Nizipden Duyurular Etkinlikler

08/08/09 Nizip.com Osmanlı parkında yapıldı

admin Yönetici
Değerli arkadaşlar; Her yıl geneksel hale getirmeye çalıştığımız toplantımızı, bu yılda 08 Ağustos 2009 Cumartesi günü yapmaya karar verdik. Toplantı programı aşağıdadır. 13:00 Akçakent köyü köprüsünde buluşma
  • Akçakent'e minübüs dolmuşları var.
  • Akpek ticarete gelen olursa götürürüm
  • kendi imkanlarınızla gidebilirsiniz
14:00 Akçakent köprüsü üzerinde, Nizip çayı'na dikkat çekme
  • Nizip çayının kirliliğine dikkat çekmek için dövizler açılması
  • Halkın iştirakinin sağlanması
  • konuşmak isteyenler vs.
  • Basının ilgisini çekilmesi
15:00 Bahçeye geçiş
  • yaklaşık 500 mt uzaklıktaki bahçeye, nar ağaçları ve dutların arasından, toprak yoldan yaya olarak geçiş
15.30 Meyan şerbeti ikramıyla sohbet ve tanışma
  • patlıcan kebapları saplanırken meyan şerbeti misafirlere ikram edilecek
  • bu esnada tanışma faslı aradan çıkarılacak
  • Ev ekmeği yapımı, cevizli katmer vs.
16:00 nizip.com işleyişi ve aksaklıkları hakkında görüşler
  • Üyelerin birbiri ile tanışmasına müteakip
  • karşılaşılan sıkıntılar dile getirilecek
  • öneriler alınacak vs..
18:00 Yemek faslı
  • Patlıcan kebabı veya lahmacun yenilecek
  • heralde 1 saat yeter
  • yöresel yemek getirmek isteyenler küçük kaplarda getirebilirler
19:00 Çay sohbetleri
  • Genel ve ikili sohbetlere devam
20:00 Doğa Derneği tarafından doğamız konulu bir sunum yapılacaktır 21:00 İrmik helvası 22:00 Sufi ezgileri Geç saatlerde dağılma.Ek olarak barak havaları çalanlar varsa gelebilir. Yoksa Def ekibi olacaktı yine onları ayarlayabiliriz. Başka fikirleri olan varsa benle paylaşsın, organizasyona alayım.Not: Namaz kılmak isteyenler için, wc, abdest alacak yer ve namaz kılma imkanları mevcuttur. İstemeyen uzaktan bakabilir tabi. 1.Nizip.com Toplantısı 2.Nizipcom Gecesi fotoğrafları 18 Ağustos'da Nizip.com Toplantımız Arkadaşlar toplantımız biletli falan değildir. Kaç kişinin geleceği belli değildir. Bu nedenle malzeme olarak hazırlıklı olmaya çalışacağız ama gelenlerde balcanın ucundan tutarlar artık .Cumartesi öğleden sonra başlayacak toplantımız, gece geç saatlere kadar süreceğinden, isteyen istediği saatte gelip gidebilir. 08/08/09 Nizip.com Osmanlı parkında yapıldı
mehmet karakaş Üye
Lahmacunu aradan çıkaralım.Balcan kebabı kesinleşsin:)
müslüm akpek Üye
Yemeğe bir saat yetmez, Mahmut ancak iki saatte yer.
Ramazan Tarhan Üye
14:00 Akçakent köprüsü üzerinde, Nizip çayı'na dikkat çekme
  • Nizip çayının kirliliğine dikkat çekmek için dövizler açılması
  • Halkın iştirakinin sağlanması
  • konuşmak isteyenler vs.
  • Basının ilgisini çekilmesi
Bu kısım pek sarmadı beni...Kimin fikridir? amaç nedir? halktan kasıt nedir? pankart açma dövizler vs.neyin nesi? Eyleme mi gidiyoruz hayırdır....
admin Yönetici
Daha önce osman abi ile forumda da yazıştık. Sonra telefonda da görüştük. dövizleri sen belirle, ben hazırlatırım. maksat Nizip çayının kirliliğine vurgu yapmak. Halk derken Akçakentlilerde iştirak eder ve izlerler.
mehmet karakaş Üye
Tatlı benden.İrmik helvası.
müslüm akpek Üye
Eyleme gidiyoruz hey beeee, tam benlik iş, eski günlerimi hatırlayacağım, inşallah izinsiz gösteri diye Jandarma bizi göz altına almaz, ama siz merak etmeyin ben her şeyi planlarım, kaçacak yerleri falan , ayarlarım. Heh heeeee.
felsefefe Üye
Ramazan kardeşim iyi niyet içinde Çayla ilgili beklentilerimizi gösterme niyendeyim. Bu Çayın Nizip topraklarını sulayabilir hale getirimlemesi işi hangi kurumun sorumluluğu içindeyse o kuruma verilmek üzere imzada toplayabiliriz. Çay konusu taviz verilmeden , en kısa zamanda çözümlenmesi gereken bir konu Bu işin ekonomik değeri büyük. Suya muhtaç Nizip toprağı en az suyu bile kendine istiyor. DSİ Gaziantep Belediyesi Çevre Bakanlığı Nizip Belediyesi hep bir koordine içinde gerekeni sonuç getirecek şekilde yapmak zorundadır.
vedat bozkurt Üye
çok güzel olur.toplantının daha anlamlı olması için önceden belirlenecek saatte yetkilierin de katılımının sağlanması iyi olacaktır diye düşünüyorum.tabi öneridir.inşallah güzel yararlı bir toplantı olur.
