Öğretmen öğrencilerine sormuş; "Bilgisayar erkek mi dişi mi sizce?"
Kız öğrenciler :Bilgisayar erkektir. Çünkü bilgisayarlar aslında sorunları çözmek için yaratılmalarına rağmen ömürlerinin dörtte ucunu sorun yaratarak geçirirler. Daha da önemlisi bunlardan bir tane aldığınız an, biraz daha sabretmiş olsaydınız çok daha gelişmiş bir modeline sahip olabileceğinizi görüp pişman olursunuz..
Erkekler Diyor Ki : Bilgisayar dişidir. Çünkü onun mantığını yaratıcısından başka kimsenin anlaması mümkün değildir.Yaptığınız en ufak hatayı bile hafızasına kaydedip tekrar tekrar önünüze koyar. Ve bir bilgisayar aldıktan sonra fark edersiniz ki,asil parayı ona gereken aksesuarlar için harcamak zorundasınız.
peki sizce?????
Genç Muhabbet
bilgisayar dişi mi erkek mi?
Bence dönmedir:)
Kız desek kız değil,erkek desek o da değil,geriye bir tek şık kalıyor.
Yanar döner olanı.:D
Ben bilgisayarcı olarak hem dişi hemde erkek bilgisayar olduğunu söyleyebilirim :)
Satarken müşterilere soruyorum dişimi olsun erkekmi diye :)
bence kesinlikle dişi...geçen yıl 3 boyutlu çizim mausesi lazım olmuştu bir teknoloji markete gittim bana 600 tl dedi...düşünsenize sadece 1 mause 600 tl...bende ohoooo ona o kadar para vereceğime biraz daha para koyar üstüne tektaş alırım kendime...tek taşımı kendim aldım tek başıma kendim taktım kimse girmesin havaya:))))))))
Allah rahmet eylesin,iyi kızdı şu handan...:)
he helvamıda kendim yaptım dağıttım...peynirli helvayı pek güzel yapıyom:)))))))M.ENES;232000 wrote:Allah rahmet eylesin,iyi kızdı şu handan...:)
Bence bilqisayarlar Gay`dir.
Handan sen kafayi buna mi taktin vah vah vah.
Bülent Ersoy gibi olsa gerek :) Sonradan yön değiştiren .
Sakin fatih yurek olmasin:):):):):)
Cevap yazmak için hesabınıza giriş yapın.