xxhidayet;198160 wrote:
Bana ne siyasetten, bana ne 'istanbul Ulaşım'daki torpilli zevatın yaptığı geziden?!..Çok mu gerekli??..
25-26 Temmuz 2009 tarihlerinde 25 kişilik ikinci kafileyi de Zeugma'da gezdirecegim.İnşaallah Eylül ayında da bir grubumuz var..Her gezi öncesi ve her gezi sonrası bunu siteden yayınlayacağım.Memleketime bir faydan dokunuyor ve çorbada ufak da bir tuzum oluyorsa ne mutlu bana...
Konuyu yeni farkettim ama baya da üzüldüm şimdi.
Mustafa abi değerli bir abimizdir en önemlisi o sitemizin gülü ibrahimin abisidir.
Mustafa abi admin abimiz çıkıyor zaten demiş yani orda bir sorun yok.
Ancak Tarhanın seni birilieri fişfişliyor gibi laf etmesi çok kötü olmuş. Sanki mustafa abinin aklı yetmiyor başkasından akıl alıyor. Mustafa abiyi ilk tanıdığım günden beri çok heyacanlı, atılgan biri olduğunu biliyorum ve eminimki de öyle kimseden direktif alacak biri değil. Hem bu birilerinden çok korkar oldunuz onu da anlamış değilm!!!
Mustafa abi yazıların zaten ana sayfaya alınıyormuş geri dön bize yazılarını paylaş.
Mustafa Kanal gerçekten bu sitede yazması gereken Niziplilerden biri, konu çok yerinde eleştri dozu iyi ancak Mustafa daha sonra yazdığı mesajlarda, konunun üstüne fazla gidince, haklıyken haksız durumuna düştü, ben Mustafanın sitede kalacağına inanıyorum.
Kusura bakmayın Mustafa abinin Anasayfadan Kastettiği yeri yanlış anlamışım:)
konuyu tekrar açıp yanlış anlaşılmayı düzeltmek istedim.
ve konunun kapatılmasına gerekte yok.
biz medeni insanlarız tartışarak birşeyleri halledebiliriz.
Yukarıdaki fotoda gözüken 1 numaralı alan mustafa abinin konularının olmasını istediği yer.
adminin çıkıyor dediği yerde 2 numaralı alan olsa gerek.
Resim kaynağı
Bakın allt kısma gelen haberler istenirse üst kısmada gelebiliyormuş.
Aşevi konusu hem altta var hemde üstte.
Yani mustafa abinin istediği gibi yapılabilir.
admin;197713 wrote:Arkadaşım bende sana başarılar mutluluklar dilerim, seni tanımak güzeldi
Bakın akif abi bunları daha önce de yaptınız ama sonradan pişman oldunuz bunlara hiç gerek yok.
ibrahim şimşeki de böyle kaybettik fatih izleri ve diğerlerini de.
en basitinden kemal cengiz bizim için değerli biri değil mi onu da böyle kaybetip sonra tekrar kazanmak için uğraşmadık mı?
yani bu işler öfkeyle olacak şeyler değil.
kazanalım insanları kaybetmeyelim.
Nerede istiyor yazılarının yayınlanmasını orada yayınlayalım.
sermayemizden mi kayıp edeceğiz:)
ki zaten yazdığı yazılar niziple ilgili.
niziple ilgili olmayan bir ton yazı zaten anasayfaya çıkıyor.
Arkadaşlar, öncelikle benim hakkımdaki, artı vede eksi yöndeki düşünceleriniz için,herkese teşekkür ederim.Gökhan kardeşim! Bu konuyu daha da büyütmenin inan gereği yok artık;Gerek benim, gerekse arkadaşların luzumsuz tartışmaları yüzünden, bu konu yeterince büyüdü zaten.Sanada demem şudur ki; Ne yazıkki ana sayfa dediğin yere taşınacak, hiç bir konum kalmadı.Tekrar Nizip coma dönme ve yazma gibi bir lüksümde yok; Şu ortamda da olamaz zaten.Bundan böyle yazılarıma, Nizip ile ilgili başka bir sitede devam edeceğim.Bundan öncede, 2007 yılından beri, halen devam ettiğim gibi.Son olarak;Nizip Comda siz değerli arkadaşlara,vermiş olduğum rahatsızlıktan ötürü hepinizden özür dilerim.Hoşça ve dostça kalın...
