En büyük Ramazannnnnnnnnn:D:Dmakin;254022 wrote:Alıntı: xxhidayet´isimli üyeden AlıntıRamazan Tarhan!.. Ramazan Tarhan!.. Ramazan Tarhan!.. Ramazan Tarhan!.. Ya ya şa şa!...!!!!.. sen bizim herşeyimizsin!!.. Ben ?????? kuzen , rahat dur haa , bak sıranı yarım kuzudan savdın , bu sefer ANGUS senin başına kalır haa, sus da Ramazan hocayı destekle , belki gaza gelir de keser kuzuyu, yoksa senin çoluk çocuk mahsim Hido açlıktan zafiyet geçirecek loo .
Genç Muhabbet
Dikkat Dikkat Dikkat
Evetttttttttttttttttttttttttttt :)
Ramo Ramo Ramo ses verrrrrr
Bu kadar tezahurata ramazan abi nasil karsiliksiz kaliyor anlamadim?
Ramazan abi gaza gelmiyor vallahaaaaaa
Siz merak etmeyin an ve an takip ediyor her yazdığımızı okuyor cevapları Sütaşta veriyor anlayan alnlıyor.:p;)YakisikliAntika;254194 wrote:Bu kadar tezahurata ramazan abi nasil karsiliksiz kaliyor anlamadim? Ramazan abi gaza gelmiyor vallahaaaaaa
kuzuyu ramazan abi kesecegine göre ben aradan çekiliyorum:)
Sen sıradasın aradan çekilemezsin:pmustafasahin;254215 wrote:kuzuyu ramazan abi kesecegine göre ben aradan çekiliyorum:)
Ramazan dayın kuzuyu istanbulda kesecek,sen ise Nizipte keseceksin Mustafa. Allah Allah:p:D:pmustafasahin;254215 wrote:kuzuyu ramazan abi kesecegine göre ben aradan çekiliyorum:)
İstanbul olduğu için bende destekliyorum :) Sizlerle tanışma fırsatım olur belki diye :)
En kısa zamanda buluşacağız, yakında bir ziyaretimiz olacak sende gelirsin.columbarium;254229 wrote:İstanbul olduğu için bende destekliyorum :) Sizlerle tanışma fırsatım olur belki diye :)
İnşallah, çok memnun olurum :)
işte abi sorunda orada ben nizipte değilimki keseyimM.ENES;254227 wrote:Ramazan dayın kuzuyu istanbulda kesecek,sen ise Nizipte keseceksin Mustafa. Allah Allah:p:D:p
Ohoooo bu genç nesil bayaa uyanık ha:D Sen nizipte olmayabilirsin ama baharda gelirsin nizibe bizide çağırırsın kesersin kuzuyu olur biter aa:D:D:Dmustafasahin;254266 wrote:işte abi sorunda orada ben nizipte değilimki keseyim
Mustafa kurtuluşun yok, yazın gelip sizin fıstık halini basacağız ona göre.:D
Abi bırak bundan bir şey olmaz,bizde artık Karakaşın yazın keseceği kuzuya Mustafayı çağırmayız olur biter.Hayret bişi:D:D:Dmüslüm akpek;254357 wrote:Mustafa kurtuluşun yok, yazın gelip sizin fıstık halini basacağız ona göre.:D
Aynen kanka, daha başka şeyler de olacak onada çağırmayız.:)M.ENES;254408 wrote:Abi bırak bundan bir şey olmaz,bizde artık Karakaşın yazın keseceği kuzuya Mustafayı çağırmayız olur biter.Hayret bişi:D:D:D
KARAKAŞ NE ZAMAN KUZU KESECEK , YAZA MI ? BUNUN SÖZÜNÜ NE ZAMAN ALMIŞTINIZ LEN ? BENİM NİYE HABERİM YOK , BU İŞDEN .:mad::confused:M.ENES;254408 wrote:Abi bırak bundan bir şey olmaz,bizde artık Karakaşın yazın keseceği kuzuya Mustafayı çağırmayız olur biter.Hayret bişi:D:D:D
Şimdide Karakaşa sardınız, yıkılacak yer arıyoruz.:D
Cevap yazmak için hesabınıza giriş yapın.