Bir konu daha açmak istiyorum.Ben iyi ki orda yaşamıyorum.Yani o kadar anlatacak şeyler var ki.Bir tanesi de Hastane.Bu hastane neden var orda hastalara bakmak için.Ben kimi duysam Antep'e gidiyorlar.Ayaklarının dibinde hastane varken.Bakın bunlar kulak arkası edilecek sözler değil.Lütfen bunları duyurun ve kendilerine çeki düzen versinler.Kardeşim bileğini kesmiş Nizip'te biz bir şey yapamayız hadi gecenin bir vakti Antep'e.(yapacakları da üç dikiş)Madem sevk ediyosun ambulans ver.Nasıl gidecek antepe o saatte arabası olmayan.Yigenim merdivenden düşmüş,antebe,babam mide bulantısı geçiriyor antebe,aradan 1 ay sonra babam yine hastaneye kaldırılır ben başında değildim kardeşimin anlatması babam nefes darlığı çekiyor adama serum veriyorlar 6 saat orda bekletiyorlar ve uzman doktor yokmuş o gece,hepsi stajer.onlarda bir şey anlamayınca antep'e gönderiyorlar.Ve babam solunum yetmezliğinden vefat ediyor.Antepteki doktorlar zamanında müdahale edilseydi yaşardı demişler.Makinaları,cihazları yok mu?Yada bir şey bilmiyorlar.Ben sağlık bakanlığınada mail attım inşallah ilgilenirler.Bu sağlık ya bir şeye benzemez ve ayrıca antepteki doktorlar nizip hastanesinin elinden bıktık her hastayı buraya gönderiyorlar demişler.Arayın sorun soruşturun Tek şikayet eden biz değiliz 2 hafta önce ordaydım insanlar neler anlatıyorlar yazık ya bu kadarda olmaz.
Sorunlarımız Önerilerimiz
Hastanenin rezilliği
Bunlar çok önemli ithamlar, ben Nizip'teki hastanenin düzeldiğini sanıyordum, eğer durum böyleyse çok kötü acil önlem alınmalı.
Abicim bir araştırılsa altından neler çıkacak.
Başınıza gelenlere gerçekten üzüldüm, allah yardımcınız olsun, başkalarınında başına gelmemesi için bu konuyu gündemde tutmak lazım.:mad:bebişim;213934 wrote:Abicim bir araştırılsa altından neler çıkacak.
Çok teşekkür ederim.Hepimiz bir gün ölücez.Ama böyle cehaletten,bilgisizlikten bir sürü ölen insanlarımız var.Kaçıncı çağda yaşıyoruz hastaneye gidiyosun koca hastanede bir tane uzman doktor yok ya.Burda bırakın hastaneleri sağlık ocakları bile dört dörtlük ilgileniyorlar.Kayınvalidemin bir lafı var kal büyük yerde öl büyük yerde. İşte herşey ortada.
Ya ben çok dertliyim Nizip'ten.3,5 yıl gelmedim 1 ay önce ordaydım.Yani tam bir rezillik ya.Markete giriyorum pislik içinde her yer,kasap ondan beter sinekler vızır vızır,kan lekeleri,etler ortalıklarda,fırını hiç düşünmeyin zaten, ya ordan insanlar ekmek yiyorlar.Benim ordan ayrılmam 11 sene oldu.Yemin ederim 11 sene önce daha temizlerdi.Nolmuş bunlar ya.Belediye ne yapıyor uyuyolar mı?Bir de motosikletli serseriler, sokakta yürüyecek hal kalmamış üstüne sürüyolar eksozdan çıkan gürültü.Yani orda biri çarpsa kim vurduya gideceksin plaka denen bir şey yok.Trafik ışıkları yok yani o kadar karışık ki nerden ne çıkacağını bilmiyosun.Şimdi bunları okuyan belki bana kızacak kendini ne zannediyo diye ama herkes üstüne alınmasın.Birileri bunları değiştirmesi lazım.Bu yazdıklarım Nizip'in her yeri için geçerli değil.Güzel ve temiz yerleri de var.Belediye sadece bazı bölgeye çalışmış belli.
