merhaba arkadaşlar.
dün sabah nizip ile ilgili gazete haberlerine bakarken nizip dengede gördüğüm bir haberi istanbul güngören kahvaltı konulu etkinliğin altına yazdım fakat şu an göremiyorum.
yani demem şu buraya yani nizip com üye olan biri memleketinin istanbuldaki kadıkör derneğinde icra var ise ve bunu alıp bir etkinliğin altına ekleyip insanların hep nizip yemeklerine değilde birazda diğer şeylerede duyarlı olmasını istemek bu kadarmı fena acaba
Site ve Üyeler Hakkında
mesaj yayınlama hk
Kardeşim o haber bir yıl önceki haber, kızdırıp kızdırıp önümüze getiriyorlar sende buna alet oluyorsun. Destek olacaklarına köstek oluyorlar, biz yeni yönetim olarak elimizi taşın altına koyduk, eski yönetimde tüm borçları temizledi şu an tertemiz yolumuza devam ediyoruz, bunuda istemiyorlarsa söyleyin kimin ne çıkarı var bu işten hala anlamış değilim. Bu tür yazılara izin verilmeyeceğini daha kaç kere söylemeliyiz.:mad:smpolat;229267 wrote:merhaba arkadaşlar. dün sabah nizip ile ilgili gazete haberlerine bakarken nizip dengede gördüğüm bir haberi istanbul güngören kahvaltı konulu etkinliğin altına yazdım fakat şu an göremiyorum. yani demem şu buraya yani nizip com üye olan biri memleketinin istanbuldaki kadıkör derneğinde icra var ise ve bunu alıp bir etkinliğin altına ekleyip insanların hep nizip yemeklerine değilde birazda diğer şeylerede duyarlı olmasını istemek bu kadarmı fena acaba
istanbuldaki kadıkör derneğindeki bir sorunu, istanbul güngören kahvaltı konulu etkinliğin altına yazamazsınız.smpolat;229267 wrote:merhaba arkadaşlar. dün sabah nizip ile ilgili gazete haberlerine bakarken nizip dengede gördüğüm bir haberi istanbul güngören kahvaltı konulu etkinliğin altına yazdım fakat şu an göremiyorum. yani demem şu buraya yani nizip com üye olan biri memleketinin istanbuldaki kadıkör derneğinde icra var ise ve bunu alıp bir etkinliğin altına ekleyip insanların hep nizip yemeklerine değilde birazda diğer şeylerede duyarlı olmasını istemek bu kadarmı fena acaba
SAYIN AKPEK
1.YAZDIĞIM KONU İLE İLĞİLİ HERHANGİ BİR KURUM VEYA KİŞİLİĞE ALET OLDUĞUMU DÜŞÜNMÜYORUM. İLETİŞİM ÇAGININ ELEKTRONİK OLDUĞU BU DÖNEMDE BENDE ZAMAN VE FIRSAT BULDUKÇA İNTERNETE GİRİP ÜLKE VE MEMLEKET HABERLERİNİ TAKİP ETMEYE ÇALIŞIYORUM.KADIKÖY NİZİPLİLER DERNEĞİYLE İLĞİLİ HABERİN ESKİLİĞİNİ BİLMİYORUM VE 03.05.2010 TARİHİNDE
https://www.nizipdenge.com/yeni/kadikoy-nizipliler-dernegindeki-resimler-hala-hacizli.html
OKUDUM VE AYNI ZAMANDA GÜNGÖRENDEKİ KAHVALTI HABERLERİNİDE OKUYORDUM.BÖYLE BİR DURUMDA İÇİMDEN GEÇENİ O HABERLE YANSITMAYA ÇALIŞTIM.
2. SONUÇTA BURASI BİR PAYLAŞIM AĞI VE İNSANLAR ŞAHSİYETİNİZE VE SİTENİZE HAKARET ETMEDEN İSTEDİKLERİ KONUYU AÇMIŞ OLDUĞUNUZ SOFRANIZDA SİZİNLE PAYLAŞABİLECEKLERİNE İNANIYORUM.
Sayın admin
sizce nereye yani hangi etkinliğin altına yazmalıydım.
2006 yılında üye olmuşsunuz ve 6 adet mesajınız var, siteye daha sık girer ve takip ederseniz hangi etkinliğin altına yazmanız gerektiğini anlardınız sevgili hemşerim.
Hala anlamıyorsunuz galiba, nizip denge denen bu dengesizler, neye hizmet ediyorlar anlamıyorum, bu konu gündemden düşeli epey oldu, ikide birde aynı konuyu haber yapıyorlar sizde buna alet oluyorsunuz. Geçen sene bu dengesizlerin yine bir haberine müdehale etmiştim, ve düzelttirmiştim, az sonra yine bir tekzip yayınlatmak için onlara ulaşmaya çalışacağım tabi telefona çıkarlarsa.smpolat;229305 wrote:Sayın admin sizce nereye yani hangi etkinliğin altına yazmalıydım.
Arkadaşlar,
Ben yaklaşık 1 saattir bu " smpolat" isimli üye arkadaşımızın bulupda altına yazı yazdığı metni bu adı geçen denge gazetesinde arıyorum ancak bulamadım, acaba "smpolat" arkadaşımız bu haberi nerede nasıl buldu ve ekleme yaptı çok merak ettim ve anlamadım. Sanırım bu işin altında biraz kasıt var gibi geliyor, yok eğer öyle değilse "smpolat" tan özür dilerim, yok eğer kasıt varsa da zaten gereğini yapmışsınız.
Güzel şeylerle anılmak lazım, karalamak ve çamur atmak çok kolay onun için o tür yazılara yer verilmemesi iyi bir şey.
Sağlıcakla.
Mehmet haber doğru ben inceledim, arkadaşın verdiği lingi tıklarsan görürsün.makin;229323 wrote:Arkadaşlar, Ben yaklaşık 1 saattir bu " smpolat" isimli üye arkadaşımızın bulupda altına yazı yazdığı metni bu adı geçen denge gazetesinde arıyorum ancak bulamadım, acaba "smpolat" arkadaşımız bu haberi nerede nasıl buldu ve ekleme yaptı çok merak ettim ve anlamadım. Sanırım bu işin altında biraz kasıt var gibi geliyor, yok eğer öyle değilse "smpolat" tan özür dilerim, yok eğer kasıt varsa da zaten gereğini yapmışsınız. Güzel şeylerle anılmak lazım, karalamak ve çamur atmak çok kolay onun için o tür yazılara yer verilmemesi iyi bir şey. Sağlıcakla.
evet haklısın öyle yaptım ve okudum . ama "smpolat" ın bazı şeyleri daha dikkatli takip etmesi lazım bence. acaba o dernek o hale nasıl gelmiş onu bir araştırmalı ve gerçekten Nizip için bir şey yapmak istiyorsa yeni konu başlığı altında açar haberini insanlarda ona hak verir veya vermez fikirlerini yazar, fakat biz yıllarca bu derneği Hasan dayının kurduğu günden beri ayakta tutup yaşatmaya çalışanlardanız, onun için neler olduğunu çok iyi biliyoruz. Neyse bu konu uzun gider.
Sağlıcakla.
Cevap yazmak için hesabınıza giriş yapın.