Okul Arkadaşların Burada

HANGI üniversite de Okuyorsunuz?

akhenaton Arşiv üyesi
Herkese açık mesaj: 3.828
Üniversitede okuyan arkadaşlar bu bölüme girip hangi üniversitede okuduklarını yazarlarsa, hem kendileriyle aynı şehirde bulunan diğer üyelerimizle tanışma ve yüzyüze görüşme fırsatı bulurlar, hemde üniversiteyi yeni kazanacak olan arkadaşlara yardımcı olabilirler. öss den sonra sınav sonuçları açıklandığında üniversiteyi yeni kazanan arkadaşlarda nereyi kazandıklarını yazarlarsa daha da verimli bir çalışma olacaktır.. Önce kendimden başlayayım. Ben antakya/hatay mustafa kemal üniversitesi makina mühendisliğini maalesef ki bıraktım ama orada birçok tanıdığım var, Kazanan arkadaşlara yardımcı olabilirim inşallah
noir doiser Üye
trakya ünivesitesi teknik eğitim fakültesi yapı öğretmenliği 4. sınıf öğrencisiyim... kısmet olursa 1 hafta sonra mezun oluyorum... eğer bu taafı düşünen arkadaşlar varsa elimden gelen yardımı yapmaya hazırım...saygılar
Gökhan Dokuyucu Üye
Fırat ünv. eğer kazanan arkadaş olursa elimdem ,geleni yapmaya hazırım..özel mesaj atmanız yeterli... ee alttaki yazacak kişi sen hangi ünv. ;)
cengizkrbck Üye
İstanbul teknik üniversitesi.... şimdi sınava girmiş olan kardeşlerimiz için elimizden gelen bir şey varsa hazırım... (gezi dahil) tercihzamanıda inşallah yeni bir başlıkta konuşuruz...
1453 Arşiv üyesi
mustafa kemal üniversitesi ziraat fakültesi ziraat mühendisliğinde okuyorum ismim müslüm şimşek saygılar
e129172 Üye
ODTü Elektrik Elektronik muhendisliğindeyimarkadaslara yardımcı olunur
benbaskan Üye
bende yazayım bari bende 19 mayıs üni ünye iktisadi idari bilimler fakültesinde okuyorum iktisat bölümü:D
saldiray27 Üye
akhenaton abime öncelikle tşk ederim bu konuyu açtığı için ben3 yıldıreskişehir anadolu üni de kimya müh. bölümündeyim eskişehir e gelecek olan arkadaşlara yardımm etmeye hazırım.
erkan307 Üye
Merhaba arkadaşlar ben anadolu üniversitesi iktisadi idari bilimler fakültesi işletme 1.sınıftayım gelen arkadaşlara yardımcı olmak isteriz tabii ki görüşmek dileğiyle...
muslumyavuz Arşiv üyesi
Slm. Süleyman Demirel Üniversitesi Tarih Bölümü ögrencisiyim. Süleyman Demirel Üniversitesini kazanan arkadaşlara yardımcı olmak isterim. Bana muslumyavuz@mynet.com ve muslumyavuz@hotmail.com adresinden ulaşabilirsiniz.
akhenaton Arşiv üyesi
konuya iştirak eden arkadaşlara teşekkür ediyorum. meğer ne cevherler varmış bu sitede ya:)) gururlanmadım desem yalan olur.. diğer arkadaşlarıda bekliyoruz..
admin Yönetici
Bu konu "Nizipliler yardımlaşmaz" diyenlere iyi bir ders olacaktır. Ünivertsiteye gidecek olanlar mutlaka burayı ziyaret edecek ve abilerinin, ablalarının yardımı ile kurda kuşa yem olmayacak. En azından onların çektikleri sıkıntıları yaşamayacak. Teşekkürler gençler, yardımlaşma isteyinize imreniyoruz.
xaribim Üye
van yüzüncü yıl üniversitesi işletme bölümü okuyorum yeni kazanıp gelecek arkadaşlarım ve hemşerilerime elimden geleni yaparım ibrahimyilmaz1983@hotmail.com uşabilirsiniz.
noir doiser Üye
arkadaşlar ben bu konu açıldığında öğrenciydim ama artık mezun oldum... şuan istanbuldayım, gelen arkadaşlara yardımcı olabilirim.... ( trakya ünv. konusundada yardımcı olabilirim)
mfulukus Üye
merabalar.malatya inönü üniversitesi iktisat okuyorum yolu düşen öğrenci olsun olmasın yardımcı oluruz.
saldiray27 Üye
ya sadece bu kadar mı Nizipli war ünide okuyan? diğer arkadaşlar nerde bekliyoruzz hadi özellile eskişehir ee gelecek olan arkadaşlarııı
ultraslan_27 Üye
herkese çok selam ... Niğde üniversitesi Türkçe Çğretmenliğinde okuyorum. 4. sınıf öğrencisiyim. Niğde kazanan arkadaşlar özel mesaj atarlarsa her konuda yardımcı olabilirim..... saygılarımla ultrAslan_niğde_üni
zaza Üye
slm ben dumlupınar unv.elekrık elektronık muh. ogrencısıyım kutahyaya gelen arkadaslara her konuda yardımcı olabılırım
akhenaton Arşiv üyesi
arkadaşlar hepinize ilginizden dolayı çok teşekkür ediyorum... Nizipte üniversiteli daha birçok arkadaşımız var, umarım onlarda konuya iştirak ederler.. herkesi bekliyoruz..
admin Yönetici
Tercihlerin verildiği ve nereye yerleşeceğini bilememenin heyecanını yaşayan gençleri gördükçe, bu konuyu tekrar gündeme getireyim dedim. Buyrun gençler, hangi üniversite veya yüksek okulda okuyorsunuz yazın. Yazın ki gelen arkadaşlarınız sizin çektiğiniz sıkıntılara düşmesinler ...
ibrahim utkan Üye
alıntı: "quote" akhenaton demişki: arkadaşlar hepinize ilginizden dolayı çok teşekkür ediyorum... Nizipte üniversiteli daha birçok arkadaşımız var, umarım onlarda konuya iştirak ederler.. herkesi bekliyoruz.. HE VALLAH BEN DE HAYAT ÜNİVERSİTESİNDE OKUYORUM ALLAH NE ZAMAN İSTERSE OZAMAN İMTİHANA ALACAK..... DİPLOMA OLARAKTA YA CENET YADA CEHNEM ALLAH CÜMLEMİZİ CENETLİKLERDEN EYLESİN AMİN.......
tiken Üye
HARRAN ÜNİVERSİTESİNE YOLU DÜŞENLER İÇİN YARDIMA HAZIRIM 1 AY ÖNCESİNE KADAR BENDE ÖĞRENCİYDİM AMA ŞİMDİMEZUN VET.HEKİM M.TİKEN TEL:05326909927.
atabey Üye
merabalar ben mustafa istanbul üniversitesi veteriner fakültesi öğrencisiyim.. buraya gelen arkadaşlara yardım etmek buralarda bulunan bizlerin görevidir.. atamus27@hotmail.com dan ulaşabilirsiniz...
uğurmrt Üye
ben uğur fırat üniversitesi fizik bölümün de okuyorum fıratta gelen arkadaşlara yardımcı olurum herkese selamlar

Cevap yazmak için hesabınıza giriş yapın.

WhatsApp iletişim