Sorunlarımız Önerilerimiz

Nizip yolları berbat

wanted_akin Üye
Yaw arkadaşlar bu bizim yollar niye böyle hep yamalı yamalı bir çukur bir yer çıkıntılı ne arabada dogru düzgün gidebiliyorsun ne motorla neden düzeltilmiyor sokaklar caddeler çok girintili çıkıntılı belediye büyüklerime sesleniyorum lütfen bu konuda bişeyler yapsın çünkü hem görüntü kirliligi hemde çok düzensiz...
Gazikent Nakliyat Üye
almanlar asfalt konusunda biz onlara asfalt yapmayı onlarda bize yamayapmayı ögrettiler demişler.
mustafasahin Üye
bence en iyisi kilit taşı zemini kuvvetli olsun döşe yıllarca kullan bir arızamı oldu çıkar taşı arızayı gider tekrar taK bir yağmur yağdıgında asfalt delik deşik oluyor kilit taşı en iyisi
nizipli_mehmet Üye
her yere kilit taşı döşenmez ki yolların berbat olmasıda neredeyse her mahallede her yolda her gün çalışma var kırılıyor geri yama yapılıyor bu şekilde daha kötu oluyor...
vedat bozkurt Üye
bu yaz yapılmaya başlanacağını sanıyorum.inşallah başlanır da bizler de rahar ederiz...
şükrü çiftçi Üye
gerçekten önemli bir konuya değinmişsin şimdiden teşekür ederim ama şunu söylemek isterim bunu sadece nizipe yüklersek yanlış olur türkiyemizin belkide her yerinde olan bir mevzu cuma günü kahramanmaraşa geziye gittik maraşa girişte yollar çakıl taşı hangi araba geçiyorsa çakıllar havada dans ediyor sonrada türkiye avrupa birliğine girsin diyoruz malesef arkadaşlar altını çizerek söylüyorum avrupa birliğine böle yamalı yollar olursa kusura bakmayın AB hayal hayal selametle
vedat bozkurt Üye
belediye bu yaz başlayacak inşallah.kanayan bir yara bu nizip için.gerçekten çok berbat yollar.biraz daha sabır inşallah olacaktır...
dilruba Üye
çarşıya kilit taşı yapılsa çok hoş olurdu bence...en azından çarşıya bir farklılık değişik bir hava gelirdi...yolların durumuna gelince; evet kötü ama yine de bir çok ile göre fena sayılmaz...inşAllah daha da iyi olur..
osman yorgancı Üye
düzeltilir inş.
mehmet karakaş Üye
Seçimlerden önce bütün partilerin belediye başkan adaylarıyla görüşük.MHP adayı Müslüm Tiryaki'nin Cumhuriyet mahallesiyle ilgili çok güzel bir projesi vardı(Trafige kapatılıp kilit taşlarıyla döşenmesi) İnşallah bu proje hayata geçer.
YusufSerce Üye
Bu beledeyiden degil bu 'zihniyetten' hicbir halt OLMAZ!
rasimm Üye
YusufSerce;195778 wrote:Bu beledeyiden degil bu 'zihniyetten' hicbir halt OLMAZ!
Evet doğru bu düşünceyle hiç bir halt olmaz!!!!!! Nizip te basını veya belediyenin çalışmalarını takip eden vatandaşlarım!!!! Avrupa birliği projesinden Nizip İçme Suyu ileilgili bir proje kabul edilmişti ya.... Bu su boruları direklerden den mi geçirilecek...???? Nizip te hala doğal gaz döşenmememiş yerler de var bunların boruları nereden geçecek..... Evet bu işler yapılmadan asfalt olmaz yama olur, bu zihniyetle olaylara yaklaşım tarzıyla da sizden bir halt olmaz.....
YusufSerce Üye
rasimm;195801 wrote:Evet doğru bu düşünceyle hiç bir halt olmaz!!!!!! Nizip te basını veya belediyenin çalışmalarını takip eden vatandaşlarım!!!! Avrupa birliği projesinden Nizip İçme Suyu ileilgili bir proje kabul edilmişti ya.... Bu su boruları direklerden den mi geçirilecek...???? Nizip te hala doğal gaz döşenmememiş yerler de var bunların boruları nereden geçecek..... Evet bu işler yapılmadan asfalt olmaz yama olur, bu zihniyetle olaylara yaklaşım tarzıyla da sizden bir halt olmaz.....
