Resim kaynağı
sizde amma trip yapıyosunuz ha bide bana çok nazlı olduğumuz sölemişdin mehmöet abi sen benden daha çok naz yapıon ne hemen kızıosunuz kıza kız sırayla sayıyo işte napsın:) all all bende sana gönderiom çikolota bak banada hemen trip yapmna istemiom ben die zaten buşekilde gönderiom gerçekde wermem merak etme:):):D:p:D
candy cok düsüncelisin öbürlerinde bu düsünce yoktur walla saol
ilk basta heveslenmiştim istemiştim istemiyorum saide gül dede unuttun cikolatada da unuttun :( illa söylememiz mi lazımdı istemiyorum ok.
miksam1988;131675 wrote:candy cok düsüncelisin öbürlerinde bu düsünce yoktur walla saol ilk basta heveslenmiştim istemiştim istemiyorum saide gül dede unuttun cikolatada da unuttun :( illa söylememiz mi lazımdı istemiyorum ok.
ayyyy miksammm ama nazlisin ha kizma ama bi kere únutdum güllerde hemen alindin onca özur diledik:mad:
cikolataya gelince onda unutmadim ya getircem dedim ayyyyyy vallah bukadar NAZLI olma ya
fevzi çilkız;131708 wrote:yaw ben ilk istiyom saidecimmm neden ama kızlar öncelikle hele EFSANE BACI ilk sırada oldu mu şimdik :D:D:D
Fevziiii aslinda benden ilk Efsane istedi sonra mehmet ve Naz sonra SEN ondan sonra Candy , basak istemedi ama ben ona yinede getirim:Dve en son miksam istedi,ama iste ben önce kizlari yazdim yani kimsenin sirasini karistirmim ama bu siralamada oldu :D
yaa sizin caniniz sagolsun hele bi yaz gelsin ben MEMLEKETIME kavusum sizin istediginiz cikolata olsun yaaa ayip ediyosunuz arkadaslar istediginiz kadar getirim:p:p
niziplisaide;131759 wrote:Fevziiii aslinda benden ilk Efsane istedi sonra mehmet ve Naz sonra SEN ondan sonra Candy , basak istemed ama ben ona yinede getirim:Dve en son miksam istedi,ama iste ben önce kizlari yazdim yani kimsenin sirasini karistirmim ama bu siralamada oldu :D
yaa sizin caniniz sagolsun hele bi yaz gelsin ben MEMLEKETIME kavusum sizin istediginiz cikolata olsun yaaa ayip ediyosunuz arkadaslar istediginiz kadar getirim:p:p
istediğimiz kadar deme bence saidecimmm.konu çikolata olursa+ bana da geliyorsa+istediğim kadarsa Almanya da ne kadar çikolata varsa hepsini getirmek zorunda kalırsın:)..sana da yazıkk kızzz... sen yeteri kadar getir:)
niziplisaide;131757 wrote:ayyyy miksammm ama nazlisin ha kizma ama bi kere únutdum güllerde hemen alindin onca özur diledik:mad:
cikolataya gelince onda unutmadim ya getircem dedim ayyyyyy vallah bukadra NAZLI olma ya
tamam arkadaşlar tartışmayın...aaa..miksam yemiyorsa hakkını ben alırımm :) bakın ne güzel bir çıkar yolu varr:)
miksam1988;131675 wrote:candy cok düsüncelisin öbürlerinde bu düsünce yoktur walla saol ilk basta heveslenmiştim istemiştim istemiyorum saide gül dede unuttun cikolatada da unuttun :( illa söylememiz mi lazımdı istemiyorum ok.
saol miksam ama saideyede boşuna kızma aslında ben biliom sölemişdi bana o seni sayackdıda işte fırsat olmamış osırada:):):p:p:Dyoksa unutmazdı oda işte:D
niziplisaide;131757 wrote:ayyyy miksammm ama nazlisin ha kizma ama bi kere únutdum güllerde hemen alindin onca özur diledik:mad:
cikolataya gelince onda unutmadim ya getircem dedim ayyyyyy vallah bukadar NAZLI olma ya
ben nazlı degilim ben miksam ım cikolatada istemiyom arkadaslara dagıtırsın
efsane;131769 wrote:tamam arkadaşlar tartışmayın...aaa..miksam yemiyorsa hakkını ben alırımm :) bakın ne güzel bir çıkar yolu varr:)
buyur miksam al sana çikolata:)
Resim kaynağı
buda efsane we saide nin çikolatası
Resim kaynağı al mehmet abş buda senin çikolatann :9 b aşka yok sana:):):D:P