Nizipde Spor ve Gençlik

Nizip.com Spor Klubu

boroboro Üye
bakalım Nizip.com spor dan fark yıyıncede buraya yazacakmı arkadsımızzz...:)
kızılaslan tıp merkezi Üye
arkadaş biz centilmeniz futbolda yenmekte ver yenilmekte var hiç farketmez neden yazamıyacakmışız iyi oynayan kazansın derim ben sahada görüşücez.....bakarsın sen bidaha yazamazssın ha ne dersin...tahmin ettiğinin terside olamazmı...
miksam1988 Üye
açın Nizip spor un önünü açılın yeşil Nizip spor geliyor Nizipspor u ben de beraber geliyorum
ahmetaksoy Üye
Nizip.com takımmımızda tam teşekküllü bir çalışma var.derviş bey tüm hazırlıkların tamam olduğunu belirti.
avcı1973 Üye
Zeugma_Gazetesi;53578 wrote:SAYIN AVCI GALİBA SEN UYUYORSUN VE DÜNYADAN HABERİN YOK VATANDAŞLARI YANLIŞ BİLGİLENDİRMEYELİM LÜTFEN BELEDİYE İLE YAPTIĞIMIZ MAÇI 12-8- YENDİK YİĞİDİN HAKKINI VERMENİ İSTİYORUM YUKARDA YAPTIĞIN YANLIŞ HABERİ DÜZELTMENİ İSTİYORUM..
haberi savcı dan Nizipli mehmet getirdi bende yazdım yanlışlık varsa özür...
admin Yönetici
Olur böyle yanlış anlaşılmalar :) Avcı kardeş c.tesi akşamınkini şimdiden söylemiştir. Formalar geldi ve harika olmuş. Sponsorumuz ALPES SİGORTAYA teşekkür ederiz. Yarın gece seçmeler var. Derviş yeri söyler size
peerless Üye
akşam ki maç çok çekişmeli ve çok güzel geçti ben Nizipbelediyesi takımına teşekkür ederim centilmence bir maç oldu ayaklarına sağlık. Nizip com maçı içinde cumartesi belli olacak herşey iyi oynayan kazansın diyorum... ama bu kadar emin konuşmak yanlış olur. yazan arkadaşlara teşekkür ediyorum ( teselli oluyolar en azından P:)
nizipli_mehmet Üye
ama gazetecıler kacak oyuncu oynatıyorlar umarım bızım macımızdada oynatmazsınız kacak oyuncuyu
boroboro Üye
basın kartları kımlıklerını kontrol ederız..yok öle kaçak oyuncu ..hazımete ugrayacaklarını anladılar sanırım 1. lıg den futbolcu getırıp basın mensubu yapsalar yıne boşş..yenılcekler..:)
peerless Üye
arkadaşlar benim kadromda taş çatlasa 1 oyuncu ekstradfan oynayacak. ben Nizip com gibi 7000 kişinin içinden adam seçip çıkarmıyorum Nizipte top oynayan kaç tane gazeteci var kiii....valla gerekirse basın kartı yine yaparım ben o oyuncuma madem gazteci diyosunuz. nerden bilcem sizin iyi bir top pynayan arkadaşı alıp Nizip comda bir nikle kayıt yapıp sonra buda Nizip comlu diye oynatmıcamı. anlaşılan korkmaya başladınız bide erken kıvırıyorsunuz yani yenilseniz bahane hazır demi arkadaşlar. ister oynarsınız isterseniz oynamassınız. ama böle kıvırmaya gerek yok. benim kadrom 3 maçtır değişmiyor bi tane sakat harici... ben sizin kadronuzu araştırmıyom siz neden bu kadar peşine düşüyorsunuz... yoksa öküz altında buzağımı arıyorsunuz... kadromuz belli oynamayacaksanız haber verirsiniz biz ona göre rakip çağıracağız. çekinen biz olsadık kadronuzu bu kadar incelemezdik anlaşılan korku şimdiden sarmış.biz sadece bir maç için kurmadık her hafta oynayacağız. ama böle demeniz hoşuma gittti. çekindinizi bilmek te güzel ( ama bunlar bahane deil )
Thalep Üye
