İlçemiz her geçen gün büyüyor ve büyüdükçe turizm açısından kabuğunu kırıyor. Zeugma’da yapılan tekne turları da adeta Zeugma ve Rumkale’nin gizemli havasını yerli ve yabancı tursitlere teneffüs ettiriyor. Özellikle ilçe dışından gelenlerin yoğun talepleri olan tekne turuna 50-60 kişi aynı anda gezi düzenleyebiliyor. Düşük maliyetle büyük bir keyif yaşamak isteyenlere tavsiye ederim. Hem Zeugma’yı farklı bir pencereden görmek hemde ciddi manada sitres atmak isteyenlere kaptanımızın adını ve telefonunu veriyorum.KASIM MERCAN (KAPTAN) : 05368961569
Abi 50-60 kişi demişsin ama bu rakam çok fazla. Allah göstermesin bir kaza olsa feci bir sonuç ortaya çıkar. Alanya’da meydana gelen tekne kazasında sanırım 5 vatandaş haytını kaybetmişti. O yüzden rakamın daha düşük olması herkesin anında ulaşbileceği yerlerde can yeleklerinin bulunması teknenin arkasında bir filikanın bağlı olması menfaatimiz açısından çok iyi olur. Kör şeytana keyf gerek aman abi. Ben çok iyi yüzme biliyorum ama bilmeyenlerde muhtemelen olur teknede..
Edited by - Thalep on 29.03.2007 08:51:42
Yok yaa onu sıkıntı etme :))) Teknede yeteri kadar can yeleği mevcut. Tekne gezisinde benim yanımdan ayrılma bişey olursa ben seni kurtarırım. Yüzme bilirim. :)))
Akif abi o balığın akıbeti idam oldu. :)))))
Bir arkadaşımız otobüs seferlerini sormuş,maalesef bu tür seferler düzenlenmiyor ama ileride talep çok olursa veya o bölge canlanırsa bir şeyler düşünebiliriz.
Valla uzun zamandır böyle bişey aklımızdaydı zaten,inşallah en kısa zamanda böyle bir organizasyonumuz olacak.Yani senin tabirinle pek yakın zamanda çufçuflayacağız. :)