Sorunlarımız Önerilerimiz

POLİSLERİ hoşgörüye çağırıyorum

demokrat27 Arşiv üyesi
Herkese açık mesaj: 3.828
bugün akşam üzeri saat 19.15 siralarinda mustafa kökmen bulvari okan parki köşesinde bi trafik ekibinin 1 metre yakininda bi Nizipli genç arkadaş motorsikletini ıslak aslfat yüzünden devirdi ve bunu gören polis arkadaş. motorsikletini deviren arkadaşa yardım edecegine tekme tokat genc sürücüye vurmaya başladı. kardeşim senin göevin ceza yazmaksa yazacan sürücüyü dövmeyecen.
GencOoO Üye
görevlerini bilmeyen polisler ne yazık kii var... devlet san ki onlarınmış gibi davranıyorlar.. onlarda bu devletin vatandaşı bizde ama hala anlamış değiller.. tabi hepsi değill bunları yapanlar...
HakanSahin Üye
BAZEN GÖREVİNİ YAPIYOR DERİZ AMA BU DURUM ÇOK DIŞINDA ŞİDDETLE KINIYORUM
boroboro Üye
ee o arkadaş gitsin sıkayet cı olsun..hastaneden rapor alsın...ne geçmısı ve hakkı varkı vuruyo..adam sen kımsın vuruyosun demzlermi...
boroboro Üye
türk polisi işte neticede bıraz cık yetkı verdın aılevı sorunları pıskolıjık sorunları ne varsa cıkarırlar masum caresız ınsanlardan..güçlerinin yettiğine.
Gökhan Dokuyucu Üye
Türk polisi değil kardeş bu polis diyelim yoksa bazı polisler var abi gibi, baba gibi... Böyle durumlarda böyle polisleri amirlerine sikayet etmek gerek...
İbrahimMertSayın Üye
TÜRK POLİSİ DİYORUZ AMA ADAMLAR 1000-1200 YTL MAAŞLA BİR GÜN GECE BİR GÜN GÜNDÜZ CANLARINI ORTAYA KOYARAK ÇALIŞIYORLAR HEPİMİZ BAZEN BİR ANLIK ÖFKE İLE YANLIŞ HAREKETLER YAPABİLİYORUZ DEĞİL Mİ? AMA POLİS MEMURUNUN BU HAREKETİ YANLIŞ VE TASVİP EDİLEMEZ.
boroboro Üye
ibrahım abi 1200 ytl alıyor dogrudur..ama 18 saat calısıyolar...24 saat dınlenme var..amire degıll..savcılıga gıdecek ondan sonra hastaneye bak bı da öle sokak ortasında adam dövuyolarmı...bı ınsan suclu bıle olsa onun vurma hakkı yokk...cezayı mahkeme verır kanun verır...üstündekı görev elbısesı olmadan yapsın bakalım aynı hareketı...bak ne yaparlar adama...
admiral13 Üye
BİR POLİSİN YAPTIĞINI TÜM POLİSLERE MAL EDEMEYİZ AMA GERÇEKTEN O DAYAK ATAN POLSTE YARDIM ETSE NE OLURDU Kİ İŞTE İYİ KARŞISINDAKİ DE ONA DALMAMIŞ..
nazım Üye
Sayın abiler bu motorsikletli arkadaşlar da hayvan gibi kullanıyorlar motoru. Hiç bir kural tanımayan, ailemizi taciz etmeye çalışan motorluları ben de yakalasam... valla ne yaparım bilmiyorum... Polisin dayak atması hoş değil, niye? derseniz. Bir polis, dayak atmaya başlarsa suçlu, suçsuz dinlemeden kendisine ters düşen herkesi dövmeye kalkar. O polis arkadaşa eline sağlık demek geliyor içimden ; ama olayın aslını bilmediğim için mecburen kınıyorum en ince tarafından.
zeynel Üye
polisin yaptığı hareketi tavsif etmiyorum. unutmayın binlerce polis var.mesai saatleri çok düzensiz oldugundan evde dinlenme fırsatları bile olmadıgı günler oluyor. hepsi bir olmaz .bir kısım motorbisiklet kullanan gençlerde, inanın çok sorumsuz,bunuda göz ardı etmiyelim...
boroboro Üye
motosıklet kullanan lar sorumsuz diye önune gelen her motorluyu ındırsın dövsunler..yola getırmek için...araba kullanan da sorumsuz ve kötu klullanırsa onlarıda ındırsın dövsunler..pardon ama biz nerde yaşıyoruz..nazım o motoru sen kullansan en ınce tarafından yıne kınarmıydın..
yalnız kurt Üye
DAYAK NE OLURSA OLSUN İNSANA ATILMAZ AMA POLİSİMİZİDE BÖYLE ANLAYIP BİLMEDEN ÜSTÜN KÖRÜ KARALAMAYALIM BİR VATANDAŞIMIZA SAHİP CIKALIM DERKEN SAYGIDEGER EMNİYET MENSUPLARINI YERDEN YERE VURMANINDA HİC GEREGİ YOK KONUYU ANLAYIP ONA GÖRE HAREKET ETMEKTE FAYDA VARDIR SAYGILAR
yalnız kurt Üye
POLİSİMİZİN ZATEN HOŞ GÖRÜLÜ VE NAZİK OLDUGUNU BU ÜLKEDE YAŞAYAN HER İNSAN GİBİ BENDE GÖRÜYORUM NİZİP TEKİ MOTOSİKLETLERDE MALUMUNUZ HER ÇOCUKTA BİRTANE NİZİP MOTOSİKLET KAYNIYOR KURAL MURAL HAK GETİRE POLİS NE YAPSIN SORUN BİZLERDE
nazım Üye
tabi kınardım Boroboro, ama ben efendi efendi binmeye gayret ediyorum. Hatta motora bindiğimde üzerimde bir suçluluk duygusu oluşuyor. Sanki sokaktaki herkes bana serseri gözüyle bakıyormuş gibi geliyor; bunun sebebi ise Nizip'te serseri ve motorun özdeşleşmiş olması. Dayak insana yakışır mı boroboro, ben biraz ironi katayım dedim, yanlış anlama.. .
boroboro Üye
yalnız kurt kural la uymak ıcın polıs her önu ne gelene tekme tokat dalsın..egıtmek yerıne dayak atarak cözum getırılırsın..senın yazından bunu anlıyorum..
yalnız kurt Üye
dayak hic br zaman cözüm olmamıştır ve tasvip etmedigim bir konu ama o polisin yanlışını tüm emniyet teşkilatına mal edilmesi yanlış biz burada polisimizin bin başarısı yerine bir başarısızlıgını tartışıyoruz bu da adil degil ayrıca o polısi öyle görpte şikayetci olmayan arkadaşımızın hicmi kabahati yok nasrettin hocanın dedigi gibi hırsızın hicmi sucu yok

Cevap yazmak için hesabınıza giriş yapın.

WhatsApp iletişim