Mesajında yazdığın insanlar beyefendi insanlar, mustafada öyle.
Fakat o belittiğin insanlara ben ne yapmışım ki, konuyu ustalıkla bana çevirip 2 puan aldın :)
mustafa ana sayfada çıkmıyor konularım dedi, bende çıkıyor dedim ve çıkıyor. bunun için ayrıca bir işleme gerek yok dedim ve gerek yok Gökhancığım.
Fakat illa üsr kısımdaki küçük alanda da görünsün diyorsa onun için bölüm yetkilisine söylemesi lazım ki buda onla bölüm yetkilisi arasındadır. ne Ramazan beyi ilgilendirir nede benim extra bir söz hakkım olmaz.
Bence arada bir iletişimsizlik var.
Çok merak ettim Güzel bir site yapmışsınız, Bir hemşehriniz olarak gururla takip etmekte ve acizane katkıda bulunmaktayım... AMMAAA ; yönetim daha doğrusu Medaratör,Supermedaratör,admin arkadaşlar.. eleştirilere neden bu kadar duyarsızlar?.. Neden bu kadar kulak arkası oluyor bazı konular?..Neden korkarak konu açıyor veya yorum yazıyorum? Neden bu sitede bazı "elitlere" daha özen verilirken, bazı üyeler gözden çıkartılabiliyor? Neden bazı 'marjinal' fikirler ele avuca sığmazken, avamın iptidasına yönelik ajitasyon düşünceler hep dikta ediliyor?.. Neden bu site de bayan yazar yok? Neden ?..Neden?..Neden?!!!.. &&&&&&&
Abi benim puanda falan gözüm yok.
Ben eski nizip.comun ortamını istiyorum.
Ramazanın tutumlarını beğenmediğimi defalarca yazdım.
halada diyorum bu adam kendi reklamını yaptığı sürece bizim aramızda her zaman sorun olacaktır.
Makale yazmıyorum çünkü o kişi orayı kendi istediği gibi yönlendiriyor.
niziple ilgili yazılar olması gerek diye karar aldık şimdi orası edebiyat köşesi olmuş.
Yazılan yazılar süperdir ona birşey demem ama niziple ilgili değil!
ben bu sitenin sahibi olarak bir kişiyi bilmem adminde dahil.
yönetimi bilirim ramazanda yönetimdekilerden biri benim için ve bir oy hakkı var.
16 Üyesi bulunan site yönetimimizin 15-1 oy ile almış olduğu karar doğrultusunda bu yazı ana sayfamızın editörler kısmında alınarak muhtelif konular kısmına alınmıştır..
Böyle artistlik yapıpı ama yönetimi sallamama durumu olmasın.
Yönetimin kararları neyse o olsun boynumuz kıldan ince.
birini siteden atacaksak yönetim karar versin.
bir yazı niziple alakalı değilse yönetime sorulup işleme konulsun.
Ne demek istediğim inş. anlaşılmıştır.
En yakın zamanda toplanıp konuşmak gerekiyor.Buradan birbirmizi kırarak hiç birşeye varamayız.Mustafa abinin açtığı konu çok güzel fakat yaklaşım tarzı yanlış.9 tane konudan örnek vermiş 7 tanesi Ramazan Tarhan'ın.
