Hehee buda güzel bir fikir,inşallah yaza kadar sabredelim toplantıda çözülmesini ümit ediyorum.Selamlar
Site ve Üyeler Hakkında
Muhtelif Sohbetler / Tartışmalar
Zorrrrr çözülür zorrrr.Baksana hizaya gel dedik, mahamet özelden mesaj atmış ne demek istiyorsun diye. Gelde çatlama bu sıcakta:confused:fsoyarik;194666 wrote:Hehee buda güzel bir fikir,inşallah yaza kadar sabredelim toplantıda çözülmesini ümit ediyorum.Selamlar
Benim gibi 'anarsist' biri uzerine soylenecek laf mi bu?:) Hele su 'hoca' lafin bile tuylerimi urpertiyor. Herkes insandir, hele din bazinda 'taragin disleri gibi' ESITTIR. Kimsenin digerine ustunlugu yoktur O L A M A Z. Benim herhangi bir yerin basinda sonunda saka gercek olmak niyetim YOK. Onumde gitme takip edemem. Arkamdan gelme yol gosteremem. Yanimda ol ben her zaman YANINDAYIM.felsefefe;194654 wrote:Müslüm Ammiden Yusuf Hocama ek bir bölüm yapalım. yetkisini de kendilerine verelim. Müslüm Ammiyi Yusuf Yusufu Müslüm Ammi onaylasın. Bakalım ne olacak.
bırakın ne seçim yatırımı nede proje yolun neden yarım kaldıgını biliyorum ama boşver o bilgide bende kalsınmcapan;195822 wrote:bir iş ihaleye çıkmadan projelereri tamamlanır. öyle proje felan beklediği yok. tamamen seçin yatırıydı seçim bitti iş durdu. inş.. genl seçinler önceside tamamlarınır. ozaman seçim çncesi de güzel bir açılış eeh. çok güzel olur ( tabiki arkadaşlar seçime daha var biraz beklemeliyiz sabırlı olmalıyız.)
Biliyorsan yaz, bilmiyorsan ortalığa çıkıp biliyorum ama yazmıyorum deme
Açıkla açıkla açıkla açıkla:D:Dmavi_şahin;195857 wrote:bırakın ne seçim yatırımı nede proje yolun neden yarım kaldıgını biliyorum ama boşver o bilgide bende kalsın
Vayyyy derin devlet buraya kadar gelmiş ha, bak sennn.
sende harelde derin devletin nizip.com şubesisin... eğer biliyor ve yazmıyorsan ayrı ama biliyorum diyipte bilmiyorsan bunca insana bu şekilde laf yapma hakkında yoktur.mavi_şahin;195857 wrote:bırakın ne seçim yatırımı nede proje yolun neden yarım kaldıgını biliyorum ama boşver o bilgide bende kalsın
Ben yemek yapmam, ama yiyici arıyorsanız ben burdayım. he he he
Buraya çok girene bir ceza olsun
'Ozel, gizli, gizemli...' Oldum olasi hoslanmadigi seyler velhasil.
Merak edilirmis, neden her konuya cevap yazmiyormusuz?
- Efendim bazan konular sadece oldugu gibi aktariliyor bundan yorum yapmak anlamsiz oluyor ama 'OKUYORUZ' emin olabilirsiniz.
- Editorler kisminda keyfi uygulama var protesto ediyoruz!
- Ilgimizi cekmeyen veya bizimle alakasi olmayan konular oluyor!
ayrıca çayın suyunu içen kişi 1 gün boyunca gözlem altında kalsın olanlar rapor edilir bakanlıga gönerilir bu iş için en iyi kişi ibrahim kanal abim...:)Kasım Böler;196091 wrote:Buna ne gerek var kameralar önünde bir bardak çay suyu içsin :)
:p
ne yapalım yani akrabansa bize hava mı atıyon :) :pfelsefefe;196155 wrote:Bizim akrabalarımız Turlu ve dereköylerde var Turlu bizim nerdeyse tümüyle akrabamız. Rahmetli Mustafa Kılıç Vardı. Sendika Başkanı O da bizim akrabamız.
Yani derköylü de sayılırm.
Adamlar
Melikenin kepirinde
su ne arıyor demek istedi.
:) :)
Mahmut abi pankartın bir ucunu sen bir ucunu ben tutayım.Herkesede örnek olsun.Polen2734;196156 wrote:Gelirsem ben pankart'ta taşırım sloğan da atarım.Eski eylemcilik günlerimizi yadetmiş olurum. Bu konuda utanmak mı olur? Nizip çay'ı etrafından geçerken burnunuzun direği kötü kokudan sızlamıyor mu? O çay'da genç delikanlıların yüzerken boğulduğu, sıcak yaz aylarında meyhana de çimerek serinlemeyen kaç eski Nizipli var? Çuvallar dolusu balık avlandığı, etrafındaki has ve meyve bahçelerinde sahre yapıldığını hatırlayan üyeler nerede? Güzel anlatılınca bu eyleme herkes katılır.Hem yapılan eylem direk Nizip Belediyesine protesto eylemi değildir.Neden bu kadar korkuluyor, anlamak mümkün değil !?
Hee Pankartı biz yazacağız ama
:) :)
1. söz.
Nizip çayını Ak Çay Yapacağız.
Bu pankartı kimse bana kaldırtamaz.felsefefe;196176 wrote:1. söz. Nizip çayını Ak Çay Yapacağız.
Ben biliyorsam, içinde AK geçtiği için müslüm abi ve Mahmut abi o pankartı taşımaz.:)felsefefe;196176 wrote:1. söz. Nizip çayını Ak Çay Yapacağız.
2. Söz
köyümüz ak çakent
çayımız akçay
3.Söz
'Ak'ım demekle Ak olunmaz,Çayı temizle Ak lan:)
Ayrana kadar gelindi be.
Şanlı Urfa falan...
Senin buradaki Nizipliler Birecik'ten patlıcan siparişi veriyor.Başta Oktay olmak üzere bir çok Nizipli lokantacı Birecik Sebze Hali temas halinde...Nizip'te tüketilen patlıcanlar da hep Birecik'ten gelme...beni konuşturtmayın şimdi...ferhat;196261 wrote:Cümleten S.a Uzun zamandır yogunluktan dolayı nete giremiyorum. Ama Allah kismet ederse toplantıya gelmeye calısacağım. Bu arada Balcan'ı da artık geleneksel hale getirmek lazım :D cok degil yakında Nizip'in neyi meşhur denince eminim ki Balcan'ı denecektir. :D :D Sağlıcakla
Ramazan bey kardeşim madem bunu bildin baba annem Birecikli Güllü oglu sülalesindenmiş bu sülale kim nedir hadi bunuda bil.Selamlar
Sana Bursa'dayken de söyledim..Sen Birecik'in İnapli köyündensin..Köklerinin biraz daha derinine in...neler göreceksin neler :)))fsoyarik;196303 wrote:Ramazan bey kardeşim madem bunu bildin baba annem Birecikli Güllü oglu sülalesindenmiş bu sülale kim nedir hadi bunuda bil.Selamlar
Cevap yazmak için hesabınıza giriş yapın.