Basından Nizip Haber

Nrt internette

admin Yönetici
Resmi aç Nrt TV yayinini internetten vermeye basladik. Yayinisitemizden izleyebilirsiniz.
akhenaton Arşiv üyesi
Herkese açık mesaj: 3.828
https://www.nrtmedya.com/img/logo_01 [Eksik eski medya kaydı] Geçtiğimiz günlerde radyo yayınını internet üzerinden dinleyicilerin beğenisine sunan Nizip Radyo Televizyonu şimdi ise internet üzerinden televizyon yayınını tüm izleyenler için online yayına açtı. Şehir dışındaki Niziplilerin de uzun zamandır beklediği bu gelişme ile NRT kurumu hem radyo hem de televizyon’da online yayın ile dünyanın dört bir yanındaki izleyici ve dinleyicilerine ulaşmayı hedefliyor..                                                                                             NRT Tv izle  www.nrtmedya.com.
Huzi Üye
abicim denedim olmad?
cengizkrbck Üye
hani bir ?ey görünmüyor....
admin Yönetici
?uan her ikiside yay?nda ve izleniyor. Yaln?z ta?ba? vericisinde bir sorun oldu?u için Tv yay?n? karl? veya mavi ekran gözüküyor... San?r?m 2 saate kadar onlarda çözülür..
cengizkrbck Üye
eyivallah abi sa?olas?n...
admin Yönetici
ADSL hatların? yükseltiyorlar, yarın dan önce faaliyete geçmeyebilir.
benbaskan Üye
süper bi olay bu her?ey için tesekkür edeim
Subutay Üye
abi selam, activex göçmü?...java ise ne zaman ba?lansam offline diyor...ama radyo sorunsuz, kalite de fena de?il...bilgine... Edited by - Nizipli_kurt on 30 Ara 2005 20:30:14
admin Yönetici
Tv yay?n?na fazla özenmiyoruz, fakat iste?in üzerine yarın onlada bir ilgilenece?im. Radyo yay?n? sorunsuz devam ediyor. Yak?nda bir sayfa hazırlay?p, oradaki dj arkada?larla sohbet etme ve ?ark? isteme imkan? olacak. Maksat gurbettekilerin Nizip teki yak?nlar? için sürpriz yapmalar? :)
admin Yönetici
Tv yay?n?n?da az önce verdim. Renkli ve sürekli. Birkaç saniyede de?i?en kareler halinde veriliyor. Zaten çok sürekli olmas?n?nda anlam? yok. Tv sesini dinlemek için radyo linkine t?klaman?z laz?m.Yani ses radyodan görüntü tv'den :) birkaç güne kadar ikisini beraber yapar?m. Sayg?lar?mla
Subutay Üye
abi olsun bu da yeter, eme?ine sa?l?k...hakkaten ho?uma gitti...
benbaskan Üye
bu arada nrt den ?ikayetçiyim nedeni ise haberleri do?ru düzgün olarak günlük yaz?lmamas? çünkü d??ar?da ya?ayan biri olarak her gün takip etti?im bu sitede 3veya4 günde bir haberler yaz?l?yo buda en az?ndan bana yanl?? geliyo günlük olarak eklenirse sevinirim sayg?lar?mla
cankesen Üye
ya gercekten tek kel?m?yle har?ka tum emeg? gecenlere sonsuz tesk.ler
lover_halil Üye
selam hemserilerim ben antalyadan yaz?yorum çok güzel bir hizmet etmisin iz elinize sagl?k . H erkes çok selam
geda Üye
NRT nin internetten yay?na ba?lamas?na çok sevindim.Umar?m Nizip ve Zeugma n?n tan?t?m?nda da önemli bir yol katedilmi? olur.NRT nin personeline ve say?n ADM?N 'e tesekkürler demekten ba?ka söyleyecek bir ?ey yok vesselam.
admin Yönetici
