Nizip Tanışıyor Tartışıyor

Nizipli iş adamlarımıza sahip çıkalım.

POLATCAN Üye
2.Zeugma spor şenliklerinde Kurumlar arası Futbol müsabakasında Nizip Engeliler ve Volkan Grup arasında yapılam mübaka sırasında Nizipli işadamımız ve Nizipin gururu Hayırsevr işadamımız Bilal çeker ardaşımızı yuhalama nehoş olmıyan davranılşlarında bulunması Nizipli dostlar arasında üzüntü yarattı. arkadaşlar spor barışı ve kardeşi içinde eolması gerekirken...bazı nizipli dostlar bu görütü vermesi bu kıymetli DOSTUMUZU küstürdüne dolayı duyumlar aldığmı Nizip için bazı hayır işlerini şimdilik askıya aldıgını üzütüyle ögrendim. Halbuki ne güzel barış ve dostlukla için müsabaların yapıldıgı tek bir ufak sorunun olmadıgı,sayın kaymakam Yaşar KARADENİZ ve sayın Belediye BAŞKAINIMZIN HACI fevzi AKDOGANA'a ıÖZVERİYLE DÜZENLENMŞ oldugu,başta sonunda kadar var gücüyke destek verdikleri Nizipi komple içine aldıgı bu turnuvada, Nizip için güzel görüntüler vermişti. sagolsun Gençlik ve spor Müdürümüz Ömer Yakar böyle turnuva en ufak gölge düşmesin diye tüm detayları düşünmüştü. onlara ayrıca şahsım adına teşekur ederim. Böyle dostlara Nizip adına sahip çıkmak onlara en güzel şekilde onurlandırmak varken bir grup taraftarı nehoş hareket yapmasını kınıyorum. Tüm Nizipli dostları adına Bilal Çeker özür dliyorum.sakın Nizip'e sırtına çevirme Nizipli kardeşlerin hepsi senin yanında....NİZİP İLÇESİ DOSTLIGU GÜZELİYLE NİZİP TÜM GÜZELİYLE türkiye model ender bir ilçemizdir.
fsoyarik Üye
Nizip bu ahlaktan kutulmadıgı sürece zaten iflah olmaz gerçekten çok üzücü bir durum
müslüm akpek Üye
Allah allahhhh şaırdım, Nizip'li niye böyle birşey yaptı ki, zaten tek tük kalan hayır sever insanı neden küstürdüler, bir komlo olabilir, bence Sayın Bilal ÇEKER yılmamalı, bu kafa yapısı, Arena stadında Tayyip'i yuhaladı ne bekliyordunuz ki, içimizi temizlememiz lazım, yoksa iyinin yanında yaşda yanacak, bende Nizip adına sizden özür diliyorum, ne olursunuz yardım ve desteklerinizi asirgemeyin.
YakisikliAntika Üye
Bu ulkede galatasarayin stad acilisinda basbakani bile yuhaladilar.Bilal cekeri yuhalamislar cok mu? Tabi hos bisey degil vede kiniyorum malesef boyle.
POLATCAN Üye
EVET NE YAZIK Kİ BARIŞ VE DOSTLUK MAÇINDA gazianteopspor as başkanı Bilal çeker kardeşimize hemde nizip'te nehoş sözlerin söylenmesi...Bilal kardeşimizi Nizip'e karşı küskünlüğünü,sitemkarlığını,üzüntüsünü açıkça belirtmiştir.Bilal kardeşimize bu öfke.bu kin ne acaba.....merak konusu olmuştur. umarım Bilal kardeşim bunları hesaba almaz. yine Güezel Nizip'imize hizmetlerini bekleriz...selamlar
admin Yönetici
Konu nedir bilemiyorum ama Bilal hayır işlerini Allah için yapan bir arkadaşım, birkaç kişi fevri hakaret etti diye memleketine arkasını dönmez. Gücü yettiğince etkinlikleri desteklemeye devam edecektir.
müslüm akpek Üye
Hayır işi bir kaç kendini bilmezin tepkisi yüzünden bırakılmaz, doğru yol bulunacaktır.
POLATCAN Üye
Mehmetbey arkadaşım,Bilal beygercekten çok kırılmış....çok bazu şeyleri hak etmiyor. şampiyonluk maçınd a neka dar seyirci varsa....hepsi hoş olmıyan bagırmalar,laf atmalar bayagı olmuş....hatta kendisini ardım ulaşmadım. müdür arkadaşlarla görüştüm...kırıldıgını...bazı yardım konularını düşünmeye aldıgını söyledi
mechullll Üye