arkadasım yazıyorsun güzel, senin NİZİP BU KADAR ÇAMUR ATMAN YERSİZDİR.nzip bütün mahallere eşit şekilde bakılıyor.ayırt edilmiyor.üstelik NİZİP SENİN DEDİĞİN NE KADAR DUYARSIZ DEGİLDİR.AMA UFAK TEFEK BAZI SORUNLAR OLABİLİR. SENİN ANLATTIGIN KADAR DEGİL ARKADAŞIM SENİN YAZINI OKUYAN SANKİ NİZİP SORUNU ÇOK GİBİ GELEBİLİR.nizip bir çok ilçemiz ve illerde sağlık ve temizlik konusunda çok ilerdeyiz.yine duyarli bir vatandaş oldugun için teşekur ederim. inaşalah senin bu mailini bir yetkili arkadaş okur güzel bir cevap verir.selamlar.
Biz başka şehirde mi yaşıyoruz ne?
Biraz abartılı bir eleştri ama gerçek payıda var.
Nizip gercekten bir çok il ve ilçeden temiz ve güzel.........................kimse başkanının hakkını inkar edemez......
valla hastane ye gitmiyorum..ihtiyacım olmuyor ALLAHA şükürr.bi iki defa gittim daha kötü oldum..neyin var ..2 hap bi şurup yallah eve ...en fazla bi tane iğne..:)
Sayın Bebişim bence kasıtlı ve taraflı yaklaşıyor;
3.5 yıl gelmedim ayrılalı 11 yıl oldu diyor bu kadar sene Nizip in dışında kalan bir kişi Nizip in 10 yılda değil 5 yılda ne kadar değiştiğini fark eder.
Fırınlardan şikayetçi, Fırınlar daha önce de vardı ama bazı düzenlemeler yapıldı en basitinden artık ekmeğimiz gazete kâğıdına boyalı kâğıda sarılmıyor. Fırınlar zabıta, vergi dairesi ve sağlık grup başlığından oluşan bir ekiple denetleniyor.
Kasaplar hazır kıyma satamıyorlar mühürsüz et satamıyorlar mezbaha da kesim yapmak zorundalar yine denetimleri yapılıyor.
Hastane meselesine gelince , hastanede çalışanlar stajer değil özel eğitim görmüş Pratisyen "Acil Hekimi" ama bizim vatandaşlarımız uzmandan da uzman doktor ya müdahale eden doktorun işine karışınca doktorda başından savmak için Antep e sevk ediyor. İnsanlarımızda sabır, saygı yok ki ....
Bebişim hem resmi kurumlara hem özel kurumlara veryansın etmiş zannedersiniz Nizip bir zamanların Teksas ı diyecek de dili varmıyor ....
Sayın Bebişim Nizip imi ve Niziplileri karalama bir yanlışı söylüyeceksen usulünce söyle karalama politikası ve tutarsız ifadeler kullanma Nizip inde nizip.com unda sahibi ve sakinleri var sen memnun değilsen daha da Nizp e gelme.....
Kim ne derse desin ben gözüme mi inanıcam size mi. İnşallah seneye gelirsem sizi alıp yanıma tek tek göstericem.Siz galiba aşağı mahalleye inmiyosunuz.Benim gördüğüm sebze hali etrafındaki esnaflar.İsimde veriyorum Çetaş ordaki fırın kasap gidin de görünya ve ayrıca iyi okursanız nizipin her yeri demedim.Bazı yerlere belediye girmiyor gerçeği bu kardeşim çok sinirleniyorum gerçekten.Ufak bir kebapçıya girdik ramazanlıktı çocuklar için tam rezaletti yani temizllik sıfır ya gözümle gördüm niye yalan söyleyeyim bu da halk eğitim merkezinin oralarda mah.adını bilmiyorum.Ama petek evi,hastane çevresi nasıl oraya diyecek lafım yok.Eee fark ortada işte başka bir şey demeye gerek yok.