servet BÜYÜKTEKE Üye
8 ayda burada olmam biraz zor gözüküyor olursam balcan kebabı kaçmaz dı tabiki birde irmik tatlısı eylem kısmı bizi aşar:) nizip çayının kirliği gercekten önemli bir konu duyarlılık gösteren herkese teşekürler
Subutay Üye
Yahu döviz möviz işi sakat abi, orası jandarma bölgesi. Anarşist diye içeri atmasınlar? Haklı tepkimiz şiddete dönüşmesin sonra. Bence sadece toplanalım yeter, hem izin de alırız, sıkıntı çıkmaz...
ibrahim.demirci.27 Üye
abi gün olarak neden cumartesi oluyo belli bi nedeni varmı.bence cok kişi esnaf oldugu için cumartesi gelme problem olacak ve katılım az olacagına inanıyorum bence pazar daha iyi uyar.?
müslüm akpek Üye
Eylemden korkanlar çoğaldı, merak etmeyin tecrübeyle sabittir, hiçbirşey olmaz, pankartlarda bölücü bir slogan olmaz yada Nizip merkezine yürüyüşe geçmezsen hiçbirşey olmaz, hatta herkesin hoşuna gider birtek kağıt fabrikasının hoşuna gitmez.
YusufSerce Üye
Eylemle toplantinin yanyana olmasi biraz garip geldi bana. Cunku sadece toplanti icin gelmek isteyen olabilir bu da eyleme zorlama gibi sonuc dogurur! .......................... Firat'in yamacinda bir balik kulturumuz yok ya, ben de buna uzuluyorum. Halbuki hem daha saglikli hem daha egzantrik hem daha hafif.
M.KÜÇÜK Üye
Balık malık bizi bozar abicim,Nizip. com'a selam balcana devam.
M.KÜÇÜK Üye
müslüm akpek;195958 wrote:Yemeğe bir saat yetmez, Mahmut ancak iki saatte yer.
Sen merak etme ben onu 15 dakikada iç ederim...Tabi sen benimle aynı masada yemek yemediğin için bilmiyorsun.:)
müslüm akpek Üye
Zaten senle aynı masada oturacağız.
admin Yönetici
YusufSerce;196031 wrote:Eylemle toplantinin yanyana olmasi biraz garip geldi bana. Cunku sadece toplanti icin gelmek isteyen olabilir bu da eyleme zorlama gibi sonuc dogurur! .......................... Firat'in yamacinda bir balik kulturumuz yok ya, ben de buna uzuluyorum. Halbuki hem daha saglikli hem daha egzantrik hem daha hafif.
Yusuf eylem meylem yok, adını büyültmeyin şu işin yaaaaa Bas bas bağırıyoruz nizip çayı kirli diye, gitmişken onada dikkat çekeceğiz arkadaşım, neden bu kadar geriyorsunuz bu işi anlamadım.
YusufSerce Üye
admin;196067 wrote:Yusuf eylem meylem yok, adını büyültmeyin şu işin yaaaaa Bas bas bağırıyoruz nizip çayı kirli diye, gitmişken onada dikkat çekeceğiz arkadaşım, neden bu kadar geriyorsunuz bu işi anlamadım.
Ben sahsen germiyorum, kaldi ki seve seve de boyle guzel gaye icin varim ama istemeyenlere dayatma olur diyorum.
fsoyarik Üye
Arkadaşlar Nizibin yerel basını konuyu bir takım yerlere duyurarak taşıyacak anladıgım kadarıyla sesimizi duyurmak konuyu canlı tutmak Kendimizi iple köprüden aşşagı sarkıtacak degiliz herhalde. Hadise medyayı yönlendirmek Selamlar
müslüm akpek Üye
Adminim kimse gelmesin senle ben kaldırırız pankartları beraber veririz basın konuşmasını onlar bahçeye mangal yellemeye gitsinler, Nizip çayı meselesi çok önemli.
YusufSerce Üye
müslüm akpek;196074 wrote:Adminim kimse gelmesin senle ben kaldırırız pankartları beraber veririz basın konuşmasını onlar bahçeye mangal yellemeye gitsinler, Nizip çayı meselesi çok önemli.
Vallahi de billahi de icler acisi bir durum. Kesinlikle 'zoruma gidiyor'. 2010 yilinda boyle ilkel tablolar... bir tarafta colde 'gul bahcesi' yetistiren gavur obur tarafta nimete nankorluk eden.... Ama kimseyi de zorla eylem yaptiramazsiniz, ben bunu diyorum. Adam memurdur, bildigim kadariyla yasalar da musait degil, e bu durumda o sahsi zor durumda birakmis oluruz. Haksizlik olur yani!
mehmet karakaş Üye
Yusuf serçeye konu olsın yeter:) Büyütecek birşey yok.Gerekirsede büyütmeliyiz.Bı konu çok önemli.
müslüm akpek Üye
Yusuf nasıl olsa Amerikada zaten gelemeyecek, karıştırıp duruyor.
M.KÜÇÜK Üye
mehmet karakaş;196082 wrote:Yusuf serçeye konu olsın yeter:) Büyütecek birşey yok.Gerekirsede büyütmeliyiz.Bı konu çok önemli.
İçimizden gönüllü seçelim gerekirse üstüne benzin döküp kendini yaksın, bak Müslüm abi yapar bunu.:D

Cevap yazmak için hesabınıza giriş yapın.

WhatsApp iletişim