Öncelikle hayır işleri yapan biri bu hayrı şunun bunun için yapmıyordur. Bilal Beyi yakından tanımama rağmen beyefendiliği kişiliği ile sevilen bir iş adamımızdır. Maça gelecek olursak Nizip Engelliler Derneği yönetimi olarak özellikle bu maça yogunlaştık. Maça şampiyonluktan çok orda oluşabilecek durumlar hakkında yaklaşık bir hafta boyunca toplantı üsütüne toplantı yaptık ve tüm yönetim olarakta o gün maçtaydık. Neden bu kadar olağanüstü hal aldınız derseniz önceki maçlarda yaşanan bazı olaylar Volkan Group takımına karşı bir tepki doğmasına neden oldu. Bu tepki maça yansıyacağını tahmin ederek bizi destekleyen taraftarımızla maç öncesi yaptığımız görüşme maç esnasında yapılan uyarılarla çok şükür büyük bir olay olmadan maçı tamamladık. Maç esnasında yapılan ferdi hareketler kesinlikle ve kesinlikle Nizip Engelliler Derneği tarafından kabul edilmemiş. Hatta aramıza karışanlar hemen oradan uzaklastırılmıstır. Gençlerin maçın heyecanından dolayı yaptığı hareketler taraftarın arasına giren üst yönetimce durdurulmuştur. Görüştüğümüz emniyet amirleri Spor Müdürümüzle birlikte olayları kontrol ettik. Bilal Beyin şahsına karşı yapılan bir hakaret varsa bu ferdi bir olaydır. bizlerin de kabulenmediğimiz bir durumdur. Şimdi yaşar beyin dediği gibi çıkıpta oradaki tüm taraftarın bunu yaptığını sölemek te hatadır. Bu tür organizyonların yapılması Nizip e renk katacaktır. Olumsuzlukalrı burda yazamaya gerek yok gereken yerlere iletilmiştir. Bilay Bey böyle şeyleri takacak olsa Gaziantep Sporda As Başkanlık yapmazdı heralde. Tabii Nizipli olarak belki daha çok ilgi gösterilmek istenmiştir. Maçın kapanış töreninde tüm takımları tebrik ederken de o beyefendi kişiliği zaten herkese yanmsıştır. Bilal Bey yaptığı güzelliklere devam etmesi dileklerimizle diyoruz.
YakisikliAntika Üye
Tabi isadamlarimiza sahip cikalim ama onlarda nizipe sahip ciksinlar sadece hayir isleriyle degil is imkanlariylada sahip ciksinlar.Nizipin onlarin yapacagi yatirimlara ihtiyaci var.
POLATCAN Üye
[ilk önce kimse zor durumda bırakmak istemiyorum. bir vefazlığı vurgulamak istiyorum. hatta maksadım kimseyi suçlamak degil hatta degrli engelilerr dernegi hiç degil o dernege benim saygım sonsuz, çünkü dernegin faaliyetlerini yakımnann takip ediyorum dernek başkanına ayırca kutluyorum.asıl oman böyle kıymetli dostlarımız türbünde nehoş olmıyan küfürle yaparak....zor durumda kalmsına üzülüyorum..ç böyle kardeşlerimizi güzel sözler söylerek ödülendirmek varken..... bu küfürler nehoış hareket niye.. tabiki NİZİP HALKI BU GENÇ ARKADAŞIMIZ BAGRINA BASIYOR SEVİYOR.... 20 30 KİŞİ nizipi temsi etmiyor yine de bu gereksiz şeyleRden kaçımnmak gerekir.BİLAL KARDEŞİMİZİ KAZANALIM DİYORUM...SEVGİLERİMLE.....MEÇHUL ADLI ARKADAŞIM....ENgELİLER DERNEGİNİ SEVİYORUZ.... O DERNEK BİZİM GURURUMUZDUR....SELAMLAR
POLATCAN Üye
[ilk önce kimse zor durumda bırakmak istemiyorum. bir vefazlığı vurgulamak istiyorum. hatta maksadım kimseyi suçlamak degil hatta degrli engelilerr dernegi hiç degil o dernege benim saygım sonsuz, çünkü dernegin faaliyetlerini yakımnann takip ediyorum dernek başkanına ayırca kutluyorum.asıl oman böyle kıymetli dostlarımız türbünde nehoş olmıyan küfürle yaparak....zor durumda kalmsına üzülüyorum..ç böyle kardeşlerimizi güzel sözler söylerek ödülendirmek varken..... bu küfürler nehoış hareket niye.. tabiki NİZİP HALKI BU GENÇ ARKADAŞIMIZ BAGRINA BASIYOR SEVİYOR.... 20 30 KİŞİ nizipi temsi etmiyor yine de bu gereksiz şeyleRden kaçımnmak gerekir.BİLAL KARDEŞİMİZİ KAZANALIM DİYORUM...SEVGİLERİMLE.....MEÇHUL ADLI ARKADAŞIM....ENgELİLER DERNEGİNİ SEVİYORUZ.... O DERNEK BİZİM GURURUMUZDUR....SELAMLAR

Cevap yazmak için hesabınıza giriş yapın.

WhatsApp iletişim