1 Aralıkta başlayacak 1 YILLIK bir çalışmamız için acil 20 adet personele ihtiyacımız vardır.Çalışma
bölgelerimiz Gaziantep-Kayseri-Amasya-Samsun şeklindedir.irtibat için:0542.808.2627 Ramazan TARHAN/Harita Mühendisi
Elektrik Teknikeri
Elektrik Teknisyeni
Harita Teknikeri
Harita Teknisyeni
Topoğraf
Alet operatörü
KOŞULLARIMIZ:SSK+YEMEK+MAAŞ+YATMA(ŞANTİYE)
Ehliyeti olanlar,askerlik ve sağlık sorunu olmayanlar tercih edilir.
İş/ Eleman
Eleman Arıyoruz
İş/ElemanRamazan hayırlı olsun, eminim bu elemanları bulmakta zorluk çekeceksin.
Vala doğru söyliyorsun..üniversitelere,okullara haber bırakıyoruz.
İnternetten de arıyoruz..Maşallah işsizlik sorunu yok gibi.Ben özellikle
hemşeri tercihi yapıyorum.Onlarla hem çalışmak güzel hem de nazımız
geçer.İnşallah pırıl pırıl delikanlılar bulacaz.
Hadi bakalım, Allah kolaylıklar versin :)
Aynen doğru Ramazan ben bu memlekette işsizlik olduğuna inanmıyorum, 2 senedir ofisi idare edecek bir eleman bulamadım, o yüzden iş almıyorum.
Ya siz yine iyisiniz birden benden dinleyin, ilanı koyuyorum eleman başvuruyor , elemanı arıyoruz randevu vereceğiz , olmaz böyle bir şey yaa , siz kimsiniz ben size başvurumu yaptım diyor , bazıları da diyorki ben başvurdum ama randevuya gelmek istemiyorum, bazılarıda randevu veriyor sonra iptal et , gelmeyecem diyor, bazılarıda randevu veriyor hiç gelmiyor. Bu mu işsizlik ?
İşi beğenmezsin , ücreti beğenmezsin anlarım ama bunların anlaşılacağı yok . Ondan sonra memlekette işsizlik var , ben inanmıyorum ona.
Sağlıcakla.
Muslum abi haber verseyden ben gelirdim.:D:D:Dmüslüm akpek;251818 wrote:Aynen doğru Ramazan ben bu memlekette işsizlik olduğuna inanmıyorum, 2 senedir ofisi idare edecek bir eleman bulamadım, o yüzden iş almıyorum.
Maas durumu nasil? :D:Dmüslüm akpek;251818 wrote:Aynen doğru Ramazan ben bu memlekette işsizlik olduğuna inanmıyorum, 2 senedir ofisi idare edecek bir eleman bulamadım, o yüzden iş almıyorum.
Eleman durumu nasıl Ramazan
Elemanlar işe ne zaman başlayacak hayırlısıyla?
Cevap yazmak için hesabınıza giriş yapın.