Nizipden Duyurular Etkinlikler
18 TEMMUZ CUMA OKTAY USTA' NIN MEKANINDA GERÇEKLEŞECEK.Yağmur yağacak, Seller akacak, Arab Kızı camdan bakacak,Çamura battım, Yana yattım bahanelerine sığınmadan;Oruçlarımızı açmak üzere Oktay Usta'nın Güngören Köyiçindeki meşhur mekanı NİZİPLİ OCAKBAŞI'nda Ramazan aynın ilk haftası pazarı olan; 18 TEMMUZ CUMA toplanıyoruz.
Not 1 : CHP liler de gelebilir :)
Haritada göster
2014 geleneksel nizip.com iftarı 18 TEMMUZ 2014 CUMA
gün ola devran döne sağ kalan canlar bir araya gele, kısmet bakalım , daha o senin dediğin tairihe 3 hafta var gözüm :-)
Sponsor kim...Yoksa iftarı verip kuzuya mı sayacaksınız.
Bir araya gelelim iftarımızı yapalım.
Siponsoru Allah verir.
​
Yooooğ ya indira gandi yapacaksınız değil mi çakallar....Sponsoru kim önce onu söyleyin ve sakın Oktayıma yıkılmaya kalkmayın...:)
Akrebe bu hido da bu gırtlak varken o dediğin olmaz, bu hem kuzuyu yir, hem de Oktay ın dükkanında ne varsa götürür. Bu kuzudan vazgeçmez, oktayda yediklerini ve yiyeceklerini kuzuya da saymaz...M.KÜÇÜK;293440 wrote:Sponsor kim...Yoksa iftarı verip kuzuya mı sayacaksınız.
Ben gelmem yorum akrebe....Oktay usta ne zaman bir toplantı haneği duysa Nizibe gidiyor....Sürekli adama monte olmaktan yüzümüz kalmadı valla.:) :) :)
Oruç tutmayan CHP liler de gelebilir mi
Arkadaşlar yamulma yok..Kısa ve net: Allah'ın emri orucumuzu tutuyoruz..Oktay'ın mekanına çöküyoruz ve Allah ne vediyse yumuluyoruz..İşte o kadar.:)
Oktay Ustanın bir sorunu olmadı.
10 senedir tam.
Oktay Usta şikayet etti veya size bir şey dediyse söyleyin.
Yok gelen
Halil İbrahimin
Torunu
Oktay Ustada yer.
​
Oktay usta mükemmel bir insan, tam evliya olacak zat.
​Ama ben sizin kadar yüzsüz değilim dermişim...:) :) :)
Katılan katılmayan şimdiden belli olsun da sonra yine bahanelerle ortaya çıkmasın..
Ben düşünüyorum
Ben de katılmayı düşünüyorum ancak, katılamasamda gam yemem, nasıl olsa ben gelemezsem Hido benim yerimede yer, bir şey olmaz..:Dxxhidayet;293988 wrote:Katılan katılmayan şimdiden belli olsun da sonra yine bahanelerle ortaya çıkmasın..
Muhtemelen o tarihte Polonya'da olacağım...
​size afiyet olsun güzel insanlar..
Hayırdır Tarhan, Polonya ne iş...Hadi Somali Rusya anladık ta orada ne işin var :)
​​Ben gelemeyeceğim iftara şimdiden haber vereyim...
Akrebe derdin bu mu ? Sen gelmezsen olma amma sen gelmezsen seninkileri hido yer marak etme :-)
İstanbul güzel şehir, Orda iftar etmek daha da güzel,
sizle olmak ise paha biçilmez !
Kısmet, bakalım.
Aaa dur bakalım iş değişti şimdi, eğer hacı gelecekse belki bende gelirim...:)
Gelin gelin hepiniz gelin, amma siz gelmeseniz de Hido ya vekalet yollasanız o daha çok memnun olacaktır, o sizin yerinize de yer kebapları ona göre .:DM.KÜÇÜK;294205 wrote:Aaa dur bakalım iş değişti şimdi, eğer hacı gelecekse belki bende gelirim...:)
Bi araba alma durumum var. Kısmet olursa Bursa'dan gelir seni alır çıkarız İstanbul'a. Yeriz kebabı, yeriz kebabıM.KÜÇÜK;294205 wrote:Aaa dur bakalım iş değişti şimdi, eğer hacı gelecekse belki bende gelirim...:)
yina alacan bi dublo dimi...
​vazgeç artık bu hantallardan...
sevgili admin 2 el Avrupa araçları tanıdık olmasa almamnı tavsiye ederim
​
Hadi inşaallah.:)admin;294208 wrote:Bi araba alma durumum var. Kısmet olursa Bursa'dan gelir seni alır çıkarız İstanbul'a. Yeriz kebabı, yeriz kebabı
Cevap yazmak için hesabınıza giriş yapın.