Sitemizin Aromel adlı üyesi Ömer kardeşimiz bu yıl BİLKENT moleküler biyoloji ve genetik bölümünden mezun olmuştur...
Sitemiz adına Ömer kardeşimizi tebrik ederim...
Darısı diğer arkadaşların başına...
Temmuzda Almanyadaki The European Molecular Biology Laboratory (avrupa moleküler biyoloji laboratuvarları) okulunda doktoraya gidecek yolu açık olsun...
Okul Arkadaşların Burada
2007'de Mezun Olan Arkadaşlarımız
vay be çopuroğlu helal olsun adına sevindim tebrikler kardeş...
seni iyi yerlerde görmek dileği ile... tanırsın sen beni orta okuldan h.ç.a.l den
Bu mesajı attıktan sonra bir arkadaşımızın daha mezun olduğunu öğrendim o da....
Sitemizin Benbaşkan adlı üyemiz Tuncay çelik 19 mayıs üniversitesi ünye iktisadi ve idari bilimler fakültesi iktisat bölümünden mezun oldu...
Arkadaşımızı sitemiz adına tebrik ediyorum...
Arkadaşlar tebrikler!
Bilimle uğraşmak, bilime hizmet insanlığa hizmettir. Cehaleti yenebilmemiz için sizler gibi arkadaşlarımızın varlığını bilmek çok güzel. Kim bilir, belki bir gün yenmeyi beceririz hep birlikte. Allah yolunuzu, bahtınızı açık etsin...
Onur duydum. Sizler gibi fikri aydınlık, ruhları temiz, gözleri ışıl ışıl kardeşlerimi gördükçe bu ülkenin sırtı yere gelmez diyorum. Bir ömür boyu başarılar ve huzur sizlerin olsun İnşaallah.
TUNCAY ÇELİK KARDEŞİMİN MEZUNİYETİNİ KUTLARIM
mezun olan kardeşlerimize hayırlı olsun diyorum bundan sonraki hayatlarında başarı, huzur ve mutluluk diliyorum vatana millete hayırlı vatandaş olmaları dileğiyle...
ALLAH YOLLARNI AÇIK ETSİN. BAŞARILARININ DEVAMI DİLERİM.
mezun olan kardeşlerimizi tebrik eder,hayatları boyunca sağlıklı ,başarılı ve huzurlu günler dilerim.
hayırlı olsun...
Mezuniyetleri arkadaşlarımıza hayırlı olsun, inşallah onları ilerde daha üst mevkilerde bir Nizipli olarak görebiliriz
Rabbim hayırlı etsin. Adınıa çok sevindim.
HAYIRLI UĞURLU OLSUN TEBRİKLER...
Halka hizmet Hakka hizmet olsun düşüncesiyle..arkadaşlarımızı tebrik ediyorum..ve başarılar diliyorumm
kardeşlerim başarılarınızın devamını dilerim...darısı benim ve diğer arkadaşların başına...
GERCEKTENDE ÇOK GUZEL OLMUS DARISI BASIMIZA
desteklerinizden dolayı hepinize adıma saygılarımı sunuyorum sağolun...
allah geleceyini hayırlı kılsın ne diyelim okuyan kazanır öyle deyilmi arkadaşlar
:Darkadaşlara tebrik eder, bundan sonraki hayatlarında başarılar dilerim.
İnşallah sizleri diğer gençlarimizi daha iyi yerlerde görmeye devam ederiz
selamlar
ilker
:p:p
arkadaşlar tebrikler...bir an kendi mezuniyetim aklıma geldi...gerçekten çok güzel bi duygu...
hayırlı olsun...
ınsallah bızde hayırlısıyla mezun olursak
oluruz inş abisi...
hayırlı olsun arkadaşlar..
inş. abı hedef buyuk kosmak gereksaldiray27;73300 wrote:oluruz inş abisi...
tebrik ederım arakadaslar allah bizede nasip etsın böyle basarıları.....
Cevap yazmak için hesabınıza giriş yapın.