Sorunlarımız Önerilerimiz

NİZİP'TEKİ TRAFİK IŞIKLARI

KEFRİKLİ Üye
ilçemizde ışıklar çalışmıyor olabilir ama bu dikkatsizce taşıt kullanma anlamına gelmez herkes dikkatli bir şekilde araç kulanırsa tirafikte de fazla sorun olmaz burdan MOTOSİKLET sürücülerine sesleniyorum lütfen dikkatli kullanın hız marifet degildir
yolcu Üye
Ülkemizdeki bir çok şehirde bazı alanların isimleri birbirine benzer. Bunların bazıları da üç yol ve dörtyoldur. Ancak ben hiç bir şehirde beş yol görmedim. Olamaz akla mantığa aykırı diyor anlattığım kişiler. Ben de onları Nizip'e davet ediyorum. Gerçi bu sebepten hiç kimse merak edipte gelmedi. Ama ben geldiğimde beş yolları görünce bunungerçekten çok ilginç olduğunu düşünmüştüm(!) Bu konuda espri yapmaya çalışıyorum. Maalesef yapılamıyor. Gerçekten çok saçma. Beş yol olan bir yerde de trafik ışıklarıyla ilgili bir çalışma yapılması demek ki teknik açıdan mümkün değil. Bir kaç sene önce hükümet konağının yanındaki ışıklarda denendi ve olmadı. Yeni bir trafik ışık sistemi ortaya çıkarılması gerekebilir. Trafik ışıklarının çalışma tekniğiyle ilgili ayrıntılı bilgisi olan birisi varsa sanırım bunu daha iyi açıklayabilir. Ve o ışıkların çalışmadığı yolda sadece lise caddesinden gelen yol ile birecik caddesinin olduğu noktada ben bu sene 5 trafik kazası gördüm. Bunlardan birisinde okul servisiydi kaza yapan araç! Otoban çıkışındaki noktada çalışan tek trafik ışıklarınınsa özellikle yaz aylarına girdiğimiz şu günlerde daha tehlikeli olacağını düşünmekteyim. Orada olabilecek bir kazanın can kaybıyla sonuçlanması büyük ihtimaldir. Tahmin ediyorum olabilecek kazaya karışacak olanda motosiklet kullanıcıları olacaktır. Ehliyeti olmayan bir kişi zaten hangi kurala uyar ki?
Mustafa KANAL Üye
Arkadaşlar bu konuyu dile getirelim yaklaşık 3 hafta oldu halen ilçemizde trafik ışıkları ne yazıkki çalışmıyorr.. Neden acaba bir sorun varsa yetkililer söylesin bizde bilelim..
nazım Üye
Nrt'de de hep duyuyoruz: "buradan yetkilelere ne demek istersiniz?" "Yetkililere sesleniyim...." piyasada halkı dinleyen yetkili metkili yok. Nizip'te sorun çok çözüm yok. Konuşan çok, dinleyen yok...
Mustafa KANAL Üye
alooo bak halen çalışmıyor ışıklar ne oldu yoksa siğortalarmı attı biz Nizip coma boşamı yazıyoruzz::)
Mustafa KANAL Üye
BU IŞIKLAR HALEN NEDEN ÇALIŞMIYOR BİLGİSİ OLAN VARMI ACABA YOKSA YANLIŞ BİR KONUYUMU DİLE GETİRDİM
sütcühössün Üye
Siz ne bekliosunuz ki ışıkları oraya süs amaçlı koymuşlar yazıkk yazıkkk çok yazıkk
ibrahim1015 Üye
SLM Sayın belediye başkanımız Hacı Fevzi AKDOĞAN Güzel Nizip'imize çok yararlı oldu. çok bakım ve onarımlar yaptı. ilçemizi türkiyede bulunan bazı illerimizden dahada güzel yaptığı için öncelikle kendisine çok teşekkür ederim. şu an Nizipte sadece bir kaç eksik proje kaldığına inanıyorum.bunlar; 1-Trafik ışıklarının onarılması ve gerekli yerlere konması 2-asfalt yollarının yenilenmesi gerekmekte ancak doğalgaz projesi için beklemek zorunda çünkü asfalt o kadar ucuz bişey değil. bu para hepimizin parası Başkanımız sonuçta bizleri düşünüyor. Doğalgaz projesi için yolların kazılması gerek onlar çekildikten sonra zaten hayli hayli seve seve yapacağına inanıyorum. 3-Dolmuş duraklarımız genelde küçük ve eski bir tabeladan oluşuyor. bunların yenilenmesi ve büyük şehirlerde genelde duraklarda camlı bekleme kabini bulunmaktadır. hem halkın beklerken güneşten veya yağmurdan sakınmaları için hem de o camlara özel kurumlar ilan veriyolar afişler yapıştırıyolar burada yapılan ilanlardan alınan ücret belediyenin döner sermayasine dönüyor. çok güzel birşey inşallah bunuda yapar eminim ki zaten kendisi düşünmüştür. 4-Nizipte genel olarak %80 le varıyo elektrik sorunu çok günde bir çok kez kesiliyor. bunun başlıca sebebi ise 1 trafoya yüklenen mahalle ve ev sayısının fazla olması diye düşünüyorum. bazende genelde kışın yağmurda hemen kesilmek zorunda kalıyor gereken yerlerdeki tellerin yer altına alınması çok ama çok faydalı olacağına inanıyorum.sadece bir görüş sunuyorum,saolsunlar varolsunlar başta Belediye başkanımız Sayın Hacı Fevzi AKDOĞAN 'a ve tüm belediyede çalışan personellere teşekkürlerimini sunuyorum.Saygılarımla... ibrahim SOYDAN
alkanat27 Üye
Gerçekten önemli bir sorun Nizip için trafik ışıkları.
seyirci Üye
nizipte ana cadde üzerindeki kavşaklarda sinyalizasyon ışıkları sizce çalışmalı mı?
nizipli_mehmet Üye
tamam mustafa abı bırlestırıldı

Cevap yazmak için hesabınıza giriş yapın.

WhatsApp iletişim