turiztik ötelimiz var nizip i çok beyeneceksiniztunca;235687 wrote:Nİzip' e 2 haftalığına geleceğim ama kalacak otel var mı bilmiyorum? tavsiyelernizi bekliyorum.
Sorunlarımız Önerilerimiz
Nizip’te Neden Yildizli Otel Yok?
yok malesef arkadaşım,nizipte otel yok.bir tane otelimiz vardı orasıda öğrenciler için pansiyon oldu.ama boş odası vardır(eğer beğenirseniz)
Ne kadar uzuntu verici bir durum koskoca nizipte bir tane otelimiz yok.Ama otel olsada calisir mi diyede dusunmuyor deqilim.
önceden bir değil,birkaç tane otel vardı.ama sonradan nizip imizin bütün hayat damarları koparıldı.memlekete yabancı uğramaz oldu.
hayat damarlarımızı kendimiz kopartmadık mı neden söyleniyoruz ki... nizipte sanayimi kaldı ki turizm mi kaldı ki... yıldızlı otelide olsun...hasan tekçe;235757 wrote:önceden bir değil,birkaç tane otel vardı.ama sonradan nizip imizin bütün hayat damarları koparıldı.memlekete yabancı uğramaz oldu.
bence nizipimize otel sart calisirmi dersiniz evet calisir dügünlerimiz icin misafrler geliyor ama kalicak otel olmadigi icin gaziantepe götürülüyor.yapilirsa cok iyi olur.
Syn berfinim84 bence calismaz,Duqune qelenler zaten akrabalarinda kaliyorlar.Nizip bati qibi degildir,herkes duqundeki misafirleri evlerinde aqirlarlar.Otel olsada calismaz diye dusunuyorum.Ama soyle olabilir baraj yakinlarinda olursa bir otel belki calisma sansi biraz qercekci olur,Baraj manzarali falan.berfinim84;235829 wrote:bence nizipimize otel sart calisirmi dersiniz evet calisir dügünlerimiz icin misafrler geliyor ama kalicak otel olmadigi icin gaziantepe götürülüyor.yapilirsa cok iyi olur.
Cevap yazmak için hesabınıza giriş yapın.