Candy sagol canim
Genç Muhabbet
ÇİKOLATA SEVENLER BURAYA
miksam1988;132076 wrote: ben nazlı degilim ben miksam ım cikolatada istemiyom arkadaslara dagıtırsin Vallah miksam demek istediyimi anladin bundan eminim. Benden Mehmet ikinci olarak istedi onu son sirada yazdim öncelik bayanlara tanidim, o bile senin kadar NAZ yapmadi.:) Eger bu yaptin bi sakaysa bence biraz fazla oluyo,seni bikere güllerde unutdum ve özür diledim kabul etmedin canin sagolsun. Cikolata meselesine gelince caniniz sagolsun sizlerden önemli deyil ama masallah sen yine kendini agirdan aldin. Kapim bütün arkadaslarima acikdir, hepinizi beklerim, isteyen gelir istemeyenin cani sagolsun.
sağol candy güzel duruyor çikolatalar,ortaklığıda sevmem amaa neyse saide olursa ortaklık başka olur heralde:)
sagol canim ben cok yemem sana birakirim;):p
tmm candy aynından ısterım walla
size afiyet bal seker olsun ben almim
seni zorlayan yok miksam.onca önemli deyil.
yemiyorum yawwwwwwwww ..........
yeme miksam seni zorlayacak değiili ya gerçi zaten ortada çikolatada yok ya neyse ama sende yani bi kişiye sinirleniyosun herkese aynı tawırı uyguluyosun e kız sana açıklama yaptı işte niye daha bukadar naz yapıyosun ki weyada trip diym çünkü sen naz yapmıyosun....
:pMiksam Cığım Sen Yeme Bana ğönder Ben Yemesinide Yedirmesinide Bilirim.yemek Konusun Da Naz Yapmam.yeterki Canım Istesin.:p
candy;132333 wrote:yeme miksam seni zorlayacak değiili ya gerçi zaten ortada çikolatada yok ya neyse ama sende yani bi kişiye sinirleniyosun herkese aynı tawırı uyguluyosun e kız sana açıklama yaptı işte niye daha bukadar naz yapıyosun ki weyada trip diym çünkü sen naz yapmıyosun....
hepingize afiyet olsunkartal yuvası;132338 wrote::pMiksam Cığım Sen Yeme Bana ğönder Ben Yemesinide Yedirmesinide Bilirim.yemek Konusun Da Naz Yapmam.yeterki Canım Istesin.:p
SAĞOL MİKSAM:)KARATKL YUWASI MİKSAM İÇİN GÖNDERDİĞİM TÜM ÇİKOLATALR ONUN KABUL ETMEDİKLERİ SENİN OKLSUN OZMN:):):cool:
neredeyse hergün görüşüyoruz kartal yuvası ile ben verrim ona :)candy;132380 wrote:SAĞOL MİKSAM:)KARATKL YUWASI MİKSAM İÇİN GÖNDERDİĞİM TÜM ÇİKOLATALR ONUN KABUL ETMEDİKLERİ SENİN OKLSUN OZMN:):):cool:
kiz vallah bende anlamadim bu isi sanki zorlayan var. gelene kapim acik arkadaslar gelmeyenin cani sagolsuncandy;132333 wrote:yeme miksam seni zorlayacak değiili ya gerçi zaten ortada çikolatada yok ya neyse ama sende yani bi kişiye sinirleniyosun herkese aynı tawırı uyguluyosun e kız sana açıklama yaptı işte niye daha bukadar naz yapıyosun ki weyada trip diym çünkü sen naz yapmıyosun....
tamam bacım olurrrr dediğin gibi konu çikolata iseeeee allahım allahım..........efsane;131764 wrote:ilk sırayı paylaşırız sorun değil fevzi ..çikolata gelsin dee:)
yaaaa SAİDE isteyen YER
kimsenin üstüne düşme kuzum :D
yok ya fevzi niye üstüne düsüm ki bizde zorlama yok zaten kendi istedi bende cikolata diye, tmm dedim simdi istemiyom diyo sanki zorlayan var, tmm ya benim icin daha iyi:D:Dfevzi çilkız;132512 wrote:yaaaa SAİDE isteyen YER kimsenin üstüne düşme kuzum :D
benmkisi ÖZEL olacak demiiiiii ;)
tabi ya canin sagolsun :D senden deyerli deyil yafevzi çilkız;132517 wrote:benmkisi ÖZEL olacak demiiiiii ;)
millet duydunuz DEMİ
efsane bacım beraberik ilk sırada :D
ben onu bunu anlamam ilk sırada fevzi ikinci sırada ben warım gerısı beni ilgilendirmez :p
Bende Çikolata severim:)
sen ancak böle yersın huzo :D :p
tmm kardesim tmm öyle olsun. Zaten sen bana basdan dedin cikolata getirmezsen nizipe gelme diyle:D:D ama sende sözünde dur, iddayi unutma bizim baklavalari hazir etttt:p:pnizipli_mehmet;132585 wrote:ben onu bunu anlamam ilk sırada fevzi ikinci sırada ben warım gerısı beni ilgilendirmez :p
hepinize küstüm bakıyorum da ben yokken cikolatalar paylaşılmıs hepınıze afıyet olsun valla. saıde gelsınde yeter cıkolatanın ne önemı var sankı burda yok
Cevap yazmak için hesabınıza giriş yapın.