Nizip Teknik ve EML Mezunları Buluşuyor...
Okulumuz eski ve yeni öğrencilerini her yıl bir arada toplamak üzere belirli bir gündebelirleyip bir buluşma günü yapmayı düşünüyoruz...
Gün belirlenmedi hala sizin fikirlerinizi bekliyoruz...
Bu konuda her fikriniz bizim için altın değerindedir;)
Nizipte Baya bir meslek lisesi mezunu arkadaş olduğuna eminim inşallah katılım iyi olur...
Hadi Meslek liseliler Desteklerinizi Bekliyoruz......
Meslek Liseleri
Nizip Teknik ve EML Mezunları Buluşuyor
abı yapılırsa seve seve herkesın gelecegınden emınım
Bu etkinlik için gereken potonsiyeli oluşturmaya çalışıyoruz, gerekli potonsiyel oluşturulursa tam manasıyla bi çalışma başlayacak ama şuan sadece telkinler yapılıyor...
Okul idareside bize yardımcı olmak için elinden geleni yapıyor...
Sizde gereken hassasiyeti gösterseniz seviniriz, arkadaşlarınızla bu amaçda irtibat kurarsanız ve burada deyit ederseniz seviniriz...
Eyvallah ali kardeş elimizden gelen ne ise yaparız...
çalışmalarınızda başarılar dilerim...
alı bravo sana senden baskası bıraz zor yapardı nızıplılerden
Arkadaşlar kendim 1990 mezunuyum. Meslek Lisesi Mezunlarının yılın belirli bir gününde toplanması ile ilgili düşünceleriniz bizi çok memnun etti. Umarım bu düşünceniz gerçek olur.
Diğer mezun arkadaşlar daüzerine düşeni yaparsatoplanmamak için bir neden yoktur. Yıllardır göremediğimiz arkadaşları görme fırsatını yakalamış oluruz.
Ayrıca Okul İdaresinin yardımını esirgemeyeceğini biliyoruz.
Bu konuda arkadaşlara ulaşmaya çalışırsakbaşarı şansımız artacaktır.
bu organızasyonla alıbey ılgılenıyordu ama bugunlerde sessız kalıyor nedensesenat.
alıbey sessız kalma kardes
M.Maycı abim elimizden gelleni yapmaya calışıyoruz, sizin gibi degerli büyüklerimizinde yardımlarını bekliyoruz, sadece sizde arkadaşlarınıza haber verir ve buraya gerekli temasları yazarsanız seviniriz...
İnşallah bi sorun yaşamassak başaracagız...
ınsallah alıbey bızde onu beklıyoruz
Mezunları buluşturma düşüncesini hayata geçirmek üzere mezun arkadaşlara ulaşmaya çalışıyorum. Ancak kısa sürede ulaşmak zor olacaktır. çünkü biz mezun olalı 17 yıl olmuştur.
Bu uğurda gönül veren arkadaşlar öncelikle okul idaresiyle de istişarek ederek gün belirlenmesi gerekmektedir. İstişare ile ilgili bize düşen iş olursa bizde hazır bulunuruz. Nizip te yerel basın vasıtasıyla da duyurularak başlangıç yapılırsa devamının geleceği kanaatindeyim.
İlk defa yapılacağından kolay olmayacaktır bazı arkadaşlar başarılı olur mu? taplanılır mı? okul idaresininin yardımı olur mu? diye olumsuz düşünenler bulunmaktadır.
Bu nedenle az sayıda olsa ilk buluşmayı gerçekleştirmemiz zorunludur. Gelecek yıllar için zemin hazırlanmış olur.
abı nsallah olur bızde nızıopte oldugumuz zamanlarda bır seyler yapmaya calısırız allah'ın ıznıyle
bu iş aliye ve gökhan a kaldıysa ki kalmış gibi.Bir de bunlara metal ve huseyfe vardı hala buralarda mı bilmiyom.onu eklersek bu organizasyon yatar.:D
alı yapar kardes sen merak etme
Ne oldu Ali gökhan yaptı mı organizeyi... EML nin kaderinde hep ekilmek vardır zatennizipli_mehmet;62658 wrote:alı yapar kardes sen merak etme
...bak orası cok dogru.....:)
ee bu işlerde herkes taşın altına elini koymalı...
ben yılın %85 nerdese Nizip dışındayım bu organizasyonu düzenleyemem çok zor ama okul yönetimi böyle bir etkinliğe ön ayak olursa elimden geleni yapmaya hazırım...
çokkk güzel olur abiii n erdee ooo bütünnn arkadaslar
BENDE BİR END. MES.LİSESİ MEZUNU OLARAK PROJENİZİ DESTEKLİYORUM ARKADAŞLAR HAYIRLI OLSUN EKMEDİK İŞTE BURDAYIZ TÜM 1996 MEZUNLARINA SELAMLAR.:cool:
buluşma günü fikri çok güzel.tavsiyem ;okul idaresi ve özellikle end mes lis mezunun öğretmenlerle diyaloga geçmelisiz derim .şu an okulda 4 tane öğretmeniniz var ayrıca nizip meslek yüksekokulda okulumuz mezunlarının devam edebileceği bölümlerin de açılması için uğraşmalıyız.isterseniz bu konularda neler yapılabileceğini konuşup bi karara varalım.ali kılıç
Olur ali hocam uygun bir zamanda arkadaşlarla organize olup sizinle buluşup bu konuyu enine boyuna görüşürüz.
Bizm okuldan mezun şuan okulumuzda görev yapan hocalarımızı da bu konuda bilgilendirirseniz mutlu oluruz...
Okulumuzdan mezun olupta öğretmen olarak görev yapan (yanılmıyorsam) Ali KILIÇ beyle
Ahmet ÇİÇEK bey var diğer iki arkadaşı bilemiyorum.
Aslında Bayram tatili için nizip te bulunupta okuldaki öğretmen arkadaşlarla ve idare ile görüşülmesini talep eden arkadaşlar var ise bir gün tayin ederek görüşmeye katılabilirim.
Mustafa YAYCI
1990 mezunu
cep 0 533 664 20 22
arkadaşlar bu buluşma planı tutmayacak gibi baksanıza üçüncü aydan bu yana kaç kişi msj yazmış Ama yok tutarsada buluşma yaz aylarında olursa iyi olur malumunuz nizipte pek bulunamıyorum bari izne ayrıldığım bir tarih olursa katılma imkanı olur:confused:
walla bizde bekliyoruz kardeş
Şu an Kıbrıs'tayım.O eski toz pembe günleri tebessümle yâd ediyorum.Yalnız çok vefâsızım!İzinlerde arkadaşlarımı ve saygıdeğer hocalarımı ziyaret etmedim hiç.İnşaallah 1 daha ki izinde telâfi edicem.En içten saygı ve sevgilerimi sunuyorum...Murat SÜZER : KİMYA
Cevap yazmak için hesabınıza giriş yapın.