Günün bitmesine 1 saat 18 dakika var ve ben hala İbrahim'den haber bekliyorum. Lafla pilav pişerse deniz kadar yağı benden. Bu kesin bizi bayrama kadar sallayıp kurbanın işe yaramaz kısımlarından yapacağı lahmacunla kandıracak. Demedi demeyin. Aha oğlan budur, bence ayni babası. Maşaallah deyin. (ibo 32 dakikan var...)Resmi aç
ibrahim;216953 wrote:Allah razı olsun, teşekkürler
ilker abi memur değilm ama subutay belden aşağı vurmaya çalişiy bugun doyurimda kendisini sussun accık :D
Subutay;217080 wrote:Günün bitmesine 1 saat 18 dakika var ve ben hala İbrahim'den haber bekliyorum. Lafla pilav pişerse deniz kadar yağı benden. Bu kesin bizi bayrama kadar sallayıp kurbanın işe yaramaz kısımlarından yapacağı lahmacunla kandıracak. Demedi demeyin. Aha oğlan budur, bence ayni babası. Maşaallah deyin. (ibo 32 dakikan var...)Resmi aç
Şunun güzelliğine bak, Allahım sen nazardan sakla, sağlıklı mesut mutlu aile ortamında ülkesine faydalı biri olarak büyümesini sağla.
bebeğin adını mustafa koymuş bütün sorumlulukları bana yükleyecek gibii
ibrahim abi bayramda bize kebab yellleyecekmiş herkesi bekliyruz
adamın erkek çocugu olmuş bunu çikolata ile kapatamaz yanii
mavi_şahin;217101 wrote:bebeğin adını mustafa koymuş bütün sorumlulukları bana yükleyecek gibii
ibrahim abi bayramda bize kebab yellleyecekmiş herkesi bekliyruz
adamın erkek çocugu olmuş bunu çikolata ile kapatamaz yanii
Ammisinin adını koymuş.İnşallah bayramda ammisinide görürüz:)
Kara oğlana kara kız yakışır. Karakaşın kızını verdim gitti. Hayırlı uğurlu olsun, Allah başlarını bozmasın. Bayramın 4. günü şirincelik yaparsınız artık...
sakalli0727;217128 wrote:BU DA BIZIM KARA OGLUMUZ MUHAMMET FATIH...hayirli bir kismette biz ariyoruz oglumuza