Buse yi forum olarak çok özledik.. Sohbeti kaim kendi dirayetli bir kardeşimiz..
Açtığı konular farklı bir nüansla formumuzun neşe ve dostluk kaynağıydı.
Ben burdan kendisine seslenmek istiyorum:
Lütfen geri gel ve forumumuza katıl.. Sensiz buralar çorak toprak oldu.
Forumumuz neş'e ne muhtaç...
Babam evlatsız, ben kız kardeşsiz kaldım.
LÜTFEN DÖN ARTIK!!..
BİTSİN;
BU GURBET..
BU SILA...
BU HASRET....
Site ve Üyeler Hakkında
BUSE Geri DÖNSÜN!!
Hido bacın seni ciddiye almadı anlaşılan...Hadi bacısı, geri dönde hido mahsimi sevindir.
O kadar bel altı şeyler yazdınız ki kız bir daha gelmez.
Mahmut abi zaten bir daha fıkra mıkra anlatmayacağına göre :p;):):omüslüm akpek;275801 wrote:O kadar bel altı şeyler yazdınız ki kız bir daha gelmez.
Ara kızı gelsin özür dileyelim.
Babacım ben de numarası yok. Sen bi söyleyiver kızkardeşime olmaz mı?;)müslüm akpek;275804 wrote:Ara kızı gelsin özür dileyelim.
samimiyetimle söylüyorum bunun busenazla bir ilgisi yok,fıkra konusu benim için bitmiştir.xxhidayet;275803 wrote:Mahmut abi zaten bir daha fıkra mıkra anlatmayacağına göre :p;):):o
Ben de bol menemenli fıkralar anlatırım o zaman:p:o:eek::eek::eek::eek: Babacım Busenaz a telefon açtın mı?M.KÜÇÜK;275809 wrote:samimiyetimle söylüyorum bunun busenazla bir ilgisi yok,fıkra konusu benim için bitmiştir.
Kendimize çeki düzen vermemiz lazım. Aramızda bayan hemşerilerimiz olunca daha derli toplu oluyoruz.
Buse'yi bugün arıyayım da gelsin yazsın bir şeyler.
Babacım ben Ankara ya gittim. Busenaz bana dürüm ısmarladı.
Acıdı bana. "Gel dedim n'olur?" Tamam dedi ama, "kalbim hassas benim, kırmaya mırmaya gelmez " diye ekledi.
"Tamam.." dedim..Söz dedim. Ağladım sızladım.. "Tamam ama.." dedi "kızkardeşine sahip, yaban illerde bırakma, babamın kelinden de saygıyla öperim" dedi.
Döncek Buse inşaAllah!..;)
Dön Gız :D
Buse kızımız geri döndü hoşgeldin
hoş bulduk babacığım.umarım yine aynı şeyleri yaşatmazsınız...müslüm akpek;276107 wrote:Buse kızımız geri döndü hoşgeldin
öncelikle bu konuyu açan hido ya teşekkür ederim.sağolasın hidocan beni bu kadar sevdiğini düşündüğünü bilmiyordum.sırf senin ısrarların yüzünden geldim biliyorsun.sensiz tadı yok dedin al geldim...
ne yalan söyleyeyim bende özledim
bir daha kırılmamak dileğiyle,inşallah güzel güzel geçiniriz...
Hoşgeldin sefalar getirdin otağımıza.. Umarım dostluk,muhabbet bağında gül derenelerden oluruz:)busenaz;276111 wrote:öncelikle bu konuyu açan hido ya teşekkür ederim.sağolasın hidocan beni bu kadar sevdiğini düşündüğünü bilmiyordum.sırf senin ısrarların yüzünden geldim biliyorsun.sensiz tadı yok dedin al geldim... ne yalan söyleyeyim bende özledim bir daha kırılmamak dileğiyle,inşallah güzel güzel geçiniriz...
hoşbulduk hidocan.xxhidayet;276115 wrote:Hoşgeldin sefalar getirdin otağımıza.. Umarım dostluk,muhabbet bağında gül derenelerden oluruz:)
Bundan sonra bir sıkıntı olmayacak haberin olsun. Sen güzel espirilerine ve kaliteli paylaşımlarını ve özellikle de şiirlerine devam et olur mu?busenaz;276116 wrote:hoşbulduk hidocan.
şiir yazmayı unuttum.espriyi de senden güzel yapan yok çayımın şekeri hido:)
Yazarsın yazarsın.. Gaz, Feren, Şanzuman halim duman:p:obusenaz;276120 wrote:şiir yazmayı unuttum.espriyi de senden güzel yapan yok çayımın şekeri hido:)
gel gel diye dil döken sendin.geldim kimsecikler yok hani?
Evet ama ben varım ya ;)
tamam sen varsın da sen de itten korkuyon :)
Bununla ilgili bizim bir tanıdığın anısı var sonra anlatırım sana..busenaz;276142 wrote:tamam sen varsın da sen de itten korkuyon :)
tamam sabırsızlıkla bekliyorum...xxhidayet;276145 wrote:Bununla ilgili bizim bir tanıdığın anısı var sonra anlatırım sana..
Cevap yazmak için hesabınıza giriş yapın.