Ayrıca gelip gelmemem seni ilgilendirmez.Ben sadece gerçekleri söylüyorum siz abarttığımı söyleyin ama ben bunu daha da abartıcam sağlık bakanlığına şikayet edicem senede daha iyi bir nizip görmek için.
bebişin temizlik için söyledikleri doğru, bu konuyu defalarca bende yazdım, eski postanenin yanındaki kasap adını şimdi hatırlayamadım çok temiz ancak diğer taraftaki kasabın önünden kokudan ve sinekten geçilmiyor, halin oradaki bir çok esnaf çok pis, hatta ben BİM 'in yanındaki kuru gıdacıyı sabah düvenini açarken gördüm, kuru gıda çuvallarını yandaki evin girişine koymuşlar oradan çıkarıyorlardı, hepsinin ağzı açık, ortalıkta bir sürü fare ve böcek dolaşıyor bu ağzı açık çuvallara girip yiyorlardır, bu pisliğe hemen müdehale ettim ama adam cevap bile vermedi, keza fırınların durumuda çok iyi değil, bunu herkes gidip görebilir.
Bunu diğer arkadaşlar kabullenmiyor.Herşey ortada ya.Nizipte tek memnun kaldığım yer zirve polikliniği adı doğrudur umarım.Doktor saolsun çok ilgilendi.Onun tam karşısında bir manav var gözünüz görmüyo heralde gidinde görün.Bir biber almaya gittik kasalar yerdeydi orda çalışan biri yemin ederim seçmemiz için kasaları herkesin bastığı yere döktü kasayıda başımın üstünden geçirdi tüm eziklerin suyu üstüme geldi bağırdım çağırdım adamda tık yok bir özür dile yaa böyle mi temizlik olur.Orası benim memleketim orayı dünyaya değişmem.Ama bazı şeyler değişsin artık.
Akp sağlık konusunda iyi:) aksaklıklar hiç bir zaman bitmez,asgariye indirmek gerek.
Temizlik konusuna gelince biz o insanlardan alış veriş yapmazsak onlar mecburen düzelecek.Belediye her fırına her kasaba bekçi dikemez:)
Ne demek bekçi ya ne demek böyle bir anlayış olursa işte başka ne beklersin.Arkadaşım bu işlere bakan yetkililer var siz şikayet etmeseniz bile onların düzenli gidip kontrol etmeleri lazım.Pis gördüğü yere kesicek cezayı kapatacak 3 gün dükkanını bakalım bir daha yapabiliyor mu sen haber izlemiyosun galiba.
Aha bu benim bayan versiyonum:)bebişim;214203 wrote:Ne demek bekçi ya ne demek böyle bir anlayış olursa işte başka ne beklersin.Arkadaşım bu işlere bakan yetkililer var siz şikayet etmeseniz bile onların düzenli gidip kontrol etmeleri lazım.Pis gördüğü yere kesicek cezayı kapatacak 3 gün dükkanını bakalım bir daha yapabiliyor mu sen haber izlemiyosun galiba.
Belediye yetkilileri bu konuda zayıf kalıyor sebebi de herkesin herkesi tanıması, arada mesafe kalmamış, polis bile gelip dükkana yav mamet kaldır şu arabanı diyor.
Çalışacak kardeşim kimsenin gözünün yaşına bakmayacak.Ah ben orada olsaydım neler yapardım.Her günde birini döverdim kesin.
Bebişim özelden mesaj attım cevap verirmisin?
neyse açıktan yaz gizlim saklım yok benim
:) Beninkide yok Liseyi ticarettemi okudun?bebişim;214229 wrote:neyse açıktan yaz gizlim saklım yok benim
bebişim terörist konusunda sözde pkk nın bölgesine doktor, polis vs.. göndermeyeceksin diyor kendi kendilerine ne yaparlarsa yapsınlar. peki nizipte sözde bu bölgenin içinde değil mi ?. ve siz hastane diye bi konu açmıştınız. babanız neden öldüğünü belirtmiştiniz.(Allah kimsenin başına vermesin). babanızın ölümüde doktorsuzluktan olmadı mı ? ve şimdi gelip bölgeye asker doktor polis göndermeyeceksin diyorsun. bir insan bu kadar kendini düşünemez. sözde kendini düşünüyor ama zararını kendiside görüyor.
ve bu ne yaman çelişki. hem bunu diyorsunuz sonrada hastaneyi kötülüyorsunuz ? niye acaba ?
not : mehmet karakaş ne mesajlarımı siliyorsun ?
Cevap yazmak için hesabınıza giriş yapın.