Gurbetten Duyurular Etkinlikler

1.Nizip.com Toplantısı

ahmetaksoy Üye
sevgili ALAKUŞ, gel bizde TAŞBAŞ ta ,bir piknik organizesine öncülük edelim.olmaz mı?
akhenaton Arşiv üyesi
Herkese açık mesaj: 3.828
işin içinde kebap varsa bende varım abi:))
ibrahim Üye
Bizide unutmazsınız inşallah, Ortaya kebap muhabbetini attık bizden başka herkes yedi wallaa tiny_mce/plugins/emotions/images/smiley-smile [Eksik eski medya kaydı] Şaka şaka hepinize afiyetşifakan olsun...
kızılaslan tıp merkezi Üye
yav ne kadar muhteşem olmuş geceniz.Mehmet abi bana niye haber vermediniz?inan ki gelecek sefer çağrılmazsam bir daha yazmam bilesiniz.Yine de afiyet olsun helalı hoş olsun o kebablar.iyi pızıklemeler.
Huzi Üye
alıntı: "quote" akhenaton demişki: işin içinde kebap varsa bende varım abi:)) Güzelim iyisimi seni bir kebapçı dükkanına verelim,çıraklık yap,ondan sonra doya doya yersin ve kilolu bir sazan oluverirsin,belki o zaman atlayamzasın.... Ha ha ha ha ha....
coskun Üye
Öylesine güzel bir ortamın hazırlanmasını sağlayan Mehmet Akpek abimize çok teşekkür ederim. Çünkü tanıştığımız insanlar gerçekten çok güzel insanlardı. Bizleri yaptığı ikram ve hürmetiyle mahçup etti. Gelen arkadaşların bir çoğunu tanıyordum ama çok beyefendi insanlarla gerçek ortamda tanışma fırsatı buldum ve çok memnun oldum. Huzeffe kardeş önemli olan o muhabbet ortamı idi, özellikle "senin ve hakkını helal etmeyen huzeyfe'nin olmasını çok isterdim çünkü muhabbet çok daha güzel olurdu. Ne yapalım başka bahara.
akhenaton Arşiv üyesi
alıntı: "quote" Huzeyfe demişki: alıntı: "quote" akhenaton demişki: işin içinde kebap varsa bende varım abi:)) Güzelim iyisimi seni bir kebapçı dükkanına verelim,çıraklık yap,ondan sonra doya doya yersin ve kilolu bir sazan oluverirsin,belki o zaman atlayamzasın.... Ha ha ha ha ha.... huzeyfe büyük sevap işlersin kardeş.. herzaman söylediğim gibi bende seni çok seviyorum:))
alakus Üye
Ahmet abi fikrin çok güzel. Ben varım. Nezaman isterseniz organize edelim..
ibrahim Üye
2. Nizip.com gecesi, bu organizasyondabenimle beraber,akhenaton ve huzeyfenin kesin olması lazım. çünkü birbirlerini çok merak ediyorlar. arkadaşları buluşturmalıyız sevaptır
akhenaton Arşiv üyesi
huzeyfe gelmez ki, kebep yerine onu yerim diye korkuyormuş:)) oysa ben gözütok bir insanım:))
saldiray27 Üye
ya harbiden haberim yoktu walla zaten eskişehir deyim:(((( umarım bi dah ki sefere inş katılırım
Mihmandar Üye
Bu işler kısmet meselesi.
Ahmet karadag Üye
Dostlar, Boşuna uğraşmayın.Huzeyfe gelmez.Çünkü yaklaşık bir aydır.2.Organizede olduğumu ve telefonlarımı özeline ilettim.Bana cevap vermedi. Huzeyfe bu seferde inşallah ararsın. Selamlar Saygılar
Orhan Çelik Üye
Sayın Ahmet Karadağ , Huzeyfe defalarca ziyaretime geleceğini söylemesine rağmen gelmedi. Çocuğu kınamak için değil,belki işi çoktur ,bir şey demek istemiyorum ama,sözünde durmayan biri olduğu belli. Ayrıca dün akşamki programıma teşrif edip,beni aileme karşı onurlandırdığınız için de özellikle teşekkür ederim..
Ahmet karadag Üye
Orhan Bey, Allah bir ömür boyu mutluluk ve sıhhat verir inşallah. Selamlar saygılar

Cevap yazmak için hesabınıza giriş yapın.

WhatsApp iletişim