ahmet abi resimden gördü?üm kadar? ile güzel olmu? ve geceleri Nizip için ???kland?rmas? da güzel duruyor
iii güzel ama bunu siz yay?nlamasayd?n?z yine kimse bilmeyecekti
burada biraz belediyenin halk? ayd?nlatmas? gerekmezmiydi?
yine beledeyie ekip ve ba?kanlarına Nizipe yapt?klar? kat k?lardan dolay? t?k ediyorum ama yapt?klar? olay için halk? bilgilendirmelerini de özel olarak rica ederim?
sayg?lar?mla
bu davete icabet etmiyecek arkada?lar?m?z olabilir.Ama biz iyi bir tan?t?mla ta?ba??n nas?l bir yer oldugunu duyurabiliriz .Belediyemiz ve diger kurumların çabalar?yla bu i? olabilir ,Belediyenin yapacag? etkinlikler ta?ba?ta yap?l?rsa en güzel tan?t?m olacag?ndan eminim.
ÇOK GÜZEL B?R N?Z?P ?Ç?N..
Allah Allah bu k?s?ma epeydir girmiyordum baya renklenmi? buras? ya.?yisimi Ahmet bey ve huzeyfe bey bu i?i ikiniz organize edin,en çok istekli olan ikinizsiniz.
ne zaman acaba organizasyon bizde bilelim
bide karpuzatana antepten bile gelenler var ta?ba? iile?iyo ve güzelle?iyor bunu tan?t?rsak bizim içibn yani Nizip için süper olur
Nizip yard?m sevenler derne?i ?iknik i?ini yaparsa ?çle bi açık art?rma da yap?labilir hani ufakta ta olsa derne?e yuard?m olur ve üç be? ki?iye yard?m maksatl? bi?iler olur gün renklenir
TA?BA? ta düzenlenecek olan davette,Belediye Ba?kan? H.Fevzi AKDO?AN dan,ev sahipli?i yap?lacak,bu konuda ba?kan?n çok ho?una gitti?i gibi,birde eksikli?i his edilen,yol asfalt?,çöp kutular?,mescit ve ek piknik masalar? ilk f?rsata daha da düzenli olarak yap?lacakt?r.
gündeme getirdi?imiz ta?ba? ta piknik yap?lmas? çal??mas?na ,bel.ba?kan?m?zdan s?cak ve güzel cevap ald?k.bu konuda düzenlenecek olan ?LK BAHAR P?KN???NE ,ba?kan AKDO?AN ev sahipli?i yapacak.ba?kana tesekkürler
zaman?n?da ayarlad???n?zda bildirirseniz sevinirim ilkbaharda ben biraz gelemem gibi ama zamana göre kendimi ayarlar?m gelmeye çal??ir?m bu arada ahmet abi ellerine sa?l?k gene yapt?n yapaca??n? ne diyalim helal olsun....
Açt???m piknik konusu sonunda netli?e kavu?mu?.Ahmet bey senin çabalarınla olaca?? belli idi.Ayr?ca forumlara giremiyorum daha do?rusu bilgisayarın ba??na dahi oturam?yorum,i?im çok yo?un bu aralar.hepinizi çok özledim,ileriki zamanlarda bo? zaman bulursam yine sizlerle beraber olaca??m in?allah.Ayr?ca site yöneticisine de sevgi ve sayg?lar?m? sunar?m vesselam..