Bu resim yedekte bulunamadı; eski adresi aç
GÜNGÖREN NİZİPLİLER DERNEĞİ GELENEKSEL KAHVALTI GÜNLERİNE BİR YENİSİ EKLENİYOR, 07,03,2010 PAZAR GÜNÜ DERNEK MERKEZİNDE SAYIN MUHARREM AKPEK'İN VERECEĞİ KAHVALTIYA TÜM NİZİP'LİLER DAVETLİDİR.
KAHVALTIDA NOHUT DÜRÜMÜ,KAVURMA VE AYRAN VERİLECEK ARKASINDAN ZAHTER VE ÇAY SERVİSİ YAPILACAKTIR.
müslüm akpek;225873 wrote:Bu kadar parayı ne yapacaksın anlamıyorum.:confused:
Hı..hı çok.. Hemide çoook para kazanıyorum. 2 bilemedin 3 iş yapıyorum.. Ama, en düşük memur maşına bile yetişemiyorum.Ne güzel di mi?!... "Revaya muzdarip olmuş gönlüm..."
Hido bir kezde haline şükret be yavrum hep mızmızlanıyorsun.:) Hiç birimiz dünyaya gelirken haşa Allah c.c ile anlaşma yapmadık ki.Dünya imtihan yeri değilmi, zengin zenginliği ile fakir fakirliği ile imtihan olmuyormu. :confused:
Hido bir kezde haline şükret be yavrum hep mızmızlanıyorsun.:) Hiç birimiz dünyaya gelirken haşa Allah c.c ile anlaşma yapmadık ki.Dünya imtihan yeri değilmi, zengin zenginliği ile fakir fakirliği ile imtihan olmuyormu. :confused:
Her şey bir yana da gönümün kırıklığı hala geçmedi be Mahmut abi..Bilimiyorum çok mu duygusalım?!..
07-03-2010 tarihinde sayın Muharrem Akpek tarafından verilen kahvaltımız(nohut dürümü ciger kavurma ve ayrandan oluşan) bizleri yanlız bırakmayan sevgili nizipli dostlarımıza sonsuz sevgiler ve teşekkürlerimizi sayın başkanımız Ali Agır bey ve ekibi adına sunarızbir sonraki ayın yani 4 nisan pazar günü yapılacak olan kahvaltımızı Gaziantep Efsane başkanımız sayın Celal dogan bey tarafından verilecektir tüm nizip gönüllüleri hemsehrililerimiz davetlidir
her gecen gün dahada büyüyen bir kaç yıllık yeni bir dernek olmasaına ragmen birçok eski dernekleri geride bırakan aktiviteve sosyal yardımlaşmalarıyla kendinden istanbul ve nizipte söz ettiren sesgetiren dernegimize başta sayın başkan Ali Agır beye ve yönetimine bir nizipli olarak teşekkür ediyorum diger nizipli hemsehrililerimizide biran evvel buraya üye olmaya davet ediyorum
Gurbetteki hemşerilerimizi kutluyorum.Bu tür organizasyonlar gurbetin acısını bir nebze olsun unutturuyordur.Benim sevindiğim bir diğer noktada artık derneklerde siyasetin etkisi azalıyor.Sağcısıda solcusuda 'NİZİP' olduğunda birleşiyor.Bu çok sevindirici. Dernek başkanı Ali bey'i ve yönetimini yaptığı çalışmalardan dolayı tekrar kutluyorum.