Diğer konu denetimde olduğundan yeni konu açmak zorunda kaldım.
25.04.2010 pazar günü yapılan geleneksel kahvaltımız Nizip Belediye Başkanımız Sayın Hacı Fevzi Akdoğan'ın katılımıyla çok kalabalık bir ortamda yapıldı, kahvaltımıza belediye başkanımızın yanı sıra Kadıköy kaymakamı ayrıca sayın Nejdet YAŞAR, dernek yöneticileri, iş adamlarımız, eğitimcilerimiz, eski yeni kaymakamlarımız, Gaziantep Derneklerİ Fedrerasyonu başkanı inal bey, ve Nizip'in yetiştirdiği ses ve saz sanatcılarımız katıldı, bu sanatcılarımızdan Adnanın söylediği iki barak havası herkesin duygulanmasına sebep oldu, başarılarının devamını diliyorum.
Yemeğimizin sponsoru sayın İnal beydi, kendisine teşekkür ediyoruz.
Kahvaltı sırasında sayın belediye başkanımızla uzun uzuzn sohbet imkanı bulduk, kendisine katıldığı için ve Nizip'e yaptığı faydalı hizmetler için teşekkür ederiz.
Dürümcü Emmi Sayım Mehmet Cankesen'e de mekanını bize tahsis ettiği için çok teşekkür ederiz, nohut ve ciğer çok güzeldi gelemeyenler çok şey kaçırdı, ayrıca dürümcü emmi ekibinede çok teşekkür ederiz.

Gurbetten Duyurular Etkinlikler
Istanbul nizip'liler derneği kahvaltı resimleri
Gelenlerin ayaklarına sağlık.. gerçekten çok güzel bir gün olmuş. ;):)
Cok Guzel, Tum Guzel Insanlar bir arada...
Sizleride aramızda görmek isteriz.
Bu tür etkinliklerin destekcisi dürümcü emmiyi kutluyorum. Tek başına bir dernek gibi çalışıyor.
Etkinliklerin sayısı artar ve daha geniş tabakalara yayılabilirse, nizipde kabuğunu kıracaktır.
nizibin sahibi yok demek yanlış, doğrusu "nizibe sahip çıkmıyoruz" dur. Kurulan yeni dernekler birbirine kenetlendikce kısır çekişmeler anlamsız öne çıkma telaşı aşıldıkca, daha çok kaynaşılacaktır.
buradan yeni yönetiminizede başarılar diliyorum.
Gerçekten çok güzel birbuluşma oldu.
Barak havası çok iyi oldu, biran kalkıp yah çekesim geldi.
Nohut, ciğer dürümü ve katmer çok lezzetliydi.
Dürümcü emmi çalışanlarını gerçekten tebrik ederim gayretlerinden dolayı.
İnal bey'e çok teşekkür ederiz. Kesesine bereket.
Bu kahvaltı da önemli bir kaç konu vardı. 1- Dürümcü Emminin yaptığı güzel hizmet. 2- Nizip Belediye Başkanımız Hacı Fezi Akdoğan 3- Abdulkadir Tekin Hocamız Bu konuları kısa kısa değineyim istedim. Saygıder Mehmet Cankesen ve Oğulları Rüstem Cankesen Atiila Cankesen Hepsine minnetarız. Bizi bu orgizasyonda bu şekilde başarılı üzverili olarak ağırladılar. Her şey mükemmeldi. Hacı Fevzi Akdoğan Değerli başkanımzı Mütevazi samimi güleryüzlü. Onu bu kadar yakından tanımayan bir çok hemşerimiz tanıdı. Nizipteki okul oranı konusunda kısa bilgi verdi Nizipte tüm Cumhuriyet tarihi boyunca yapılan okul kadar 5 yıl içinde okul yapıldığını söyledi. Bu rakam bize onun ne kadar çok çalıştığının küçük bir özeti olmalı. Nizip devlet hastanesi Otoban Gap sulama çalışmaları Zeugma konularını da ondan beklerdik ama bizi politikayla sıkmak istemediğinden olsa gerek, dokunmadı. 3. Konumuz AbdulKadir Hocamızın barak kültürü konusunda ki çalışmaları. Bana bir makale cdsi verdi. Onu size burada yayınlayıp paylaşacağım. Barak Obama hakkında ki iddasını yeniledi. 4. bir küçük anekdot ise Necdet Yaşar Hocamızın Damdıra Tanbur mudur? sorusuna cevabı. Bu konuda ben diğer başlıklarda değineceğim. Tekrar tüm organizasyon ekibine hürmet ve saygı ile teşekkür ederim.müslüm akpek;228427 wrote:
çok samimi ve sıcak bir ortamda geçen kahvaltımız gerçekten çok güzel oldu emegi geçenlere ve gelen lere teşekkür ediyorum
Kahvaltı bahane , önemli olan İstanbul değirmeninde öğütülen Nizip'lileri bir araya getirip onlara bir nebzede olsa özlem gidermelerini sağlamak, katılan tüm hemşerilerimizin ayaklarına sağlık.
Desene çok şey kaçırdık.Belliki çok güzel geçmiş.
