vayyyy.burası istek hattını geçmiş yahu:Dçok güzelmiş. beğendim .emeğine sağlık miksam.ben de isteyeyim bari bi tene ıııııııııııımmmmmm :rolleyes: bir değişiklik olsun ben de şiir isteyeyimm yılmaz erdoğan dan yeni bir sayfa da sana bakmak şiiri .kolay gelsinn. tşklr:)
miksam bea senden ilk ve son defa bi istek isticem şarkılara bakmadım ama ibrahim tatlıses'ten HaSRET KALDIM'ı da yüklesene dinleyelimmm...özledim de canımıherkese mutluluklar ve sağlık dolu bi yaşam :p
fevzi_cilkiz;94760 wrote:miksam bea senden ilk ve son defa bi istek isticem şarkılara bakmadım ama ibrahim tatlıses'ten HaSRET KALDIM'ı da yüklesene dinleyelimmm...özledim de canımıherkese mutluluklar ve sağlık dolu bi yaşam :p
nizip güzeli;94750 wrote:vayyyy.burası istek hattını geçmiş yahu:Dçok güzelmiş. beğendim .emeğine sağlık miksam.ben de isteyeyim bari bi tene ıııııııııııımmmmmm :rolleyes: bir değişiklik olsun ben de şiir isteyeyimm yılmaz erdoğan dan yeni bir sayfa da sana bakmak şiiri .kolay gelsinn. tşklr:)
Ne Demek Sen benden istek isticeksinde bende atmıcam senin EMrin OLUR YouTube üzerinde aç
miksam kareş çok saol ya sabah sabah şöyle bir duygulandım i dagın arasında kalmışam en sevdigim türkülerden rica etsem birde tabib sen elleme yaramı türküsünü ekleyebilirsen sevinirim
esera79;97565 wrote:miksam kareş çok saol ya sabah sabah şöyle bir duygulandım i dagın arasında kalmışam en sevdigim türkülerden rica etsem birde tabib sen elleme yaramı türküsünü ekleyebilirsen sevinirim