Bu arkadas sirf bana cevap icin 'turemis' gibi! Baska hicbir konuda ne hikmetse YOK ama ben ozellikle 'belediye' icin yazinca peyda oluyor! 'Aylik Raporlarinizi' goruyoruz, bir de 'utanmadan' yayinliyorlar, su ay sunun maasina zam, secimden once sunlarin kiralari 10 yil uzatildi.... Icraat? e su yok bu yuzden bu olmuyor! Evet Nizip halki hem sahid hem caresiz 'kaderine razi'
rasimm Üye
Su yok diye biş ey yok sen gel önce Nizip de yaşa ondan sonra su yok şu yok de ezbere alışmışsın yok yok yok....
YusufSerce Üye
Belediye ya da iktidar 'aglama duvari' degildir. Bahane degil cozum uretilmesi gerekir. Ayrica kimse 'babasinin hayrina' is tutmuyor ve bu islere MEMUR VE MECBURLAR.
rasimm Üye
Yusuf Serçe başka bir konuda daha demiştim sana ama biraz geç anlıyorsun galiba yerel seçimler yeni oldu bitti ... Nizip halkı memnun olmasaydı aynı partiyi aynı kişiyi yeniden seçmezdi... Bu hizmetler Nizip te daha önce varmıydı yokmuydu sen onları bir araştır ... Sen oturduğun yerden açıyorsun siteyi okuyorsun hizmetleri mukayese edebilmen için Nizip in bundan 5-6 sene önceki halini bilmen ve bu günkü durumunu görmen gerekir okumakla bu iş olmaz gelip görüp daha önce gördüklerinle mukayese etmen lazım ama sende o yok çamur at tutmazsa izi kalsın mantığıyla devam.... İstersen gel gelecek seçimlerde ya sen aday ol yada bir adayı partiyi destekle propaganda yap halka gerçekleri anlat.... Zaten Belediye Başkanımız Hacı Fevzi Akdoğan "biz hizmet etmeye geliyoruz" dedi ve hizmet de ediyor senin sözlerinle olmuyor....
YusufSerce Üye
rasimm;195814 wrote:Yusuf Serçe başka bir konuda daha demiştim sana ama biraz geç anlıyorsun galiba yerel seçimler yeni oldu bitti ... Nizip halkı memnun olmasaydı aynı partiyi aynı kişiyi yeniden seçmezdi... Bu hizmetler Nizip te daha önce varmıydı yokmuydu sen onları bir araştır ... Sen oturduğun yerden açıyorsun siteyi okuyorsun hizmetleri mukayese edebilmen için Nizip in bundan 5-6 sene önceki halini bilmen ve bu günkü durumunu görmen gerekir okumakla bu iş olmaz gelip görüp daha önce gördüklerinle mukayese etmen lazım ama sende o yok çamur at tutmazsa izi kalsın mantığıyla devam.... İstersen gel gelecek seçimlerde ya sen aday ol yada bir adayı partiyi destekle propaganda yap halka gerçekleri anlat.... Zaten Belediye Başkanımız Hacı Fevzi Akdoğan "biz hizmet etmeye geliyoruz" dedi ve hizmet de ediyor senin sözlerinle olmuyor....
-- Nizip halki demek icraatlerden memnun oldugu icin secti? Buna kendin inaniyor musun acaba? Turkiye gibi bir ulkede insanlar birini icraatine gore degerlendirecek! -- 5 ya da 6 sene once ne sen ne de ben bu hallerde degildik olamayiz da cunku 'dogal bir gelisim' vardir! Ne yani 'tas devrine' donecegimizi mi dusunuyordun? Ya da boyle bir ornek gosterebilir misin? Basa geldikten sonra ilerlema geriye islemis? Burda soru 'yeterli mi' olmalidir. -- Baskan adayi olurum olmam, o benim 'sorunum' ama belediyeyi idare etmek 'onlarin MECBURIYETI' ayrica bizler de bunu denetleme sorumlulugundayiz. -- Yaptiklarini ya da yapmadiklarini zaten kendi internet sayfalarinda yazmislar!!!!! Ben demiyorum 'kendileri diyor' kimin anlama(ma) sorunu var acaba?
