Thalep kardeş iki güvercinli resim arasında tercih yapacaksan 1. daha iyi çerçevelenmiş..
Taşbaş resminin rengiyle de biraz oynarsan o daha iddialı olacak. selametle..
Sağol abi teşekkür ederim. Bu arada bir wallpaper hazırladım. Nizip’in ilk duvar kağıdı bu. Uğurlu olsun. Aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz.
Resim kaynağı
Evet metalin dediği gibi, admin önceki yazılarında fotolar değiştirilebilir demişti.
Sayın adminim fotonun teknik özelliklerinden anlamam ancak attığınız foto anlam bakımından hoş bir çalışma olmuş, hele kız çocuğunun gayreti görülmeğe değer.Sanki kürek yıllardır elinden düşmemiş gibi bir yüz ifadesine bürünmüş.Çocukların verdiği mesajaçısından favori resmim bu.
Thalep, duvar kağıdınızgüzel olmuş ama taşbaş direkleri benim gözüme biraz hoş gelmedi.
Çingene kızının bakış açısıda çok hoş çünkü sanki taşbaş dağının üstünden yıllar öncesi zeugmanın durumuna bakıyor gibi
Ben bunu ilk defa duyuyorum. Yarışma saatine kadar resim değiştirmek de neymiş? Bence hiç mantıklı değil. Bir resim çekilir ve siteye atılır. Biz bu fikri ortaya atarken hiç böyle şeyler konuşmamıştık. Admin Abi, bence bu kuralı kaldıralım. Madem kişi en beğendiğini yarışmaya koyacak, siteye atmasına ne gerek var ki?
alıntı:
"quote" metal demişki:
Subutay sende biliyorsunki, son ana kadar yarışmaya girilecek olan resim değiştirilebilir ama yarışmaya karar verileceki 1 resimle girilebilinir.
subutaycım, 1. sayfada zaten kurallar var, resimlerin siteye atılmasının amacı ise resim arşivimizin zenginleşmesini sağlamak.
öyle olmazsa, yarışmacılar son güne kadar bekler, o zamanda son güne kadar siteye hiç resim atılmaz
O zaman bunun adına yarışma değil, siteyi zenginleştirme kampanyası diyelim. :)
alıntı:
"quote" metal demişki:
subutaycım, 1. sayfada zaten kurallar var, resimlerin siteye atılmasının amacı ise resim arşivimizin zenginleşmesini sağlamak.
öyle olmazsa, yarışmacılar son güne kadar bekler, o zamanda son güne kadar siteye hiç resim atılmaz
Thalep kardeş güzel fotoğrafların var yeri gelince güzel diyoruz zaten..
Ama diğer arkadfaşlara karşı lütfen daha yapıcı olsana... Sen beğenmemiş olabilirsin ama yorum yapyığımıza göre biz beğenmişiz demektir..