Genç Muhabbet

AŞKIN HAYAT ÖYKÜSÜ

cerenn Üye
tşkler gökçen çok hoş eline sağlık
Gökçen's Üye
Ricamdır bu benim Lütfen gürültü etme Hani olur ya Belki gülümü uyandırırsın Hani olur ya Belki diyorum ha Ölümü uyandırırsın Lütfen sus Sakın ha Ölüm uyusun ASLA UYANMASIN YAŞAMAK İSTİYORUM LÜTFEN!!!(YAKUP YILMAZ)
miksam1988 Üye
Anlattıkça kış vuruyor satırlarıma Anlattıkça üşüyor, anlattıkça ısınıyor yüreğim. Bugün sardunyalarım da açmadı Belki de küskün renklere Ellerimde günah gibi yaşayamadıklarım Sensiz soluyorum anlayacağın Mavi mavi ölüyorum Duyuyor musun, orada mısın, Var mısın, yok musun? Bir tek şeyi unutma! Seni sevdim ben. Yanarak, yıkılarak Aklıma her geldiğinde ağlayarak....
Gökçen's Üye
çok hoş bir şiirmiş miksam14.kardeşim Allah seni sevdiğine kavuştursun.:)
miksam1988 Üye
Gökçen's;85701 wrote:çok hoş bir şiirmiş miksam14.kardeşim Allah seni sevdiğine kavuştursun.:)
çok saol sadece beni degil herkesi kavustursun
Gökçen's Üye
NABZINI TUTTUM DENİZİN ÖÇ ALDIM MEVSİMLERDEN VE KARAYA VARDI İSYANIM EY TENİMDE UĞULDAYAN ADRESLERİN ÜZÜNTÜSÜ OĞLAK RENGİ MAREŞAL BATIK DENİZLERE TUTUNAN ŞEHRİN YOKSUL KANATLARI DAYAN İLİKLERİNE KİLİTLİ DÜNYALI BİR RÜYADAN ÖTEYE MUTLU ÇAĞLARDA MASKELENSİN SÜRGÜNÜN SIRRI AYAKLAR ALTINDA EVRENİN KAĞITLARA SIĞMAZ DAÜSSILA KADAR YERİ YOKTUR KIVAMINDA BİR NİSANA EY UNUTULAN ZAMANLARIN AŞILMAYAN YOLU ÇAĞRISINA KULAK AS YOLCULUKLARIN KAZAN ZAFERİNİ MESAFELERİN
boroboro Üye
SEN GiDERSEN Sen gidersen sesin gider Kokun gider yüzün gider Ay dolanır pusularda Tenim titrer gecem biter Sen gidersen yüzün gider Martı küser baykuş öter Senden kalan son hatıra iki damla yaşın gider Sen gidersen boyun gider Posun gider sözün gider Bir şey kopar yüreğimden Çatılmadık kaşın gider Sen gidersen kim kıskanır Kim dolanır pencereme kimler gelir kimler geçer Çift kapılı şu hücrede Sen gidersen sohbet gider Tadım gider tuzum gider Dinlediğim her şarkıda Tel kırılır sazdan düşer Sen gidersen başkent gider içim üşür ayaz düşer izmir de konak meydani istanbul da taksim düşer Sen gidersen canım gider Adin geçer içim titrer şu dağlanmiş yüreğime Sevda denen akkor düşer Sen gidersen herşey gider Sen gidersen,sesim düşer Sen gidersen ey sevgili Ben biterim,şiir biter... Bedirhan GÖKÇE
başak Üye
gökçen's güzel şiirlerin için teşekkürler
Gökçen's Üye
ben teşekkür ederim ilgilendiğin için başak.
miksam1988 Üye
ben ikinize birden teşekkür ediyorum
Gökçen's Üye