Arkadaşlar konu nereden nereye geldi farkındamıyız eger dikkat ederseniz bazı degerlerimiz yıkılmaya başlamış 1-Siteyi kimin kurdugunu ve nasıl kuruldugunu2- Gökhanında dedigi gibi eski Nizip comdaki sevgi birik ve beraberligimizi3-En önemlisi kardeşligimiz ile beraber konuşma ve anlaşma ortamımızı yidirdigimizi ne yazıkki açıkça görüyorum eger böyle giderse malesef sonumuz hüsran Çok yazık en güzel gelişim çagında bizim birlik beraberlik ile el ele kol kola yürümemiz ve yol almamız lazımken şu haimize bakın her şeyi tartışarak çözmeye çalışırken çözemiyoruz dahiHer kesin haklı oldugu konularda konular olaylar böyle konuşulup çözülmez şu an Ramazan Tarhan beyin yanındayım bazı konuları konuştuk abi her türlü eleştiriye açıgım amma kırmadan incitilmeden diyor bende diyoruki siz arkadaşlarıma insanlar hatalı olabilir.insanlar haklı olabilir veya geçmişte bazı hatalarımızda olabilir bir defa herkes BİR BİRİNE KARŞI ÖN YARGIYI kaldırması lazım SEVMEYE İNSAN BULAMADIGIMIZ ŞU DEVİRDE YAPTIKLARIMIZA BAKINBirimiz bir şey isterken istegimizle birlikte birilerini rahatsız edip hedef gösteriyoruzDigerimiz kendimizi savunurken karşıdaki insanı algılamaktan uzak kalıyoruzŞimdi Ramazan ben veya Gökhan Mustafa veya başka bir kardeşimizi kırar incitir ve KAYBEDERSEK o arkadaştan iyisinimi bulacagız dahası Nizip comu kaybeder başka site kurulursa bu siteden iyisinimi bulacagız?Lütfen herkesten ricam Nasip olursa Agustos ayında toplanıp bu konuları gerçekten çözüme kavuşturalım az sabır ve sevgi daha fazla geçmiş ve şu an için birbirimizi kırmayalımHepinizi sevgi ve saygı ile selamlıyorum
xxhidayet;198247 wrote:Çok merak ettim Güzel bir site yapmışsınız, Bir hemşehriniz olarak gururla takip etmekte ve acizane katkıda bulunmaktayım... AMMAAA ; yönetim daha doğrusu Medaratör,Supermedaratör,admin arkadaşlar.. eleştirilere neden bu kadar duyarsızlar?.. Neden bu kadar kulak arkası oluyor bazı konular?..Neden korkarak konu açıyor veya yorum yazıyorum? Neden bu sitede bazı "elitlere" daha özen verilirken, bazı üyeler gözden çıkartılabiliyor? Neden bazı 'marjinal' fikirler ele avuca sığmazken, avamın iptidasına yönelik ajitasyon düşünceler hep dikta ediliyor?.. Neden bu site de bayan yazar yok? Neden ?..Neden?..Neden?!!!.. &&&&&&&
Abi hangi eleştirinize duyarsız kalındı, problem nedir ?
şöyle net birşey söyleyin anlayayım ?
net bir örnek verin ?
Gökhan Dokuyucu;198249 wrote:
Böyle artistlik yapıpı ama yönetimi sallamama durumu olmasın.
Yönetimin kararları neyse o olsun boynumuz kıldan ince.
birini siteden atacaksak yönetim karar versin.
bir yazı niziple alakalı değilse yönetime sorulup işleme konulsun.
Ne demek istediğim inş. anlaşılmıştır.
Ne kadar banal, ne kadar bir öğretim görevlisine yakışmayan bir uslup !
yazık çok yazık !
Nereden başlamamı istersiniz?.. Deve misali...; Bayanlar mevzusunu bir irdeleyelim ilk önce, sonara Mustafa Beyin haklı eleştirilerine üstü kapalı verdiğiniz cevaplardan çıkalım..Daha sı..neyse?!!..neyse?!!..
tabiii ki abi seni severim bilirsin.
biz burda doğruyu bulmaya çalışıyoruz.
biz burda yıllardır varız hiç nefsi yazmadık ama son zamanlarda yazılanları görünce biraz kızdım.
ha patlıcan mevsimi onun da etkisi var:)