slm,ist ekibinden cankesen ailesi olarak buyukten baslayayım mehmet cankesen(kasapoglu) oktay cankesen,rustem cankesen ,atilla cankesen,muslum cankesen,yalcın cankesen adanadan murat cankesen kısmet olursa bunların arasında yola cıkanlar bıle oldu bugun ıtıbarıyle galıba cankesen ailesi en kalabalık aile olacak 18 dekı yemekte 8 yasından buyuk cocuk getırmek serbestmı bu arada
ilkaytrade;85035 wrote:bilet cebimde 17 geliş 28 dönüş.
admin abi 18'i sabahı sende nohut dürümü yemeye gelecem ona göre
selamlar,
ilker,
not:19'unda tekne gezintisi varmı? ona göre plan yapacamda.
ilker abi napcan nohutu yaw boşver sen kavurma yeee :D
bu arada tekne gezisi olursa ne planı yapcan ona göre mayomu getirecen :D
cankesen;85041 wrote:slm,ist ekibinden cankesen ailesi olarak buyukten baslayayım mehmet cankesen(kasapoglu) oktay cankesen,rustem cankesen ,atilla cankesen,muslum cankesen,yalcın cankesen adanadan murat cankesen kısmet olursa bunların arasında yola cıkanlar bıle oldu bugun ıtıbarıyle galıba cankesen ailesi en kalabalık aile olacak 18 dekı yemekte 8 yasından buyuk cocuk getırmek serbestmı bu arada
rüstem abi 8 yaş ne demek biz osman abinin batuhanını bile bekliyoruz:D
bu arada sizleri ve elbette cankesen ailesini tam kadro görmek bizleri memnun edecek...
ibocan;84888 wrote:cali kelle yapacan demek :D buraya gel sana kelle için döğme vereyim :D
bu arada organizasyona kısa bir süre kalmışken son rütuşlar gözden geçirilse ve görev dağılımı kesinleştirilse iyi olur.
Sanırım Listede DeğişikLik Yok Herkes görev aldı bir sen almadın... He Kelleyide ben Yaptıracam İnşallah:D
14:00 den itibaren gelenleri götüreceğiz. Saat başı veya araçlar doldukca götürürüz İnşaallah. Bu arada bir ekip dükkanda , diğer ekipde mesire alanında gelenleri karşılarız İnş..
ekipler falan olduğuna göre baya kalabalık olacağa benziyor.ayrıca siz değerli abilerimizden almam gereken bilgiler var.hayırlısıyla görüşürüz inşallah
ibocan;85064 wrote:ilker abi napcan nohutu yaw boşver sen kavurma yeee :D
bu arada tekne gezisi olursa ne planı yapcan ona göre mayomu getirecen :D
yok nohut dürümünü admin abiden yiyecem,
gökhan'da bana belediyenin karşı arasında geçen geldiğimde orhanın götürdüğü bir kelle paçacı var, oda oraya götürecek.
artık nizip ilçe sınırına girerken beni tartın birde çıkarırken tartın ,
selamlar,
ilker,
deyerli arkadaşlar böyle güzel bir ortamda bulunamayacağım için çok üzgünüm çünkü ben nizip dışnda yaşayan on binlerce nizipli lerden biriyim yinede böyle bir etkinlik düzenlediyiniz için sizlere minetdarım şimdiden katılan rakadaşlara afiyet olsun der sayğılarsunarım
işte turizim böyle birşey aranızda olmayı cok isterdim ama bizim de turizim gibi yaz mevsiminde izni cok zor olan bir işimiz var. işallah hayırlara vesile olur.