mustafasahin Üye
konu dagılmış arkadaşlarburası savaş alanı değil !!
rasimm Üye
YusufSerce;195815 wrote:-- Nizip halki demek icraatlerden memnun oldugu icin secti? Buna kendin inaniyor musun acaba? Turkiye gibi bir ulkede insanlar birini icraatine gore degerlendirecek!
Yazık sana !!!!! Sadece bunu diyorum öğrendiğim kadarıyla sen Nizip in oldukça dışında ve de taaa Amerikadaymışsın.... Tekrarlıyorum yazık sana !!!!!! Sen yine de gel belediyeden hesap sor:):):):) Bir senin gibi hesap soranlar var birde hizmeti takdir edenler... Seçim sonuçları bu takdir edenleri ve hesap soranları gösteriyor zaten de sen anlayamıyorsun..... Onu sana anlatmak da ........ Neyse Nizip ten doğru dürüst haberin yok ama eleştiriye gelince ..... Tekrarlıyorum sıkıysa gel ya aday ol yada bir partiyi destekle belediyeden de hesap sor Amerika çok uzak ......
YusufSerce Üye
Az once yine belediyenin internet sayfasina baktim, her ayin ilk haftasinda yayinlandigi yazan 'aylik rapor' nedense bu ay yayinlanmamis henuz!..... .......... 'Yazik sana" gibi ibareden kasit ne olabilir? Yani ben 'acinacak durumdaymisim' gibi bir sonuc mu cikarmaliyim bundan? Yazik = Gunah diye gecer sozlukde, bu durumda bana gunah olan ne? Merak edenler icin yazayim, ustteki 'laf kalabaligina' bir ornek de ben vereyim dedim!
wanted_akin Üye
Yusuf serçe sana hak veriyorum çünkü bu belediyenin işi yapmak zorunda nasıl bir fırıncı ekmek yapıp satmak zorundaysada belediyede hizmetini yapmak zorunda kimse babası hayrına yaptırmıyor bu yolları taşları yine bizim cebimizden bizim paramızdan çıkıyor yapmak zorunda siz 5 sene öncekini 10 sene öncekini geçin ve şimdiye bakın...30 sene öncekilerde 10 sene önceki yapılan işleri çok büyük bişey görüyordu...
YusufSerce Üye
wanted_akin;196487 wrote:Yusuf serçe sana hak veriyorum çünkü bu belediyenin işi yapmak zorunda nasıl bir fırıncı ekmek yapıp satmak zorundaysada belediyede hizmetini yapmak zorunda kimse babası hayrına yaptırmıyor bu yolları taşları yine bizim cebimizden bizim paramızdan çıkıyor yapmak zorunda siz 5 sene öncekini 10 sene öncekini geçin ve şimdiye bakın...30 sene öncekilerde 10 sene önceki yapılan işleri çok büyük bişey görüyordu...
Oncelikle tesekkurler ve hep dedigim gibi benim 'hakkim' degil 'Hakkin' ustunlugudur. Kimse bize lutufda bulunmuyor. Kimseye muhtac da degiliz. Yine de emekleri gecmis 'nezaketen' tesekkur ederiz ama 'sorumluluklari bakidir'.
mavi_hilal Üye
mehmet karakaş;195776 wrote:Seçimlerden önce bütün partilerin belediye başkan adaylarıyla görüşük.MHP adayı Müslüm Tiryaki'nin Cumhuriyet mahallesiyle ilgili çok güzel bir projesi vardı(Trafige kapatılıp kilit taşlarıyla döşenmesi) İnşallah bu proje hayata geçer.
çok güzel bir proje olur.. yapılmasını şiddetle istiyoruz..
wanted_akin Üye
MHP adayı müslüm tiryaki'nin projesi yapılsa valla süper olur...

Cevap yazmak için hesabınıza giriş yapın.

WhatsApp iletişim