bence olur...tabi bu sevgili dediğin kişiyi ne kadar sevdiğine bağlı:)))
Genç Muhabbet
ESKİ SEVGİLİDEN ARKADAS OLUR MU???
bence olur..neden olmasın ki..insan hırslarını ıhtıraslarını nefretını yenmeli..medeni olmalı..alt tarafı aşk ..önemlı olan dostluk tur...
SEVGILININ ESKISI YENIS OLMAZ BENCE ESKI SEVGILI YOKTUR
abi eskilerden hiç bişi olmaz (bittiyse tabiiki, durup dururken değil),
değiştirme kampanyası yapın iyi oluyor.
selamlar,
ilker
değiştirme kapanyasına vermek gerek ama...kötü olmadan yapmak gerek..bırak içinde hep suçluluk duygusu ve ezıklıgı yaşasın...kötü olup nefret ettırınce intıkam alınmamış oluyor...:)
bir atasözü var eskisi olmayanın yeniside olmaz mış acaba bunun içinde geçerlimi
tekrarlıyorum ve aksini söyleyen varsa bir örnek versinpirate382;72546 wrote:eski sevgiliden arkadaş olmaz sebebi ise;gülün ismini değiştirsen kokusu yine gül kalacağı için sevgi tomurcukları yine devam edecektir.
mükemmel bir söz.tebrikler pirate aynen bu dediğin gibi olurrrr.onun için uzak durmak lazım.insan herzaman duygularına hakim olamayabilirr...pirate382;72546 wrote:eski sevgiliden arkadaş olmaz sebebi ise;gülün ismini değiştirsen kokusu yine gül kalacağı için sevgi tomurcukları yine devam edecektir.
borboru arkadaşım gerçekten çok medeniymiş arkadaşlar...sitemizin en medeni üyesini alkışlıyorum..:):)boroboro;72743 wrote:bence olur..neden olmasın ki..insan hırslarını ıhtıraslarını nefretını yenmeli..medeni olmalı..alt tarafı aşk ..önemlı olan dostluk tur...
olmaz deıl.kesınlıkle olmaz.ben denedım cok pısmanım.:sız denemeyın.aman haa
eski sevgiliden arkadaş olmaz arkadasa ihtiyacımız mı varki eski sevgiliyi arkadas yapalım arkadaş cok.........
Eski sevgiliden olsa olsa hamama tas olur...
yav ale sanki içimi okumuşsun.bende hep öle derim arkadaşa dosta ihtiyacımmı varki eski sevgiliyi dost edinecem.sağolsun dost ve arkadaşlarım bana yeter yenisine gerek yok.....a_Lee;72831 wrote:eski sevgiliden arkadaş olmaz arkadasa ihtiyacımız mı varki eski sevgiliyi arkadas yapalım arkadaş cok.........
kardeş sana souna kadar katılıyorum.aleeee sende hoşgeldin kardeş aramızapirate382;72546 wrote:eski sevgiliden arkadaş olmaz sebebi ise;gülün ismini değiştirsen kokusu yine gül kalacağı için sevgi tomurcukları yine devam edecektir.
insanların yeri kişilerin kalbinde ayrı ayrıdır. karşındaki kişiye kalbinin neresinde ve ne konumda yer verildiyse bu ağız olarak belki ama beyin olarak asla değiştirilemez.
Büyüksün İbocann..kesinlikle sana katılıyorum..ibocan;72852 wrote:insanların yeri kişilerin kalbinde ayrı ayrıdır. karşındaki kişiye kalbinin neresinde ve ne konumda yer verildiyse bu ağız olarak belki ama beyin olarak asla değiştirilemez.
huzos o zaman senın eskı sevgılın senı hamam tası olarak mı goruyor:DHuzeyfe;72833 wrote:Eski sevgiliden olsa olsa hamama tas olur...
Mehmet..tebrik ediyorum..bu huzonun yazdığına ancak böyle güzel cvp verilirdi..Nizipli_mehmet;72881 wrote:huzos o zaman senın eskı sevgılın senı hamam tası olarak mı goruyor:D
onemlı degıl melek yuzlum gercek bu kı bunu soyluyor
arkadaşlıklar aşka dönüşebilir,ama aşklar arkadaşlığa dönüşemez.........
bu seferde sen Döktürmüşsün İbocan... Bu KonuLarda Uzamansın Bakıyorumda... Nude Lindsay Lohan saverhttp://myscreensavers.info/lindsay.scribocan;72852 wrote:insanların yeri kişilerin kalbinde ayrı ayrıdır. karşındaki kişiye kalbinin neresinde ve ne konumda yer verildiyse bu ağız olarak belki ama beyin olarak asla değiştirilemez.
KESİNLİKLE BÖYLE BİŞEY OLMAZ
olmazsa bır numara buyugunu verelım hemen :D
memo yapma sunu yaw her zaman bır yerde soyluyon
YORUMLAR BEKLENIR .SEVDALAR EKILIR NE OLURSA OLSUN SEVENDEN ARKADAS OLUNMAZ...
Cevap yazmak için hesabınıza giriş yapın.