerelerdesin ? Selamlar Sayg?lar
barak27 Üye
MERHABA O?UZ BEN ESK? KOM?UN NASILSIN BURADA SES?N? DUYMAK GÜZEL BAYA OLDU GÖRÜ?MEYEL? KEND?NE ?Y? BAK.
Resim kaynağı
muharrem Üye
Hiç duraklama olur mu karde?im! Misafirlerim var.Onlarla me?gulüm.Selamlar,sevgiler .
muharrem Üye
Merhaba arkada?lar?m,gönül dostlar?m, nas?ls?n?z? Neyse ?imdilik Ömer karde?imin konusunu bir tarafa b?rakmaya karar verdim. Baz? mihraklar (Karada? ve Osman gibi) yeterli deste?i vermedikleri için konu havada kald?.Ama k?smet olursa bunu Nizip''te telafi etmeye çal??aca??m! Ömerci?im sana para kazand?racak bir teklifte bulunmak istiyorum. Ama pe?inen söyleyim ki ben kar??mam. Ben sadece proje baz?nda yard?mc? olabilirim.Bizim burada hal?c? dükkan? yok.Bir ?ube açmaya ne dersin? Halk? hakkaten zengin.Hele Damlac?k diye bir yörük köyü var akl?n durur.En fakirinin kap?s?nda üç adet araba vard?r.Sadece onlara hal? versen kö?e olursun. Bu fikrimi bir dü?ün! Hem de ben burada yaln?z kalmam?? olurum. Ben sana sadece ?unun garantisini veririm : ASLA P??MAN OLMAZSIN!!! Selamlar,sevgiler... Edited by - muharrem on 28 Mar 2006 20:07:27
felsefefe Üye
Ömer karde? bu fikir iyi istersen birde izmire git Ne diyeyim yaln?z tand?klara mal satma ismi laz?m de?il birisi kendi evine hal? almak icin seni oraya ... neyse neyse ?u an evde oturuyorum Muharrem karde?imin s?cak ve ho? yaz?s?n? gorunce sevindim . ?stanbulda hayat yorucu Hep ko? hep ko? Ahmet karde?imi bile 4 saat bekletmek zorunda kald?m Ya?land?m belkide Kendimi ya?l? hisediyorum art?k Maho istanbula gel hal? magazas? beraber acal?m Eve istedi?in kadar goturursun Bu Omer sana hal? mal? vermez
Ahmet karadag Üye
Dostlar, Osman kendisini ya?l? hissediyormu?.Osman ya?l? hissetmen normal aksi durumu do?an?n tabiat?na ters zaten Selamlar sayg?lar
muharrem Üye
Hani boynuzu çıkmad??? için kendini ................................... zannedermi? mi demek istedin??? Selamlar,sayg?lar

Cevap yazmak için hesabınıza giriş yapın.

WhatsApp iletişim