Basından Nizip Haber

Gaziantep Basınında Bugün

nizip.com Üye
Vatan ve Beydilli mahalleleri ile Nizip ilçesinde, Özel Harekat polislerinin de desteğiyle 10 ayrı adrese eş zamanlı yapılan operasyonda AA, MB, Ö.G., İ.S., MT, MB, RA, HB, RB ve M.Ö. isimli şüphelilerle birlikte 18 yaşının altında olduğu öğrenilen bir ... Bu konudaki tüm haberlere bakın » Kaynak...
nizip.com Üye
Vatan ve Beydilli mahalleleri ile Nizip'te düzenlenen operasyonda AA, MB, Ö.G, İ.S,, MT, MB, RA, HB, RB, M.Ö. isimli şüphelilerle birlikte 18 yaşının altında olduğu öğrenilen bir kişi gözaltına alındı. Mahallelerde örgütlenen ve Sözde Basın Propaganda ... Bu konudaki tüm haberlere bakın » Kaynak...
nizip.com Üye
İlçe genelinde Yahya Altınbaş Lisesi, Nizip Anadolu Öğretmen Lisesi ve Ticaret Borsası Anadolu Lisesi'nde yapılan Motorlu Taşıtlar Sürücü Kursu (MTSK) yazılı sınavına 710 sürücü adayı katıldı. Giriş belgesi ve kabul edilen onaylı kimlik belgesi olmayan ... Bu konudaki tüm haberlere bakın »Resmi aç Haberciniz Kaynak...
nizip.com Üye
Nizip İlçesi'ne ataması yapılan 128 öğretmene verilen uyum seminerinde Milli Eğitim Bakanı Ömer Dinçer, telekonferans sistemiyle açılış konuşması yaptı. Nizip İlçesi'ne ataması yapılan 128 öğretmene verilen uyum seminerinde Milli Eğitim Bakanı Ömer ... Bu konudaki tüm haberlere bakın »Resmi aç Haberciniz Kaynak...
nizip.com Üye
Nizip Eğitim Kültür ve Çevre Derneği, 'kutsal mekanlar Mekke ve Medine' konulu konferans düzenledi. Nizipliler, müftülükte gerçekleştirilen konferansa... Nizip Eğitim Kültür ve Çevre Derneği, 'kutsal mekanlar Mekke ve Medine' konulu konferans düzenledi ... Bu konudaki tüm haberlere bakın » Kaynak...
nizip.com Üye
İlçe merkezinde Yahya Altınbaş Lisesi, Nizip Anadolu Öğretmen Lisesi ve Ticaret Borsası Anadolu Lisesi'nde yapılan Motorlu Taşıtlar Sürücü Kursu (MTSK) yazılı sınavına 710 sürücü adayı katıldı. Sınav kurallarının titizlikle uygulandığı MTSK sınavında ... Bu konudaki tüm haberlere bakın »Resmi aç Adana Haber01.com Kaynak...
nizip.com Üye
Nizip Ziraat Odası (NZO) ve Nizip Halk Eğitim Merkezi (HEM) Müdürlüğü işbirliğiyle çiftçilere yönelik arıcılık kursu açılacak."Nizip Halk Eğitim Merkezi ile birlikte vereceğimiz arıcılık kursu çerçevesinde, kursa katılacak olan çitçilere arı". Bu konudaki tüm haberlere bakın » Kaynak...
nizip.com Üye
HaberYurdum: Gaziantep'in Nizip ilçesinde yapılan yeni yılın ilk ehliyet sınavına yoğun ilgi gösterildi. İlçe merkezinde Yahya Altınbaş Lisesi, Nizip Anadolu Öğretmen Lisesi ve Ticaret Borsası Anadolu Lisesi'nde yapılan Motorlu Taşıtlar Sürücü Kursu ... Bu konudaki tüm haberlere bakın »Resmi aç Haber Yurdum Kaynak...
Google Üye
Gaziantep İl Milli Eğitim Müdürü Ekrem Serin Nizip ilçesine yeni atanan öğretmenlerle düzenlenen seminerde bir araya geldi. Devami...
nizip.com Üye
Nizip İlçe Emniyet Müdürlüğüne bağlı tüm ekiplerin katıldığı ve 3 saat süren genel Asayiş uygulaması kapsamında Nizip Şehir merkezinde umuma açık yerlerde, şahıslar üzerinde, iş yerlerinde, araçlarda, ilçe giriş ve çıkışları olmak üzere 5 ayrı noktada ... Bu konudaki tüm haberlere bakın »Resmi aç Haberciniz Kaynak...
nizip.com Üye
Firmayı yeni aldıkları sırada Nizip Caddesi'ndeki eski tesislerinde günlük 84 ton makarna ve 360 ton irmik üretim kapasiteleri olduğunu ifade eden Özgüçlü, ''2006 yılında yaptığımız ihracat 1 milyon 600 bin dolar seviyelerindeydi. Bu konudaki tüm haberlere bakın » Kaynak...
nizip.com Üye
Nizip ilçesine bağlı Sekili beldesinde, kırsal alanda başlatılan ağaçlandırma çalışmaları kapsamında, fidan dikimleri devam ediyor. Nizip ilçesine bağlı Sekili beldesinde, kırsal alanda başlatılan ağaçlandırma çalışmaları kapsamında, fidan dikimleri ... Bu konudaki tüm haberlere bakın »Resmi aç Haberciniz Kaynak...
nizip.com Üye
Nizip Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, havaların güzel gitmesini fırsat bilerek ilçe merkezinde bulunan mevcut parklarda ve park olmaya müsait yerlerde çalışma yapıyor. Nizip Belediye Başkan Yardımcısı Latif Karadağ, yaptığı açıklamada, ... Bu konudaki tüm haberlere bakın »Resmi aç Haberciniz Kaynak...
nizip.com Üye
Nizip Eğitim Kültür ve Çevre Derneği, Vanlı depremzede aileler için kaynaşma yemeği düzenledi. Depremden sonra Van'dan ayrılarak Nizip'e yerleşen aile... Nizip Eğitim Kültür ve Çevre Derneği, Vanlı depremzede aileler için kaynaşma yemeği düzenledi. Bu konudaki tüm haberlere bakın »Resmi aç Haber50.com Kaynak...

Cevap yazmak için hesabınıza giriş yapın.

WhatsApp iletişim