Basından Nizip Haber

Hafızpaşa Mahallesine 4 Trilyonluk Hizmet Yapılacak

belde_nrt Üye
Hafızpaşa Mahallesine 4 Trilyonluk Hizmet geliyor. Hafızpaşa Mahallesi Çeker Sokak-Turan Sokak ile Turan Sokak-Kalkan Sokak arasına yapılacak olan okul, sağlık ocağı, taziye evi, camii ve park için evlerin kamulaştırılması nedeniyle harekete geçen Nizip Belediye Başkanı Hacı Fevzi Akdoğan, burada yaşayan ev sahiplerinin bazıları ile daha önce anlaşarak evlerin kamulaştırılmasını sağlamıştı. Turan Sokak ve Kalkan Sokak arasındaki ev sahipleriyle de bir araya gelen Nizip Belediye Başkanı Hacı Fevzi Akdoğan, İl Genel Meclis Üyesi Galip İnal ve Başkan Yardımcısı Fatih Uzunaslan ile Hafızpaşa Mahallesi Muhtarı Müslüm Yeşil ev sahipleriyle anlaşmaya vararak söz aldı. Konuya ilişkin bir açıklama yapan Başkan Akdoğan, 60 yıllık bir geçmişe sahip olan Hafızpaşa Mahallesi’nin ne durumda olduğunu çok iyi biliyoruz ve bu durumu göz önünde bulundurarak mahalle sakinlerine daha iyi bir yaşam sunmak için 4 trilyonluk bir yatırım yapacağız dedi. Çalışmaların hiç vakit kaybetmeksizin bu yıl başlayarak 2011 yılında tamamlanarak mahalle sakinlerinin hizmetine sunacağız diye konuşan Nizip Belediye Başkanı Hacı Fevzi Akdoğan, bunun geç kalmış bir hizmet olduğunun altını çizdi. Daha önce bu hizmetler için attıkları adımlarda bir çok seferinde engellendiklerini ifade eden Başkan Akdoğan, madem ki sizler bu çalışmalarımıza destek olacak, madem iyi niyetle yaklaşacaksınız o halde bizlerde Nizip Belediyesi olarak sizlere sonuna kadar yardımcı olacağız dedi. Burada yaşayan çocuklarımız için oyun parkı, vatandaşlarımız için camii, insanlarımız için sağlık ocağı ve taziye evi, öğrencilerimiz için okul yapacağız diye konuşan Başkan Akdoğan, ancak tüm bunları yaparken ev sahiplerini mağdur etmeden, onları incitmeden yapacağım. Çünkü ben bu makama halkımızı mağdur etmek için seçilmedim. Zulüm ve haksızlıkla kimsenin ayakta kalmadığını iyi biliyor ve hizmet etmeye devam ediyorum dedi. Seçimlerde oy oranına göre en az oy aldığım Hafızpaşa Mahallesi, ancak ben oy verenlerinde oy vermeyenlerinde Belediye Başkanıyım dedi. Sözlerine devam eden Nizip Belediye Başkanı Hacı Fevzi Akdoğan, Hafızpaşa Mahallesi’nden az oy aldım diye hizmet etmezsem bu ne insanlığa ne de Müslümanlığa yakışır duygu ve düşüncelerle yola çıktıklarını ve söz verdiğimiz gibi tüm bu hizmetleri 2011 yılında tamamlayarak Hafızpaşa Mahallesi sakinlerinin hizmetine sunacağım dedi. Akdoğan ile bir araya gelen vatandaşlar ise yapılacak hizmetlerden dolayı teşekkür etti.
Resim kaynağı
ZEUGMA-İNFİLAK Üye
Yapılması gerekli,gecikmiş bir proje.Sayın Başkanımız yine el atılmamış,yılların sorununa neşter vurmaya devam ediyor.Tebrikler.
DENİZ Üye
müslüm akpek;228036 wrote:Hafız paşa mahallesi ne tarafta.
Yanilmıyorsam İstasyon Camii nin yukarı(Üst) kısımları...Tabii 15-20 yıl önce aklımda kaldığıyla...
Cali Üye
Hafizpasa mahallesi ozlem duydugu hizmete Belediye Baskanimiz HACI Fevzi AKDOGAN Sayesinde ulasacak sonunda... Imar bakimindan harika bir yer secilmis tabirim dogru ise Hafizpasa mahallesinin tam gobegi... Hizmetlerinden Dolayi oncelikle Sayin Belediye Baskanima yardimcilari Latif Bey ve Murat OGUZ'a Tesekkurlerimi sunarim... Hersey Nizip Icin...
müslüm akpek Üye
Cali;228086 wrote:Hafizpasa mahallesi ozlem duydugu hizmete Belediye Baskanimiz HACI Fevzi AKDOGAN Sayesinde ulasacak sonunda... Imar bakimindan harika bir yer secilmis tabirim dogru ise Hafizpasa mahallesinin tam gobegi... Hizmetlerinden Dolayi oncelikle Sayin Belediye Baskanima yardimcilari Latif Bey ve Murat OGUZ'a Tesekkurlerimi sunarim... Hersey Nizip Icin...
Değerli başkanımız bu kadar zaman neden bu mahalleyi ihmal etmiş, 50-60 yıllık eski bir mahalle bence bunu haketmiyor, inşallah bu sefer verilen sözler tutulur mahalle halkı rahat eder.
Cali Üye
