Dostlar,
Aslında burada yazan herkes herkesi muhatap almaktadır.Aksi halde neden cevap yazsını
Ama kanaatimce yazılarımızı NE OLURSA OLSUN birbirimizi incitmeden,kırmadan yazalım.Lütfen
Selamlar Saygılar
Sorunlarımız Önerilerimiz
esnaf sanayide misket oynuyor VEKIL NEREDE..?
Hamaaaaaaaaaaaaas..!
Yazdığın saçmalıklardan sonra seni nasıl ciddiye alabiliriz.
hamas kabahatinden otur. yaptığın saçmalıktan sonra sence şaka tabi.bilgin ne derece gelişmiş gördük. Memleket meseleleri yerine siteye anlamsız bir şaka ile bayağı meşgul ettin.Herkese bir özür borcun var. Anlayabilirsen.
Hufeyze sen kendini ne sanıyorsun ALLAH aşkına
ben seni aynaya bakmanı istiyorum ve yazıların veya bana cebapların oyle yaz kardeş.
sayın alakuş kabahattan bahsedmişsin kabahatım gerçekleri yazmaksa kusura bakma ben yazmak mecburundayım sana kolay gelsin...
Sağol Hamas. Kabahati ne anladın Allahını seversen. Ben Ahmet Aksoy'a ya yaptığın şaka için kabahat demiştim. Fikirlerin beni alakadar etmiyor . İstediğini yazabilirsin.Sen çocukmusunda seni yazılarından dolayı veya fikirlerin için yaz veya yazma diyelim.Kocaman adamsın. Hemde gazeteci.Sen gerçekleri yazmayacaksında kim yazacak. Zaten sen yazmasan kesinlikle memlekette kimsenin haberi olmaz gerçeklerden.Değilmi yani. Sen devam et kardeş. BÜTÜN GERÇEKLERİ YAZKİ BİLGİSİZ KALMAYALIM.SENİN O EŞSİZ BİLGİLERİNDEN FAYDALANALIM. UFKUMUZ GENİŞLESİN. İCABINDA .
VEKİL YOK, BANA SÖYLE NE SÖYLİCEKSEN
Cevap yazmak için hesabınıza giriş yapın.