Güzel bir konudu fakat tarafsız düşünülüp öneri getirilmemiş.
Site ve Üyeler Hakkında
Muhtelif Sohbetler / Tartışmalar
Yani nasil guzel bir konu?:)))) Belediyenin acizligi konusunda mi yani?
Oneriyi biz vereceksek onlarin orda isi ne ki?
Kör baklanın kör alıcısı olurmuş kafanı yorma, burada kabahat ayvada değil ananda :confused:Gülşahca;218719 wrote:valla gebelik döneminde ayva yiyenin çocuğu güzel olur diyolar. benim anamda yemiş çok ayva...ama hani güzel falan değilim...bildiğin çirkinim yahu...hatta peltek olmamın nedenide bu ayva olsa gerek...robert hatemo gibi tıss tıss diye konuşuyom...
Bu mesajlar buraya atılınca kafam karıştı kim neye nasıl cevap vermiş anlayamadım.
Hayırlı işler derken cenaze yıkama,cenaze namazı kılma vs. işler mi yoksa hayırlı çalışmalarmı.:pmüslüm akpek;218819 wrote:Yeni müftümüze hayırlı işler dilerim, Nizip'in cenaze namazı merkezi ezan ve sela verme sorunlarını çözersiniz inşallah.
Mahmut koca müftü ölü yıkayacak değil herhalde, ama sen ölürsen söz seni müftü değil, diyanet işleri başkanına yıkatacağım.:D:DM.ENES;218822 wrote:Hayırlı işler derken cenaze yıkama,cenaze namazı kılma vs. işler mi yoksa hayırlı çalışmalarmı.:p
hidayet...o elindeki incil mi? :))
sn. akpek senden böyle 'Allah razı olsun'' kelimeleri duymak beni okadar mutlu ediyorki anlatamam:) hayırlı cumalar konusunda yine sacmalama hakkını kullanmışsın ama yinede yagmurlu bir günde şemsiyesiz kalasın nedim saa..
Senden de allah razı olsun, benim de bir müslüman olduğumu unutuyorsunuz galiba, allaha inancım sonsuzdur.ziya_eren27;219434 wrote:sn. akpek senden böyle 'Allah razı olsun'' kelimeleri duymak beni okadar mutlu ediyorki anlatamam:) hayırlı cumalar konusunda yine sacmalama hakkını kullanmışsın ama yinede yagmurlu bir günde şemsiyesiz kalasın nedim saa..
O rol Beyazın değil, Avrupa yakasındaki Peker AÇIKALIN'ın rolüydü.:)hasan tekçe;220523 wrote:hani şu beyazın bir tiplemesi vardı ismini hatırlamıyorum.herşeyden şüphelenen bir adam,ya ben derdim acaba gerçekten böyle insanlar varmı diye.anladın sen onu anladın diye alakasız şeyleri birbirine bağlamaya çalışırdı.demeki oluyomuş.
o değil ya,hani şu koltuğunun altında bir gazete var sürekli,bıyıklı bir karekter.
Hani şu gözlük takıp sürekli çekirdek çitleyenmiydi o.
yok o değil,pala bıyıkları vardı,eli sürekli cebinde biryerlerini kurcalar vaziyette,koltuğunun altında bir gazete olurdu hep.
Hatırlayamadım ya neyse.
Bir konu açılıyorsa vede altı açıksa, insanların yorum yapması gayet doğaldır. Yapılan yorumlar medeni uslup çerçevesinin dışına çıkmaması gerekliğiyle birlikte aleyhte veya konunun farklı açılardan tartışılmasına da fayda sağlayacak şekilde olabilir. Bununla birlikte bilgilendirici veya uyarıcı yorumlarında yazılması gayet doğaldır.
Bunları yapanlar arasında doğacak fikir ayrılıkları, onların birbirlerine hakaret etmesini haklı çıkarmaz.
Bu şekilde kısır bir çekişmeye gelen konular kapatılır, konunun anlaşılırlığını engelleyen mesajlar çıkarılır.
