Resmi Kurum Duyuruları

Proje tabanlı beceri yarışması

servet BÜYÜKTEKE Üye
2010-2011 eğitim-öğretim yılı mesleki ve teknik eğitim okul-kurumları arası proje tabanlı beceri yarışması Turizm Hizmetleri dalında '' esmer güzeli ''adlı projemiz il 2.si olmuştur. Proje danışmanı hocalarımız A.Menderes SÖZMEN, Müslüm KARABACAK, Arzu DOGAN ve öğrencimiz M.Serhat KURT bu sene de Nizip Mesleki Eğitim Merkezini Başarıyla temsil etmişlerdir. Okulumuzun başarıları daim olsun.Baklavanın yapımında bizleri yalnız bırakmayan GÖZDE PASTANESİ' NE de ve Habeş DOKUYUCU' YA teşekkürler. Kaynak...
servet BÜYÜKTEKE Üye
2010-2011 eğitim-öğretim yılı mesleki ve teknik eğitim okul-kurumları arası proje tabanlı beceri yarışması da okulumuz 5 proje ile katılmıştır.2 tanesi üretim ve mühendislik dalında ''sesli hararet göstergesi '' projesiyle Danışman öğretmenler Servet BÜYÜKTEKE,Mustafa GÜLSEVER,süleyman AKPEK ,ikicisi ise ''Vay vaviyen vay'' projesiyle Danışman öğretmenler Mustafa GÜLSEVER,Servet BÜYÜKTEKE,Kadir TEKİN ,2 Tanesi de Tasarım ve Üretim dalında ''suyumuza sahip çıkalım ''projesiyle Danışman öğretmenler Ergün KAMALI ,İkicisi ise ''Nizip Zeugma'' projesiyle Danışman öğretmenler Muzaffer AKCAN,Turizm Hizmetleri dalında '' esmer güzeli ''adlı projesi ile il 2.si olan Projemizin danışmanı hocalarımız A.Menderes SÖZMEN, Müslüm KARABACAK, Arzu DOGAN, bu sene de Nizip Mesleki Eğitim Merkezini Başarıyla temsil etmişlerdir.
servet BÜYÜKTEKE Üye
Bizleri yanlız bırakmayarak her türlü desteklerini esirgemeyen GÖZDE PASTANESİ' sahibi HABEŞ DOKUYUCU'ya Nizip Mesleki Eğitim Merkezi olarak çok çok teşekkürler.

Cevap yazmak için hesabınıza giriş yapın.

WhatsApp iletişim