Gecen Donemde Kamulastirmada oldukca sorun yasandi seninde dedigin gibi 50-60 senelik sorunu 6 senede cozdu Cok gormemek lazim...
BAYKAL.COM Üye
hafıspaşa mahlesi için güzel bir hizmet olacak ama daha uygun yer vardı polat akın ilköğretim okulu karşısı yani bilal habeş camii yan tarafı komple boş duruyor bakımsız bir halde üst tarafıda parktı zaten ilgisiz ve bakımsız halde sağlık ocağı ve taziye evide orda yapılabilirdi neden yerleşim alanı olan biryeri seçtiler anlayamadım hizmet doğru ama yer yanlış biryerde...?
sadettinyildirim Üye
baykal arkadasım hafızpasa mahallesı sakınlerıne okul park tazıye evı ve camı uzak ordaki yer secımı cok dogru insanlara hizmet göturmek için yapılan bır calısma hem okul a gıden cocuklara polat akın ılk ogretım okulu uzak tı veya ataturk ılk okuluna gıdıyorlardı sayın başkan kalkın gidin demiyor vatandasa hızmet getırıyorum dıyor. böyle bir çalışma için böyle bir proje ıcın sayın belediye başkanımıza tesekkurler. istasyon mahallesınde buyuduk hafızpasa yı cok ıyı bılırım secılen yer tam nokta atışı olmuş. deyim yerınde ıse tam ısabet.
tikencan1 Üye
hafızpaşa mahallesi gerçekten nizip te enaz yatırım ve hizmet alan mahalleydi çok iyi düşünülmüş bir proje allah tamamına erdirsin
müslüm akpek Üye
Şimdi hatırladım ben bu mahalleyi en son geldiğimde dolaşmıştım, hatta at arabası tamiri yapıyorlardı, aslında yolları çok geniş, biraz çevre düzenlemesiyle çok güzel bir mahalle olabilir.
Nizip Bld Üye
hafıspaşa mahlesi için güzel bir hizmet olacak ama daha uygun yer vardı polat akın ilköğretim okulu karşısı yani bilal habeş camii yan tarafı komple boş duruyor bakımsız bir halde üst tarafıda parktı zaten ilgisiz ve bakımsız halde sağlık ocağı ve taziye evide orda yapılabilirdi neden yerleşim alanı olan biryeri seçtiler anlayamadım hizmet doğru ama yer yanlış biryerde...? Baykal kardeşim konuda bahsettiğiniz yer toplum merkezi olarak halkımızın hizmetine sunulacak .şuan Resmi işleri tamamlandı ihale aşamasına getirildi. Toplum merkezinde halkımız nasıl faydalanacak dersen bir kaç konu başlığı altında bilgilendireyim. 1. Yaşlılar için barınma 2. Hanımlar lokal-li 3.Gençlerimiz için internet kafe vs 4.Çok amaçlı sosyal aktivizim yapılacağı yer olacak.
BAYKAL.COM Üye
evet haklısınız yapılan hizmet hiç boşa gitmeyecektir hafıspaşa mahlesinin böyle bir hizmete ihtiyacı çoktan vardı hizmet çok doğru bu hizmetleri yapanlardan allah razı olsun ama benim eleştirim neden yerleşim alanı bir yer seçildi oysaki belediyemize ait yerimiz vardı. bilal habeş cami yan tarafı yani kıbrıs parkı altında boş alanımız burası zaten belediyemize ait bir yer neden burası değerlendirilmiyor geceleri gençlerimiz bu park denilen yerde orda oturan mahele sakinlerini rahatsız etmeden başka bir işe yaramıyor benim görüşüm bu boş alanın değerlendirilmesiydi. tabiki hizmet her zaman için güzeldir belediyemizin bu bahsettiğim alanıda dilerim bir an önce değerlendirip hizmete açsın istiyoruz....?
Nizip Bld Üye
Bahsettiğiniz yeride inş başka bir hizmet alanında kullanırız çünkü halkımıza yapacağımız çok hizmetler var.
BAYKAL.COM Üye
inşallah değerlendirirsiniz tabiki bizlerde belediyemizden hizmet bekliyoruz .
beyanat Üye
hafızpaşa mah.yapılacak hizmetle alakalı olarak seçilen yeri şöyle deyerlendirelim.Masnıza bir adet dik kenar üçgen cetvelalın dikkenar ucunu doguya çevirin kamulaştırma yapılan alan cetvelin tam ortasında kalır ;baykal.com'un söylediyi yere yapılsa hafızpaşanın sadece üç sokagı bu hizmetten faydalanacak şuanda seçilen yerde 30 sokak faydalanacak merak eden olursa sokak isimlerinide daha sonra yazabilirim.
kılıçbalığı Üye
sayın başkana hizmeti için teşekkürler.NİÇET olarak kendisinden her mahalleye bir sosyal tesis beklediğimizi iletmiştik. çocuk oyun alanı ve hanımlar lokali çok iyi bir açılım.sağolasın başkan.yenilerini bekliyoruz.
admin Yönetici
üstte bir harita ekledim

Cevap yazmak için hesabınıza giriş yapın.

WhatsApp iletişim