Resim kaynağıKürtçe Yeminli Tercüman İbrahim Halil Polat yaptığı açıklamada Ak Parti Hükümetinin başlatmış olduğu açılımı değerlendirdi. Demokratik açılımı desteklediğini belirten İbrahim Halil Polat, Türkiye’nin geleceği, huzuru ve mutluluğu amacıyla uygulanan Demokratik Açılımın bir süreç başlattığını ifade ederek bundan dolayı, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’a teşekkür ediyorum dedi. Başbakan Erdoğan’ın yapmış olduğu hizmetlerin tarif edilemez bir güzellikte olduğunu vurgulayan Kürtçe Yeminli Tercüman İbrahim Halil Polat, Doğu Bölgesine ölü yatırımların bundan böyle son bulacağını söyleyerek Demokratik Açılıma herkesin destek vermesini beklediğini kaydetti. ADevamı İçin Tıklayınız...
Nizip için çok büyük bir adım. Memleketin en büyük sorununu çözmüş. Nizip’teki bir sürü Türkçe konuşamayan insanlarımız var. % 80 diyelim. Onlara oy karşılığı bedava tercümanlık yapar artık. Arkadaş türcumanlık bürosunun bulunduğu plazanın adını yazarsa ona muhteşem bir çelenk göndereyim.
asinizipli;213850 wrote:Nizip için çok büyük bir adım. Memleketin en büyük sorununu çözmüş. Nizip’teki bir sürü Türkçe konuşamayan insanlarımız var. % 80 diyelim. Onlara oy karşılığı bedava tercümanlık yapar artık. Arkadaş türcumanlık bürosunun bulunduğu plazanın adını yazarsa ona muhteşem bir çelenk göndereyim.
Kardeşim kendini tanıtsaydın keşke, ilk mesajında giydirmişsin ama kim olduğunu bilmiyoruz.
arkadaş fevkani mahallesi muhtarı ve Türkiye Köy Ve Mahalle Muhtarları Derneği nizip şuba başkanıdır. ve çiçekçilik işi ile uğraşmaktadır... bilginize belki yakında belediye başkanlığına aday olur...
benbaskan;213908 wrote:arkadaş fevkani mahallesi muhtarı ve Türkiye Köy Ve Mahalle Muhtarları Derneği nizip şuba başkanıdır. ve çiçekçilik işi ile uğraşmaktadır... bilginize belki yakında belediye başkanlığına aday olur...
Öhöööö şeyyyy pardon, başkanım sizi tanımadığım için özür dilerim.:p