SU GİBİ AZİZSİN AZİZEM. DALDASINDAKİ ÖFKE BENİM, SESİNİN GÜZELLİĞİ SENİNKİNE BENZESİN. VE YAKAMOZU GÖZÜNÜN NURUNDAN ALSIN IŞIĞINI. HER SABAHLADIĞIMDA, KARIŞTIRAYIM ŞAFAKLA BAŞAK'IMI. (ALİ CANDAŞ MUSLU) BU DİZELER SEVGİLİ '' BAŞAK'' ARKADAŞIMIZA GELSİN.
a_Lee Üye
Ya Bu Aşk Harbiden Büyük Birşey Ya Yüzyillardir Herkes Aşka Bir Anlam Yüklüyor AmA Kesin Bir Tanimi Yok Gökcen's De Kendine Göre Bir Anlam Vermiş Güzel Olmuş Teşekkürler. (paylaşim Için Tsk:):):))
başak Üye
Gökçen's;87052 wrote:SU GİBİ AZİZSİN AZİZEM. DALDASINDAKİ ÖFKE BENİM, SESİNİN GÜZELLİĞİ SENİNKİNE BENZESİN. VE YAKAMOZU GÖZÜNÜN NURUNDAN ALSIN IŞIĞINI. HER SABAHLADIĞIMDA, KARIŞTIRAYIM ŞAFAKLA BAŞAK'IMI. (ALİ CANDAŞ MUSLU) BU DİZELER SEVGİLİ '' BAŞAK'' ARKADAŞIMIZA GELSİN.
çok teşekkür ederim gökçen's arkadaşım:):)
miksam1988 Üye
Gökçen's;87052 wrote:SU GİBİ AZİZSİN AZİZEM. DALDASINDAKİ ÖFKE BENİM, SESİNİN GÜZELLİĞİ SENİNKİNE BENZESİN. VE YAKAMOZU GÖZÜNÜN NURUNDAN ALSIN IŞIĞINI. HER SABAHLADIĞIMDA, KARIŞTIRAYIM ŞAFAKLA BAŞAK'IMI. (ALİ CANDAŞ MUSLU) BU DİZELER SEVGİLİ '' BAŞAK'' ARKADAŞIMIZA GELSİN.
hani bana yokmu küstüm :(
Gökçen's Üye
miksam14;87167 wrote:hani bana yokmu küstüm :(
küsme miksam14 kardeş.gerçek ismini bilseydim sana göre bir şiir bulurdum da bilmiyorum.güzel bir şiir denk gelirse atim.
Gökçen's Üye
GÜL SEN YETER Kİ GÜL BOŞVER DERDİ, KEDERİ, GAMI ,HAYATI O GÜLEN GÖZLERİNLE GÜL, HAYATA İNAT. SEN YETER Kİ GÜL NE YAPACAN ONU, ŞUNU, BUNU KENDİNE DERT EDİYON SENİN GÜZEL YÜZÜNE GÜLMEK YARAŞIR. SEN YETER Kİ GÜL KAHPE HAYATLA UĞRAŞAYIM DERKEN GÜLÜŞÜNÜ KAYBETME GÜLEREK GEL HAYATIN ÜSTESİNDEN GÜLÜŞÜNLE AYDINLAT ETRAFINI O GÜZELLİKLERLE SEVİNDİR HERKESİ DEDİM YA GÜLÜM SEN YETER Kİ GÜL(MEHMET ALİ DOĞAN) BU ŞİİR DE MİKSAM14 KARDEŞE VE KIZ ARKADAŞINA GELSİN
miksam1988 Üye
Gökçen's;89222 wrote:GÜL SEN YETER Kİ GÜL BOŞVER DERDİ, KEDERİ, GAMI ,HAYATI O GÜLEN GÖZLERİNLE GÜL, HAYATA İNAT. SEN YETER Kİ GÜL NE YAPACAN ONU, ŞUNU, BUNU KENDİNE DERT EDİYON SENİN GÜZEL YÜZÜNE GÜLMEK YARAŞIR. SEN YETER Kİ GÜL KAHPE HAYATLA UĞRAŞAYIM DERKEN GÜLÜŞÜNÜ KAYBETME GÜLEREK GEL HAYATIN ÜSTESİNDEN GÜLÜŞÜNLE AYDINLAT ETRAFINI O GÜZELLİKLERLE SEVİNDİR HERKESİ DEDİM YA GÜLÜM SEN YETER Kİ GÜL(MEHMET ALİ DOĞAN) BU ŞİİR DE MİKSAM14 KARDEŞE VE KIZ ARKADAŞINA GELSİN
ELİNE VE YÜREĞİNE SAĞLIK ÇOK ÇOK TEŞEKKÜRLER inşallah bende sana uygun bir şiir bulursam gönderirim

Cevap yazmak için hesabınıza giriş yapın.

WhatsApp iletişim