SIKMA CANINI OSMAN ABIM
siz (tarhan abi ve sen )güzide dostsunuz bizim gözümüzde
hepte öyle kalacaksiniz
Gurbetten Duyurular Etkinlikler
İstanbul Nizip.com yemeği
Aman başkan kızma:Dfelsefefe;221942 wrote:Bir daha yazarsam iki olsun. Menes o elbiseleri bana giydirsin. Ayıp diye bir şey var. Ayrıca yakalarsam bir dostluk şeyi yapacağım.
Ramazan Tarhan;221337 wrote:biz sadece arkadaşız..dost değiliz..
Vay be hele sen şu Tarhana bak, kardeşim o laf insana kavgada söylenmez.Sen haklısın Osman abim kızmanda. Ben olsam O Tarhanı gider Nizipte boşa zaman geçiriyor diye B.Başkanına şikayet ederim.:D:D:D:D:D:Dfelsefefe;221942 wrote:Bir daha yazarsam iki olsun. Menes o elbiseleri bana giydirsin. Ayıp diye bir şey var. Ayrıca yakalarsam bir dostluk şeyi yapacağım.
Aman onların arasına girmeyin :)
onlar ne barışır ne dövüşürler, sonra ortada kalırsınız.
Erenlerin sağı solu belli olmaz diyorsun yani.
Siz Osman'ı bana bırakın, ben hallederim.M.ENES;222042 wrote:Erenlerin sağı solu belli olmaz diyorsun yani.
Arkadaşlar, Nizip.com mart ayı geleneksel yemeği için Osman Demir, sözde Çiya'da BORANI yiyecektik? Pazar günü hepimizin adına sordum, ne zaman isterseniz diye kaçamak cevap verdi, bilgilerinize?:))
Mahmut abi sen Osman'ı tanımamışsın, her an bize haber verebilir, gelin boranı ısmarlayacağım diye.:D
:) Yorum Yok
Yanlız istekli sayısının artması gerek.
isteriz,isterizz,İSTERİZ,isssteeerriiiiizzzzzzz, İSTERİZ,İSTERİZ...hadi Osman kıvrandırma vatandaşı:D:D:Dfelsefefe;226983 wrote::) Yorum Yok Yanlız istekli sayısının artması gerek.
Osman'a herkes mail atsın.
Cevap yazmak için hesabınıza giriş yapın.