Nizip'te faaliyet gösteren gazetecilerin sayısı ortada. Kimi futbolu sevmiyor, kimisi sevmemesine rağmen gönülsüz gönülsüz de olsa oynuyor. Kimisinin işi başından aşkın futbola zaman ayıramıyor. Nizip.com futbol kulübünü anlamak mümkün değil! Bazı arkadaşlar mal bulmuş mağribi gibi klavyeye sarılmış ve neler neler yazmışlar. Zaten bizim ekstradan getirdiğimiz arkadaşımızda futbolu pek sevmiyor. Ondaki tek amacımız kadroyu tamamlamaktı. Anlaşılan o ki Nizip.com futbol kulübü bize diş geçirecemeyeceğini anladı ve şimdiden bahane peşinde koşmaya başladı. Biz Nizipli gazeteciler olarak arkadaşlarımızın bu tür düşüncelerine anlam veremedik. Zaten sizlere biz öneride bulunduk. Hemen fikire sahip çıktınız adeta bizim ile maç yapmayı istemiş gibi açıklamalarla garip tavırlarda bulundunuz. Amacımız sinerji yaratmak tanışmak ve dostlukların kazanması idi. Merak ediyorum acaba maçta bizde ekstra sporcu oynarken yenilirseniz ne gibi hareketlerde bulunacaksınız! Allah Nizipli gazetecilere şimdiden kolaylık versin. Unutmayın amacımız sinerji ve spor....
Yılmaz Korkmaz Üye
Büyük gün yakın Nizip.com un gücünü görecekler
Nizipli_mehmet;53690 wrote:ama gazetecıler kacak oyuncu oynatıyorlar umarım bızım macımızdada oynatmazsınız kacak oyuncuyu
takımımız sadece Nizip comla oynamak için kurulmadı kardeş biz turnovalara hazırlanıyoruz ve şuanda alt yapısını hazırlıyoruz ne o öyle kaçak adam falan kusura bakma Nizipli mehmet taransfer denen bişey var arkadaş bizim yeni transferimiz yani bizim muhabirimiz sizlere basın kartınıda gösterebiliriz nasılki Nizip comun türkiyenin her yerinde yaklaşık 7000 üyesi varsa bizim gazetelerinde muhabirleri vardır bu arada akşamki belediye personeli takımıyla yaptığımız maçtan dolayı kendilerine çok teşekür ederiz centilmen ve dostluk içerisinde geçtiğinden dolayı...
içimizde bir kişinin gazeteci olmaması normaldir çünkü büyük takımlar bile mutlaka transfer yaparlar takımının daha iyi olması için tarnsfer şarttır ama biz takımımızın hepsinin gazeteci olması için gayret sarfediyoruz siz kendinize güvenmiyorsunuz galiba Nizip comun binlerce üyesi var bir takım çıkaramıyorlarmı yoksa çok komik..
dervisdörtbudak Üye
NİZİP COM ÜYELERİNE; Cumartesi 11-12 özyurt halı sahada maç var. oynayacak arkadaşlar malzemenizle gelirseniz oyuncu olarak oynayabilirsiniz.hem tanışmış olursunuz üyelerle...bide oyuncu sayımız fazla olduğundan 2 devrede farklı iki takım deniyeceğiz.gelen arkadaşların hepside oynayacak,bundan sonraki maçlarada iyi olarak seçtiğimiz kadro devam edecek,arada bi yeni üyelerden takviye yapılacak. Oynayacak arkadaşlar mümkünse o gece orada bulunsunlar.
boroboro Üye
sayın gazetecıler takımı maclar sadece sahada kazanılmıyo..:)
musaeken Üye
inşallah orda oluruz.hayırlı bir teşebbüs.kutluyorum.
miksam1988 Üye
Nizip spor seni üçüncü ligde görmek isteriz ama ne zaman
musa hocam sen haken ol olmazmı rakibimiz Nizip com takımı yöneticileride kabul ettikleri takdirde musa eken hocamız maçta hakemlik yapsın..
sukru27 Üye
alpes sigortaya tşkler böyle birşeye sponsor olduğu için
Cali Üye
Katkısından dolayı Alpes Sigortaya Teşekkür ediriz...
Yılmaz Korkmaz Üye
Abi hepimiz gitmek istiyoruzda saat aşırı geç değilmi ya daha müsait bir zaman olamzmıydı
ahmetaksoy Üye
sayin savcı adres ver seni adresten alıverelim.olmaz mı?
Yılmaz Korkmaz Üye
Abi sen bilyorsun benim evim oraya yakız zatende demek istediğim ters bir saat değilmi
ahmetaksoy Üye
yo sen merak etme asayiş berkemal.sayin savcım

Cevap yazmak için hesabınıza giriş yapın.

WhatsApp iletişim