ya mıksam midem agzıma geldi nasıldı o video öyle.. aslında bakarsanız herkes kaderini yaşıyo sigara içenınde içmeyeninde ayağı kesiliyo kimisi şekerden kimisi kaza geçirerek ama şu var ki bile bile ölüme de gitmek çok düşündürüyor insanı ama sigara öyle bir illet ki ne kadar kötü olursa olsun insan bırakamıyor...herkes kaderini eliyle yapar...miksam14;89958 wrote:teşekkürler başak YouTube üzerinde aç
019_Sağlık Konuları
SİGARA'DAN 1 MİLYON KİŞİ ÖLECEK
miksam yardımın için tşk ederim inş sigara içenlerin hepsi bu videoyu izlermiksam14;89958 wrote:teşekkürler başak YouTube üzerinde aç
valla başakçım ben izledim 2 saattir sigara içmiyorum :D
inş sigarayı bırakırsın cerenn her içtiğiniz sigarayı tabutunuza çaktığınız bir çivi olarak düşünün.cerenn;90052 wrote:valla başakçım ben izledim 2 saattir sigara içmiyorum :D
barii paketleri atmayın ihtiyacı olan birine verin:)murnes;90016 wrote:gel anlaşalım seninle.beraber atalım paketleri.ortaya da iddia atalım.nasıll
sen gel a_lee paketleri sana saklıyoruz biz :Da_Lee;90054 wrote:barii paketleri atmayın ihtiyacı olan birine verin:)
cerenn;90041 wrote:ya mıksam midem agzıma geldi nasıldı o video öyle.. aslında bakarsanız herkes kaderini yaşıyo sigara içenınde içmeyeninde ayağı kesiliyo kimisi şekerden kimisi kaza geçirerek ama şu var ki bile bile ölüme de gitmek çok düşündürüyor insanı ama sigara öyle bir illet ki ne kadar kötü olursa olsun insan bırakamıyor...herkes kaderini eliyle yapar...
cerenn;90052 wrote:valla başakçım ben izledim 2 saattir sigara içmiyorum :D
BAŞAK GALİBA İŞE YARIYOR DEDİĞİN NİZİP İ SİGARADAN TEMİZLİYECEGİZ CERENDE ETKİSİNİ GÖSTERMİŞ BİLE BAKSANA :)başak;90053 wrote:inş sigarayı bırakırsın cerenn her içtiğiniz sigarayı tabutunuza çaktığınız bir çivi olarak düşünün.
sana vermem alee hiç heveslenme:).):)a_Lee;90054 wrote:barii paketleri atmayın ihtiyacı olan birine verin:)
yok yok sen ver abii sonra yerden yarım atılmış sigaraları toplayıp içiyor yazık :D:D:Dmurnes;90112 wrote:sana vermem alee hiç heveslenme:).):)
temiz toplum temiz insan temizsdoğa olayları ha vay gözlerim yaşardı bendemi bıraksam hocam ne dersin ha
içenlere iyi oluyor walla hak edıyorlar
o ne demek Mehmet başladık işte bir kere
Ömer abi duydunmu bak ölecekmişiz
baslamasaydın yılmaz
crazy sunu hiç unutma SENİN HAYAL ETTİKLERİN BENİM UNUTTUKLARIMA YAKINDIR:)crayz_life;90137 wrote:yok yok sen ver abii sonra yerden yarım atılmış sigaraları toplayıp içiyor yazık :D:D:D
A_lee kimden çaldın la bu sözü yani kimden duydun bu sözü:Da_Lee;90448 wrote:crazy sunu hiç unutma SENİN HAYAL ETTİKLERİN BENİM UNUTTUKLARIMA YAKINDIR:)
ben yazdım ben oynadım fena mı:)yilmaz_korkmaz;90449 wrote:A_lee kimden çaldın la bu sözü yani kimden duydun bu sözü:D
vay Yılmaz Erdoğan misali yani stand up olayı falan yani tuttum bunu
yanıııııııııııııııı:)yilmaz_korkmaz;90455 wrote:vay Yılmaz Erdoğan misali yani stand up olayı falan yani tuttum bunu
Allah rast getire
sigara içenler erken içmeyenler de geç gidicek derler ama kimin önce gidecegini ancak allah bilir ama yine de siz sigarayı bırakın temiz ve doğal ortamlarda bulunmaya çalışın
tavsiyelerin için saol miksam...
rica ederim kardeşimmmmmustafabilici;90557 wrote:tavsiyelerin için saol miksam...
tavsiyeniz için saolun videoyu izledikten sonra düşünmem gerekiyor
tavsiyeniz için saolun videoyu izledikten sonra düşünmem gerekiyor
Cevap yazmak için hesabınıza giriş yapın.