Site ve Üyeler Hakkında

Nizip comun emekçisiyiz diyenler nerde?

bay x Üye
coşkun bey tam isabetli teşhislerde bulunmuş...... acaba bu küskünlüklerin,kırma ve kırılmaların olmaması için ne yapılabilinir? kırılanlar diz boyu...bu kadar kırılan insan varsa ;o kadar da kırıcı insan olması lazım gelmez mi? hepimiz suçu diğerimizde aradığımıza göre,,çözüm nev'inden; bir komite ,ombudsman gibi ,sözü muteber bir kaç kişi,bu tür durumlarda önce ikaz,sonra ihtar ,en son ihraç gibi yaptırımları olsa,,misal fatih bey bu konuda bence biçilmiş kaftan;müsamahası akla ziyan derecede sınırsız..müthiş ombudsmanlık yapabilecek kamil bir insan... bunu yazma gerekçem;tekrar sıkıntıları nizib ağzıyla kızdır kızdır ye pozisyonlarına düşmemek için... aksi halde kaldığımız yerden ,aynen devam ederiz gibi geliyor....
Ramazan Tarhan Üye
sanırım buraya yorum yazanlar bir nevi "hu" demek istiyor...ben den de bi "hu" :))
şükrü çiftçi Üye
Demek istediğimizi birileri anlamak istemiyor...bazıları alay edercesine bakıyor konuya... Ama üstad Necip fazıl 'anlama anlayanın kabiliyetine bağlıdır der'..konuyu açmamdaki sebebi anlamak isteyen anlar istemeyen zaten ne şekilde söylersende kendi yolunda gider..... Konuda iyi niyetle mesaj yazan abilerimize teşekkür ederim....
Gökhan Dokuyucu Üye
şükrü çiftçi;235936 wrote:Bence artık birilerinin elini taşın altına koyması gerektiğini düşünüyorumm....Bir ateşli konu oluyor girip mesaj atıp çıkıyorlar veya online görünüyor konu okuyor bir mesaj yazmıyor...siteye giriyor konu açmıyor...Eğer ortak noktamız nizipse hepimiz bir arayış içinde olalım...Ha kimsenin burda bir kazançı ekmeği yok ama ortak düşüncelerimizi paylaşım açısından oldukça önemli bir nimet...Eğer bu siteyi kim bu hale getirmişse veya bu ortamın oluşmasına sebep olmuşsa bence artık eskiyi getirmek için çaba sarfetmelidir NOT:Bu sitenin büyükleriyle toplantı yapılmalı... SYN:Mehmet AKPEK ÖNCÜLÜĞÜNDE 1)İbrahim KANAL 2)Orhan ÇELİK 3)Müslüm ÇOŞKUN 4)Mustafa BİLİCİ 5)Fatih SOYARIK 6)Oktay CANKESEN 7)Kemal CENGİZ 8)Ahmet AKSOY 9)Müslüm AKPEK 1O)sman DEMİR 11)Ramazan TARHAN 12)Cumali BUDAK 13)Ziya Eren KARADENİZ 14)Müslüm AKPEK 15)Mahmut KÜÇÜK 16)Zeynel KÜÇÜK 17)Mehmet KARAKAŞ 18)Fatih kurt Daha ismini sayamadığım bir çok site büyüklerimizle iştişare toplantısı yapılmalıdır...
vay be listelerden silineli çok olmuş!
fsoyarik Üye
Bay X kardeşime çok teşekkür ederim lütfetmişsiniz amma ben gerçekten sıradan acizane bir insanım ancak düşüncelerinizde çok haklısınız en az içinde coşkun kardeşiminde oldugu 3 kişilik bir komisyon kurulsa kırıcı ve itici yazışmalarda uzlaşmacı bir tavır ve yardımlaşma arabuluculuk sergileseler sanırım çok çok iyi olacak zira bu kardeşlerimizn nihai kararı bir nevi hüküm gibi olacak bende dahil herkes daha disiplimni ve daha hoşgörülü olup site kurallarına uymak zorunda kalır daha fazla kaybetmemek adına çok güzel bir çalışma olur SEVGİLİ GÖKHAN SEN BU GÖNÜL BAHÇESİNİN EN HAS ÜYELERİNDESİN O LİSTE ŞÜKRÜNÜN AKLINA KİM GELDİYSE YAZILAN BİR LİSTE HEM ŞÜKRÜ SENİ ÇOKMU ÇOK SEVİYOR SELAMLAR
Cali Üye
Gökhan Dokuyucu;236155 wrote:vay be listelerden silineli çok olmuş!
gokhan Listede bulunmak cok onemli degil. Sukruye soyleyelim beni silsin seni yazsin..Ama Gonulden silinmek daha fenadir...
şükrü çiftçi Üye
Gökhan Dokuyucu;236155 wrote:vay be listelerden silineli çok olmuş!
Gökhan hocam benim kimseyle alıp veremediğim yok....Ben o anda aklıma gelen isimleri yazdım..kimseyle bir sorunum yok o konuda müsterih olun.... aklıma geldiyse de yazmama sebebim şu konu tarafınızdan farklı algılanır düşüncesiyle yazmadım......Üstadlarımız derki dostun evi gönüllerdir gönüller yapmaya geldik.......kalp kırma gibi art niyete değiliz
Cali Üye
Gokhan daha 6 ay siteye yazmaz :) Adam bi Konu acti, actigina acacagina pisman oldu elleham :)
fsoyarik Üye
de yeri soygalara bak hocaya saldırıylarrrrrrrrrrr.Dagılın lennnnnnnnnnnnnnn heeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee selamlar

Cevap yazmak için hesabınıza giriş yapın.

WhatsApp iletişim