Nizipde Spor ve Gençlik

gençlerin gece kahveye degil de kendilerine daha f

terim Üye
slm nIzIbIn güzel ve delIkanli geçlerI ben de bIr nzplI olarak .aksam yemegImI yedIkten sonra hemen kahveye kosarim.gece 12, 1 kadar ok oynarm .ama bu yanlisimin sonradan vardim .baba larimizin daha öncekI yanlislarini bIzler devam ettIrIyoruz .gelIn hep beraber bunlara son verelIm arkadaslar bIz den sonrakIlere daha güzel ortamlar hazirlayalim.bIrlIkten kuvet dogar lele.
kubiturk Üye
Nizipte 1 tane yikik dökük kütüphane var belki 500 tane kahvehane var bu geleneği gevşekliği sehlikliği babamizdan dedemizden görülen tembelliği adini ne koyarsaniz koyun nasil değiştireceğiz acabainasil yani kahveye girip çıkip başka iş tutalim diyerek mi kahve kapatarak m? ?????????? hiçbir çözümü olmayan şeylere kafa yormamaliyiz diyorum bunun sebebi belli.çözümü belirsizdir. saygiyla
Gökhan Dokuyucu Üye
çözüm Nizip kütüphanesine sahip çıkip gençleri kütüphaneye çekmek bunun içinde çeşitli kampanyalar düzenlemek gerek .............karamsarlik her şeyi uçuruma sürükler bir elde siz atin belki boşuna kafa yormamiş oluruz.
admin Yönetici
Bu saatten sonra gençleri kütüphaneye çekmek zor olacaktir. Bunun yerine internetcafelere kayan gençleri, internetin faydalarından haberdar etmek ve nasil faydalanacaklarıni öğretmek lazim. Bunun içinde ülke veya ilçe genelinde cafelere uyarici veya hatirlatici tabelalar astiakla başlanabilir. Daha sonrasinda cafe sahiplerini eğitip onlarında gençlere öğüt verici veya yönlendirici mesajlar vermesi sağlanabilir.
mehmet tascioglu Üye
arkadeslar bu zor kahveci ne diyecek siz gelmeyin bu kahveye yanlis yapiyorsunuz bana para kazandiriyorsunuz bence kahvelerin acilmasin belediye musade etmeyecek genclere zarar verecek olan kahe ve ya vesayre ne olursa olsun ve baska careler aranmali cözum ne olabilir bunu tartisalim selamlar
benbaskan Üye
öle değil arkadaşin fikri ni uygulama alani lise öğrencileri kampanyalarla şimdiden teşvik kös kös oturmanin ününe geçilebilir
Huzi Üye
Hayatta yapacak o kadar çok şeye nasil zaman ayiriyorlar anlamiyorum.
benbaskan Üye
işte anlaşilmayan bize daha hoş geliyor demekki biz birşeylerin farkina varamiyoruzve vardiğimzda da çok geç oluyo vede kötü örnek oluyoruz
Huzi Üye
Hayatta hiç oraya adim atmadiğim için bilmiyorum.Allah oralara takilanlarida bir an önce kurtarsin diyorum.AMiN
Gökhan Dokuyucu Üye
"quote" Huzeyfe demişki: Hayatta hiç oraya adim atmadiğim için bilmiyorum.Allah oralara takilanlarida bir an önce kurtarsin diyorum.AMiN dua ile olsaydi bir yasin okutup bütün kahvedekileri çıkarşirdiik:)))) gençlik bir çıkmazda kaos içinde yuvarlaniyor diziler kişiliği oluşmamiş insanlara yapay kişilikler kazandiriyor her kes kendine bir rol secmiş herkes kendi filminin kahramani kendileri olamiyorlar. çözüm ne yeter artik başkasi olarak yaşadaşklari gençliğin biraz kendileri olsunlar size belki mantiksiz gelebilr ama gençlere haftada bir konferans verilse çeşitli eğitimciler gelse hayatin gerçeklerini anlatsa ne olmak istediklerini dünya ya niye geldiklerini anlamaya çalişmalarına yardimci olacak konular işlnmese bu panellerde konuşmacilar milletini seven tek tip düşünmeyen aydin beyinler gelse belki 100 gençten 50 si millete hayirli bir evlat olur. bu çok zor değil ki antep ünv. yada çeşitli ünv. bu istediğimiz sunulabilir. askeriyeden büyüklerimiz konuşma yapabilirler. parti demiyorum çünkü rand çıkarma söz konusu olabilir. yani sözün kisasi beyinlere hitap etmeli bizim Nizipte sadece okuyan gençlik yok okumayanlar için hayati öğretece k konferanslar hazırlanmali türkiyenin hiç bir yerinde yapilmiyor zor hiç zor değil.... saygiar. karanliğ bir işikta sen yak!!!!!
admin Yönetici
işikla olsa idi bir projektör yakar herkesi kurtarirdik ;)
ahmetaksoy Üye
evet.sevgili admin,ayrica düzenlemen için tesekür ederim.selam.buyur çay içek
benbaskan Üye
bence güzel bi fikir karanliğa bir işik ta sen yak katiliyorum kahvehanelere gitmeyenler giden 1arkadaşini alir sa işikğin projektörden daha kuvvutli olani yakmiş olur saygilarimla
Huzi Üye
ben başladim bile...
benbaskan Üye
ne güzel işte damlaya damlaya göl olur misali devam diyelim bu olaya
ahmetaksoy Üye
bence,kahveye gitmektense bizykinda,GAZETECiLER LOKALi açiyoruz,burada her türlü okuma firsati ve dayanişma olacaği gibi ,daha kapsamli çalişmalar yapacağizherkesi bekleriz fikir üretmeye birlikte çalişalim.

Cevap yazmak için hesabınıza giriş yapın.

WhatsApp iletişim