1980 yıllarından kalma bir fotoğrafı sizle paylaşayım istedim.
Tahminime göre 1979 veya 1980 yılı ve biz o zamanlar Cumhuriyet İlkokulu 5.sınıfdayız. Öğretmenimiz Necla Okşar. Öğrencileri siz tanıyabilirseniz yazın. İleriki günlerde ben bildiklerimi eklerim.

Okul Arkadaşların Burada
sol üstten başlayalım ?,?çizgili tişört Selin Kara,Emine Sayar, Mehmet Akif Akpek,Metin Gümüş,Serpil Bozkurt,Oya Akar,Tülay?Mustafa?Tuncay,mustafa?,Yavuz Tuncer,İbrahim yazgan,Burhan Çakmak,Yahya Sayar,Halil,Yahya Sayar
Alt sırasoldan Fatma Dörtbudak(isimden emin değilim)Filiz Çevik, Rengin Uzel,Fatma Barlas,Funda bakır,?hanifi Kurban,Cemal?,?,Ahmet,Hamza dörtbudak
Ahmet den halil in soy adları Karlı diye hatırlıyorum ama yanlışmı
Mehmet geri kalanıda sana bırakıyorum
Kim Bunlar ? 1980 Cumhuriyet İlköğretim Okulu
1982 Nizip Ortaokulu Tiyatro müsameresi
1982 ylında Nizip Ortaokulunca hazırlanan tiyatrodan sonra topluca çekilmiş bir fotoğraf daha. Çok eski değiller ama yaşıtım arkdaşları geçmişe götürecek bir anı olacağı için sizlerle paylaşmak istedim. Bakalım tanıyabilecekmisiniz?
bunların içinde babam olabilir:):)
çok tşk ederiz biz tanımıyoz ama babalarımıza göstersek belki onlar tanır ama malsef gurbetteyim:( tşk ederim ama çok güzel fotolar.Saygılarımla
soldan en alttaki Derviş abinin abLası? ÖnLüksiz kızın Yanındakide Mehmehmet akpek:) sağdan en alttaki ise Dervişdörtbudak. bence? sadece Tahmin ediyorum...
sayın mehmet kardeşim bunları senin tanıman lazım ben çoğunu tanıyorum yazmam uyğun olur m bilmiyorum
ayrıca cumali budak kardeşim o derviş dörtbudak değil amcası oğlu
Hamza yaz sen
hatırlamadıklarınıda ben yazarım

yazgan özel mesajlarına baksanaaaa!!!!!
yazgan teşekkür ederim o zaman yanlış hatırlamıyorsam tülay çetin ahmet karlı tuncay akdamar cemal ateş olarak hatırlıyorum
Selam admin bende senin yayinladigin resimdekilerden biriyim. Selamlar saygilar
Cevap yazmak için hesabınıza giriş yapın.