Başkan inan bana maho ve hido kesin yerdi o kuzuyu bana neler ettiler bir bilsen.:D:D:Dbenbaskan;257461 wrote:aslında abartılacak birşey yok normal hatta az olmuş üzerine bir kuzu çevirmede yemiş olsaydın daha normal olurdu...:):D
Güngörende Nizipliler
Güngören nizipliler derneginde kahvaltı
N'ettik yaaa.. zaten kuzu da yarım dı.. dişimizin kovuğuna yetmedi..:(müslüm akpek;257478 wrote:Başkan inan bana maho ve hido kesin yerdi o kuzuyu bana neler ettiler bir bilsen.:D:D:D
Siz bir kuzuyu bile yerdiniz.:Dxxhidayet;257490 wrote:N'ettik yaaa.. zaten kuzu da yarım dı.. dişimizin kovuğuna yetmedi..:(
müslüm ammi allah sana yardım etsin bak oğlun işsizde kaldı. artık hergün yanına dürüm yemeye gelir hemen bir iş bul ammi...
Yav cidden o kuzu neden yarmdı ? Yoksa kuzu kaçarken anca yarısınımı yakalayabildiiz :)xxhidayet;257490 wrote:N'ettik yaaa.. zaten kuzu da yarım dı.. dişimizin kovuğuna yetmedi..:(
Yaaaa ammi dünya böyle işte. Sen evladım diye hiçbirşeyi esirgeme, her hafta dürüme çağır, Bursaya götür. O sanabirde ''kuzu yarımdı'' desin :) Tehooo tehoo.. Ne demişler; Babası oğluna bir bağ bağıışlamış. Oğlu babasına bir salkım üzüm vermemiş. Öküz kessen yetmedi derler :) :) :) :) :) :)müslüm akpek;257492 wrote:Siz bir kuzuyu bile yerdiniz.:D
Başkan zaten harıl harıl iş arıyoruz yoksa batıracak bizi.:D:Dbenbaskan;257497 wrote:müslüm ammi allah sana yardım etsin bak oğlun işsizde kaldı. artık hergün yanına dürüm yemeye gelir hemen bir iş bul ammi...
Elini yıka birde beni ye anasını satim:pxxhidayet;257450 wrote:Yediğim 3 nohut dürümü, 4 bardak ayran, 2 de kavurma.. 6 çay bardak 2 de zahter içtim.. Ne var bunda?!.. Abartılacak ne durum var anlamadım...
Dili sürçmüştür yoksa demez o sever babasını.:pmustibalci;257499 wrote:Yaaaa ammi dünya böyle işte. Sen evladım diye hiçbirşeyi esirgeme, her hafta dürüme çağır, Bursaya götür. O sanabirde ''kuzu yarımdı'' desin :) Tehooo tehoo.. Ne demişler; Babası oğluna bir bağ bağıışlamış. Oğlu babasına bir salkım üzüm vermemiş. Öküz kessen yetmedi derler :) :) :) :) :) :)
Tamam tamam mesaj alındı...:ofsoyarik;257529 wrote:
Evlat gel sana yarım kuzu değil angus feda olsun bakma sen bunlara aramızı bozmak istiyorlar :D
Cevap yazmak için hesabınıza giriş yapın.