davut kardes zaten basak gıbı bır FENERBAHCE taraftarı oldugndan dolayı gurur duyuyorum
Nizipde Spor ve Gençlik
FENERBAHÇE NİCK LERİ
İŞTE 100. YILDA DESTAN BÖYLE YAZILIR HEM BAYAN BASKETBOL TAKIMI HEM ERKEK BESKETBOL TAKIMI HEMDE ŞANLI FUTBOL TAKIMIMIZ FENERBAHÇEMİZİN 100. YILINDA ŞAMPİYONLUKLAR YAŞATMIŞLATDIR BİZLERE HERKESE ÇOK TŞK EDERİM NİCE 100 YILLARA
Ne Mutlu Seni Sevene,yasa Fenerbahce!:)
doğru söylin dai...:D ben şahsım adıma fenerlilere hep merhamet etmişimdir...Nizipli_mehmet;64990 wrote:FENERBAHÇELİ OLMAK BIR AYRICALIKTIR
sonra gerı merhamet gormek ıcın yapıyorsun o zaman nede olsa cınconlusun :D
bizimde bir katıkımız olsun
Senin Sevginle Geldik Bu Dunyaya Konusmayi Ogrendik Ilk Sozumuz Kanarya(biraz abartılmıs ama neyse )
buda guzel mıksam
Alemin kralıymış sarı civcivler, şampiyon olacakmış bordo hamsiler, avrupa fatihiymiş kara fatmalar, alemin tek kralı ultra aslanlar! .
tebrik ediorum bu güzel sözünden dolayı bunu biraz büyük yazalımda rakadaşlarımız daha ii görsün ne dersin:Alemin kralıymış sarı civcivler, şampiyon olacakmış bordo hamsiler, avrupa fatihiymiş kara fatmalar, alemin tek kralı ultra aslanlarahmet mesut;67554 wrote:Alemin kralıymış sarı civcivler, şampiyon olacakmış bordo hamsiler, avrupa fatihiymiş kara fatmalar, alemin tek kralı ultra aslanlar! .
sız buna ınanıyormusunuz?
ınanmadıklarını kendılerı bılıyor memo
fenerbahçeye laf yok.
Alemin kralıymış sarı civcivler, şampiyon olacakmış bordo hamsiler, avrupa fatihiymiş kara fatmalar, alemin tek kralı ultra aslanlar! .
mıksam sız buna ınanıyormusunuz?bence ınanmıyorsunuzmiksam14;67738 wrote:Alemin kralıymış sarı civcivler, şampiyon olacakmış bordo hamsiler, avrupa fatihiymiş kara fatmalar, alemin tek kralı ultra aslanlar! .
buraya lütfen sadece fenerbahçe nick leri atılsın
tamam basak hanım emriniz olur ne demekbaşak;67810 wrote:buraya lütfen sadece fenerbahçe nick leri atılsın
cınconlu arakadaslar sızlere bır soru sordum cvb vermeyecekmısınız?
ROBERTO CARLOS TA GELDİ. KALİTE FARKI BU OLSA GEREK...
ben baktımda sorunu göremedimNizipli_mehmet;67879 wrote:cınconlu arakadaslar sızlere bır soru sordum cvb vermeyecekmısınız?
kardes bır sayfaya bak
Istegim Var Mutlu Ol Yeter. Bir Sevgi Bu Anlatilmaz Anlatsanda Anlasilmaz Fenerli Olmayan Bilmez Bunu Hicbir Kitap
Yazmaz Bu Dunyada Bir Buyuk Var Kabul Edilmez!
beşiktaşa yallah trabzona eyvallah galatasaraya el sallama fenerbahçeye maşallah
Asıl Olan Hayattır Hayatta FENERBAHÇEDİR!dır.Aç Gözlerini Bakma Şaşı Alayı Gelse Yıkamaz KANARYAYI
sporun her dalında bizim şanımız hiç bitmedi bitmeyecek bizim aşkımız sarı lacivert rengimiz fener bahçem herşeyimiz hiç bir şeye değişmeyiz çünkü fener bahçeliyiz
Cevap yazmak için hesabınıza giriş yapın.