FORMUN EN KARİZMA ERKEĞİ BENİM. İTİRAZI OLAN YAZILI BEYANDA BULUNSUN... TABİ DİKKATE ALIRSAM ......
Formun değil kardeş..forumun dicektin herhalde..hem hiç te sanmıyorum en yakışıklı olduğunu..bence en iyiniz ibocann..var mı itirazı olan:D
Genç Muhabbet
MUTLU BİR AŞK İÇİN 99 ADET ÖĞÜT
EN AZINDAN DİKKAT ÇEKİCİ ;)
Nedir dikkat çekici olan..sen mi yoksa imla yanlışın mı:D
melek-yuzlum konuyu taşırma lütfen gerekli açıklma imzada yazıyor. artı karizma davası anketle tescillenmiştir.
:D
Ben daha yeni üye oldum..anket zamanında var olsaydım belki tescillenmemiş olacaktı..neyse..uzatmıyorum..senin dediğin gibi olsun..
Buna tek başına gücün yetebilecekse tekrar yapalım anketi. jachal_carlosss kimdir die bi araştır bakalımmelek-yuzlum;68020 wrote::D Ben daha yeni üye oldum..anket zamanında var olsaydım belki tescillenmemiş olacaktı..neyse..uzatmıyorum..senin dediğin gibi olsun..
yanı nıızp guzel herkes anladı sen anlamadın
36. Onun benzin deposunu doldurun.
abi ben bunu mu yapcam
ABİCİM BİR ARABA ALIRSIN ARTIK ONDAN SONRA MECBUREN DEPO YU FULLYCEKSİN...ahmet mesut;68075 wrote:36. Onun benzin deposunu doldurun. abi ben bunu mu yapcam
BEYLER BAYANLAR BUNU UYGULAYIP TERS TEPKİ ALAN VAR MI ACABA ??
Gerçekten seven insan canını bile göz kırpmadan verir..arabasının benzin deposunu doldurmanın lafımı olur..yapmayın arkadaşlar..sevmek bu kadar basit mi..veyada sevdiklerinize sevdiğinizi söylerken neyi kastediyorsunuz..
sevmek bence hıc tahmın edılemedıgı kadar zor bır sey dıyorum ben melek yuzlum sende baya bır tecrubelısın herhalde
memo sende tecrubelısındır
benı yanlıs tanımayın arkadaslar
bu sevgi konusunda herkesin mehmet le konusması lazım çok güzel ikna yöntemleri varNizipli_mehmet;70781 wrote:sevmek bence hıc tahmın edılemedıgı kadar zor bır sey dıyorum ben melek yuzlum sende baya bır tecrubelısın herhalde
Evet..Mehmet kardeşim..Sevmenin ne demek olduğunu ben çok ii biliyorum..Seviyorum deyip te iki gün sonra başkasına gidenleride çok ii biliyorum..
işte böyle insanları ne yapmak lazım melek yüzlüm ün eline vermek lazımmelek-yuzlum;70875 wrote:Evet..Mehmet kardeşim..Sevmenin ne demek olduğunu ben çok ii biliyorum..Seviyorum deyip te iki gün sonra başkasına gidenleride çok ii biliyorum..
mıksam benım sevgıyle falan ısım olmaz bıldgım ıkı sevgı turu varıdırmiksam14;70864 wrote:bu sevgi konusunda herkesin mehmet le konusması lazım çok güzel ikna yöntemleri var
mutluluk icin sadece El ele tutuşun. bak bu bana uyar ::Dsadece bunu yaparsam mutlu olabilirmiyim (güzin) hakan abii:DD
bunu kimse uygulamiyr uygulayan varsa ciksin ben hepsini yapiyorum desin bunlarin hepsi laf yalan bukadar kolay olsayda hersey ask zaten cok can SIKICI olurdu böyle seye inamiyorum ben...
SEN BUNLARA İNANMIYORSUN. OZAMAN YORUM YAPMANA GEREK YOK....
farklı kısılerden farklı yorumlar almak gerekır abı
ben ce bu kadarı uygulanırsa çok sıkıcı olur .seven kişi içinden geldiği gibi davranmalı .zaten seviyosa herşey yapar .gerek yok 99 adet öğüde.uygulayan var mı acaba?
aynen Nizip güzeli seviyorsa zaten seviyordur bunu ikiside biliyor 99 tane öğüte gerek yok ama yinede teşekkürlerNizip güzeli;72110 wrote:ben ce bu kadarı uygulanırsa çok sıkıcı olur .seven kişi içinden geldiği gibi davranmalı .zaten seviyosa herşey yapar .gerek yok 99 adet öğüde.uygulayan var mı acaba?
neden gerek yok bence war yanlıs anlama mıksam belkı bılmeyen wardır(benim gibi)aşktan anlamayan lar vardır
Cevap yazmak için hesabınıza giriş yapın.