Başkanımız'ın ard arda yaşadığı kayıplar yüzünden yeterince duyurulamamasına rağmen Kahvatıya katılım beklenenin üzerinde oldu. Bu kahvaltı büyük deha ''Necdet YAŞAR'' onuruna verilmişti ve zengin bir menü sunumu yapıldı. Sığmayan hemşerilerimiz alt kat hatta Dürümcü Eminin ofisinde ağırlandı. Misafirlere nohut dürümü, ciğer kebabı, katmer, ayran sınırsız çay hatta kelle paça servisi yapıldı. Bir ara Nizipli popstar ADNAN iki barak havası uzun hava da okudu. Derneğimizin geleneksel kahvaltısına katılım her ay daha fazla oluyor.İnşallah Mayıs Kahvaltısı Boğaz'da 2 saatlik gemi turu şeklinde yapılacaktır.
hEPİNİZE AFİYET OLSUN,yediniz içtiniz,sohbet ettiniz,dostlukları pekiştirdiniz:)
Her geçen gün biraz daha iyi şeyler oluyor.
Osman resimlerde devamlı tıkınıyor:D:D:D
Müslüm tüm resimlerde PARLIYOR:p:p
Ya Müslüm bana geldiğinde çektiğin resimlerle fotomontaj yapıp,beni de koysaydın ya:)
İnşaallah büyük bir aksilik olmassa Mayıs ayındaki gemi turuna katılacağımdır...:)
Fotomontaj yaptım ama yanlışlıkla Osmanı yapmışım :D:Dvedatakkas;228490 wrote:hEPİNİZE AFİYET OLSUN,yediniz içtiniz,sohbet ettiniz,dostlukları pekiştirdiniz:) Her geçen gün biraz daha iyi şeyler oluyor. Osman resimlerde devamlı tıkınıyor:D:D:D Müslüm tüm resimlerde PARLIYOR:p:p Ya Müslüm bana geldiğinde çektiğin resimlerle fotomontaj yapıp,beni de koysaydın ya:)
Osmanı yapmışım :D:D
Beni mi?
.).)
hersey yine cok güzel gözüküyor ..böyle NIZIPLI hemserilerimizi birarada görmek gercekten cok onur verici.
özellikle NIZIP BELEDIYE BASKANIMIZ HACI FEVZI AKDOGANIN katilimi ayri bir renk katmis ..
emegi gecenlere tesekkürler..
Dürümcü Emmi'nin İstanbul'da yaptıklarının benzerini de Mehmet Akpek yapıyor. Bunu da es geçmemek lazım...
admin;228443 wrote:Bu tür etkinliklerin destekcisi dürümcü emmiyi kutluyorum. Tek başına bir dernek gibi çalışıyor. Etkinliklerin sayısı artar ve daha geniş tabakalara yayılabilirse, nizipde kabuğunu kıracaktır. nizibin sahibi yok demek yanlış, doğrusu "nizibe sahip çıkmıyoruz" dur. Kurulan yeni dernekler birbirine kenetlendikce kısır çekişmeler anlamsız öne çıkma telaşı aşıldıkca, daha çok kaynaşılacaktır. buradan yeni yönetiminizede başarılar diliyorum.
Hemşehrilerimin arasında olmak isterdim..
Onlarla aynı atmosferi solumak..
Memlektimden esen bir seher rüzgarı gibi tatlı esinteyi ta içmde hissetmek
O gülen gözleri, o sohbetleri kendi can kardeşlerimi hemşehrilerimi
Müslüm abimi, polen kardeşimi.. belki de Gazikent Nakliyatı, felsefeyi...
O mahur aheste şivemi tekrar duymak için, yanınızda olmak isterdim..
Ama ne çare bugün çalışıyorum...
Çalışmak zorundayım...
Ah..acı gurbet!...
Çalışmadığın bir günü söyle, sana özel toplantı hazırlayalım.xxhidayet;228565 wrote:Hemşehrilerimin arasında olmak isterdim.. Onlarla aynı atmosferi solumak.. Memlektimden esen bir seher rüzgarı gibi tatlı esinteyi ta içmde hissetmek O gülen gözleri, o sohbetleri kendi can kardeşlerimi hemşehrilerimi Müslüm abimi, polen kardeşimi.. belki de Gazikent Nakliyatı, felsefeyi... O mahur aheste şivemi tekrar duymak için, yanınızda olmak isterdim.. Ama ne çare bugün çalışıyorum... Çalışmak zorundayım... Ah..acı gurbet!...
İstanbul Nzipliler Derneğinin geleneksel Kahvaltısı 23 Mayıs 2010 pazar günü, saat: 10.00- 15.00 arası , Yön.Kurulu üyemiz Eczacı Erol NİZİPLİ'nin kahvaltı ikramı, Dürümcü Mehmet CANKESEN'in Gemi tahsisi ile , İstanbul Boğazı'nda Gemi Turu ile yapılacaktır. Geç kahvaltı şeklinde yapılacak bu kahvaltıda misafirlere; Nohut Dürümü, Ciğer kebabı, Katmer ve Nizip Marulu ikram edilecektir. Daha sonra 3 aylık yaz tatili arasından sonra yeni sezon eylül ayında açılacaktır. Bu kahvaltıya yoğun katılım beklenmektedir.
İstanbul'da deniz sefası çok güzel olacak.
Evim başıma yıkıldı.Kaç zamandır bu gemi turlu kahvaltıı bekliyordum ki 23 Mayısta kayınbirader iki çocuğunu sünnet ettirecek.Bursa Hayat Lokantasında yemekli cemiyet yapacak,bendeki şansın talihin......
Cevap yazmak için hesabınıza giriş yapın.