destek olmak isteyen arkadaşlar,çevrelerinde bulunan okullarda okuyan çocuklarımızı yönlendirmeleri yeterli olacaktır.Zira hala bazı okullarda katılım gevşekliği vardır.Tabii,sadece okullarda değil,sokakta ,çarşıda bulabildiğimiz küçük dostlarımız bir bilet ya da 1 YTl hediye edip oyun seanslarımıza yönlendirebilirsiniz.Şimdiye kadar 3 seans gerçekleştirdik.İnşallah yarın 4 seans birden yaparak bir rekor kıracağız.
Oyunu izleyen öğrenci kardeşlerimizden memnun olmayana rastlamadık.Demekki iyi yoldayız.haydi hayırlısı.Devam..
Nizipden Duyurular Etkinlikler
Haydi Çocuklar Tiyatroya!
Finali büyüklere yapmayı düşünmüyormusunuz ? Ücreti artırarak iyi bir gelirde elde edilir. Destek vermeye hazır kardeşlerimiz olduğunu görüyorum. Derneğe fayda getirecek bu finali lütfen yapın.Ve daha çok fakir çocuğa yardım şansınız olur.
Sevgili Nizipliler duyarlı davranacaktır eminim.
evet bluue kardeş,böyle bir düşüncemiz var.hele şu çocukların programı bitsin.Dernek yönetimi ile oturur ,gün ve programın kapsamı konusunda bir karar veririz.Ayrıca bu oyunu Birecik 'e de taşımak istiyoruz.Bu konu ile ilgili Seyitahmet başkan gerekli temasları yürütüyor.Desteklerinizle daha güzel etkinlikler olur.Her şey cocuklarımız için!bluue;56872 wrote:Finali büyüklere yapmayı düşünmüyormusunuz ? Ücreti artırarak iyi bir gelirde elde edilir. Destek vermeye hazır kardeşlerimiz olduğunu görüyorum. Derneğe fayda getirecek bu finali lütfen yapın.Ve daha çok fakir çocuğa yardım şansınız olur. Sevgili Nizipliler duyarlı davranacaktır eminim.
OKTAY CANKESEN kardeşimizi yürekten tebrik etmek lazım.Gurbetteki bir NİZİP SEVDALISINI ayakta alkışlayalım lütfen. SEVDALANMAK YÜREK İŞİDİR. YÜREĞİNE SAĞLIK OKTAY.oktay.cankesen;56683 wrote:bende orada olup oyunu izleyi çok isterdim.ama ben izleyemiyorsam başkalarına izletelim ben 100 adet bilet alıp katkıda bulummak istiyorum emegi geçenleri de buradan kutluyorum.hesap nosu bildirir seniz sevinirim
BLUUE Kardeş Derneğimiz Kültürel Faaliyetlerinden sorumlu İSA AVCI Bey zannedersem farklı bir oyunla FİNAL yapmak istiyor. Bu oyun gelecek hafta içinde sahnelenecektir.Ayrıca Seyitahmet Başkanımızda tüm yapılan faaliyetler için bir slayt gösteri hazırlığı aşamasında. Bunlardan başka derneğimiz almış olduğu bazı kararların ve projelerinde ilk uygulaması yine aynı gün salonda yapılacaktır. Sizide ayrıca duyarlılığınızdan ötürü tebrik ederiz.
Cevap yazmak için hesabınıza giriş yapın.