Karde? ?uan yeni pc ler ald?lar ve yay?nların? oraya aktar?yorlar. 24 saatlik bir kesinti söz konusu olabilir. Yaln?z ?unu söyleyeyim, bizim ev binan?n arkas?nda kal?yor ve yay?nlar? tv den izleyemiyoruz . Bu nedenle ben bile internetten izliyorum, yani yay?n kalitesi o kadar güzel.
admin Yönetici
yay?n sorunsuz devam ediyor.
admin Yönetici
tv yay?n? sorunsuz yap?l?yor. Radyoda geçici bir sorun var
admin Yönetici
Resmi aç Gaziantep Milletvekili Mehmet Sar? bugün saat 21:15’te canl? yay?n Gerçekler Konu?uyor Özel pro?ram?n?n konu?u olacak. Gaziantep Milletvekili Mehmet Sar? bugün saat21:15’te canl? yay?n Gerçekler Konu?uyor Özelpro?ram?n?n konu?u olacak. Milletvekili Sar? canl? yay?n gerçekler konu?uyorda Metin ?liksoy’un soruların? yan?tlayacak. Gaziantep Millet vekili Mehmet Sar? y?llard?r ödenek yetersizli?i nedeniyle bir türlü tamamlanmayan Hanca??z pompaj istasyonuna çıkar?lan 11 trilyonluk ödenek ve Nizip’te yap?lacak çal??malar konusunda bilgiler verecek. Canl? yay?n? izlerken, soruların?z? dasitemizüzerinden iletebilirsiniz.
yusuf Üye
sayin milletvekilimiz mehmet sari beyefendiye sorulacak, istenecek aslinda Nizipimizin milletvekili olmasi hesabiyla beklenecek basliklar: 1) uretim sebebiyle girisimci ve yatirimici olacak kisilerin her turlu kredilendirme noktasinda kolaycilik saglamak, onlara milletvekili sorumluluguyla yardimci olmak, bu sekilde istihdam imkani olusturmak, mevcut potansiyel zeytin, fistik gibi tarimsal urunlerden yararlanilarak hem dunya standartlarinda uretimler hem de sehre maddi kaynaklar saglamak ayrica tarimsal urunlerin ve diger islenebilir degerlendirmelerin gerekli bilgilendirme ve bilinclendirme seklinde sanayi ortamina tasinmasinda gayret ortaya koymak. 2) karkamis sinrinin onemine biran once egilinerek mevucudiyeti girisimlerle hat safhaya cikarmak. 3) iraktan gelen petrol urunlerinde Nizipte milletinvekili olartak Nizipin cikarlarini korumak bu noktada gereken kolayligi ve duzenlemeyi takip etmek. 4) zeugmanin oneminin bilinciyletamamen ya da en azindan en cok agirlik noktasinda Nizipe nispetmek. eger bunlarda sevgili hemsehrilerim de gerekli ozveri ve tabi gayreti gosterir ve sagduyuyu ortaya koyup girisimci ruhlarini da ortaya koyarlarsa, inanin sehrimiz hakkettigi yerde olacakdir.
pala Üye
Sayin Admin ve NRT yönetimi ile birlikte emegi gecen herkese gönülden sevgi ve saygilar.Günlerdir NRT den baska bir kanala bakamaz olduk, bugün bircok Ulusal Tv kanallarinin dahi yapmadiklari bir olayi kisitli imkanlarla gerceklestirmis olmalari, ayrica takdire sayan bir davranis. Hepinize tesekkürler
admin Yönetici
Nrt yeni yönetimi, s?rf gurbetteki hem?erilerine ula?mak için y?ll?k 1.000 YTL yi gözden çıkard?lar
Kumral Ada Üye
Sevgili Admin sizi ve NRT yönetimini kutluyorum Nizip d???nda bulunan tüm akraba ve arkada?lar? sitenize yönlendirdim. Size sonsuz tesekkürler sunuyorlar.Sayg?lar......

Cevap yazmak için hesabınıza giriş yapın.

WhatsApp iletişim