Bu nedenle çok aykırı düşünceler olmamakla birlikte yapılan yorumlara aynı uslupla değil, medeni insanlar gibi yorum yazmamız, bizlerin saygınlığını arttıracaktır.
Lütfen yorum yaparken, bir yorum yapan adama, birde yapılan yoruma bakıp öyle yorumlayınız.
Selamlar.
Sayin Akkas, benim asil kullandigim isim 'yusuf' idi daha sonra 2006 itibariyle soyadimla yeni isimle yazmaya basladim. Aynen dedigin gibi olur umudundayim. Teker teker ortaya cikan 'aldatmaca, uyutmalardan' arinmis hakikati insallah hep beraber gorur ve duyariz ve ondan kelli yine herkes istedigine inanir ya da inanmaz!vedatakkas;220913 wrote:Sayın Serçe,direniş ve dirilişin gerçek öyküsünü yakında duyacaksın. O zaman da inanıp inanmayacağına yine sen karar vereceksin. 10 senedir yazıyorum demişsin ama 2006 mı yanlış anlamadım.:D
ben öncelikle şunu belirteyim.konuya sonradan peydahlanan ve ******ça yorumlar yapan ben değilim.konuya sen sonradan girdin yusuf kardeşim.girdikten sonrada yaptığın yorumlar zaten ortyada.ben sen konunun içine girdikten sonra seninle yusuf kardeşim diye konuştum.ama sen o ******ça diye tabir ettiğin cümlelerle bana ve birkaç kişiye sataştın.
şimdi herkesten rica ediyorum konuyu başından beri okusunlar ve kim kime sataşmış kim kime hakaret etmiş ne derlerse ben razıyım.ama şu konuda haksız olduğumu kabul ediyorum,doğan ve ali konusunu karıştırmayabilirdim.ama öncede belirttiğim gibi o anki asabiyetimden kaynaklanan bir yaklaşımdı.sadece o bölüm için senden özür diliyorum.ama ben bunu söylediğim halde (yani o anki asabiyetimden kaynaklandı diye)ve bana sataşan ve konuya sonradan müdahil olan sen olduğun halde bana ****** ve konuya sonradan peydahlanan diyebiliyosun.bu konuyuda sevgili hemşerilerimin taktirine bırakıyorum.
konu dışı görüdüğüm bir kaç mesajınızı buraya kaydırdım.
Mehmet orası kamulaştırılıp, pratik bir şekilde üstü kapanabilir, bu konuda Sayın Başkanımız Hacı bey ne diyor, bence yerinde kalması çok daha doğru olur.admin;221165 wrote:Sayın Belediye Başkanımız Hacı Fevzi AKDOĞAN ile bugün kazı alanındaki ekiple görüştük. İhtiyaçlarını öğrendik. Milletvekilimiz sayın Mehmet SARI bey ile tekrar istişare edeceklerini ve eserin yerinde kalması için çalşmaları hızlandıracaklarını belirttiler. Sıkıntı şuki mozaiklerin yerleştirildiği zemin çok kırılgan ve yüzeye 20 cm yakınlıkta. bu nedenle yerinde sergilenmesi birçok açıdan sakıncalı görünüyor. olmaz değil ama neden olmasın ? bu arada mozaik üzerindeki tarih, yapan ustanın imzası ve bağışlayanın isminin olması onu dinya çapında ender mozaiklerden biri yapıyor.
admin memet abi' konuyu kapatınca buraya yazmak sorunda kaldım yetkim olmadıgı icin konuda kapalı oldugu icin yazamıyorum:) siz nasıl iserseniz...
Estağfrullah. Anlayışına teşekkür ederim.
rica ederim abii saygılarla.
Osman gidenleri geri mi çağırıyorsun, tam anlamadım.
Evet.. "Nizipli" leri çağrıyor Müslüm abi..
Cevap yazmak için hesabınıza giriş yapın.