ilk başta tabi ki kendime gelsinn güllerr -candy -miksam1988 -nizipli_mehmet -ghost_love -nizipli_subutay -esera79 -hayal -orhan ak -fevzi cilkız TÜM GÜLLER SİZİN İCİN GELSİNN.... BU ARADA EN ÖNELİ KİŞİ UNUTMUŞUM TABİ Kİ (ADMİN)ABİME GELSİN.....
Ya ben de ilk başta baktım ismimi göremeyince biraz hayal kırıklığına uğradım doğrusu.zira bu only_love bizi unutmazdı dedim.Neyseki hatırlamış oldun.teşekürler.
bunlar da, başta esera ablam olmak üzere,
only_love,
ghost_love
başak,
fevzi,
miksam,
cumali budak,
isaavcı,
nizipli mehmet,
nizipli subutay,
nizip güzeli,
hayal,
candy,
kasım böler,
okyanus,
hasret sürgünü,
esento ve hüseyin için gelsin.Resim kaynağı
only_love;112806 wrote:ilk başta tabi ki kendime gelsinn güllerr -candy -miksam1988 -nizipli_mehmet -ghost_love -nizipli_subutay -esera79 -hayal -orhan ak -fevzi cilkız TÜM GÜLLER SİZİN İCİN GELSİNN.... BU ARADA EN ÖNELİ KİŞİ UNUTMUŞUM TABİ Kİ (ADMİN)ABİME GELSİN.....
COOOOK TESEKKUR EDERIM Resim kaynağıEN GUZELI SANA ....
only_love;112806 wrote:ilk başta tabi ki kendime gelsinn güllerr -candy -miksam1988 -nizipli_mehmet -ghost_love -nizipli_subutay -esera79 -hayal -orhan ak -fevzi cilkız TÜM GÜLLER SİZİN İCİN GELSİNN.... BU ARADA EN ÖNELİ KİŞİ UNUTMUŞUM TABİ Kİ (ADMİN)ABİME GELSİN.....
sağol only güller için en güzel güller senin olsun:):)
Hasan Hoca;112820 wrote:bunlar da, başta esera ablam olmak üzere,only_love,ghost_lovebaşak,fevzi,miksam,cumali budak,isaavcı,nizipli mehmet,nizipli subutay,nizip güzeli,hayal,candy,kasım böler,okyanus,hasret sürgünü,esento ve hüseyin için gelsin.
güller çok güzelmiş hocam teşekkür ederim güller için gönlümüzdeki en güzel gül bahçeleri sizin olsun:)
Hocam ve Çakır kardeşim, teşekkürler. Denizden esen rüzgarı her zaman yüzünüzde hissetmeniz dileği ile... Miksam, bu alıntı yapma tekniğini senden esinlendim. Sana da teşekkürler...:)
Hasan Hoca;112820 wrote:bunlar da, başta esera ablam olmak üzere,only_love,ghost_lovebaşak,fevzi,miksam,cumali budak,isaavcı,nizipli mehmet,nizipli subutay,nizip güzeli,hayal,candy,kasım böler,okyanus,hasret sürgünü,esento ve hüseyin için gelsin.